This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Time Attack Adancata

Deci musti puțin iarba si ești out ? Macar 10cm de pământ curat pe margine ....

Reply

da el este, Adi eu ti-am zis ca omu merge foarte bine da mai e pana la zeus Icon_smile))

Reply

in unele viraje mi se pare ca prinde apexul prea din larg. poate o fi altfel live.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Si din film se vede foarte bine ce mozol e pe langa pista. Icon_sad

Reply

@liviu sunt cel putin 2-3 viraje cu late apex, de asta ti se pare ca merge larg

Reply

mie mi se par trase alternative, de depasire fix in alea 2-3 viraje. poate ma insel

Reply

se vede mai clar in filmarea asta ... mie imi place ca e technic si pt curse ar fi chiar spectaculos

https://www.youtube.com/watch?v=io_qZFYrwI4

Reply

asa se vede altfel. io nu prea vad unde sa depasesti, trase alternative, doar la capatul liniei drepte. multa mizerie pe pista, hotie la drumu mare.

Reply

Unde e hoția? Poate nu înțeleg eu.

Reply

conditii vs pretul cerut

Reply

Nu e nicio hoție. E doar cerere și ofertă. Nu-ți place, nu dai banii. Nu te obligă nimeni. Asta e economia de piață.

Reply

kmr-ule, ma surprinde ca tu spui asta.... tot mai des aud chestia asta "cerere-oferta, economia de piata" ca si cum am fi in jungla, fara norme de respectat! crezi cumva ca dincolo ar putea functiona in astfel de conditii? cu siguranta nu! si atunci, sunt aia mai prosti decat noi si nu au auzit de cerere-oferta, de economie de piata? incepe sa semene asta cu democratia la romani care are alta noima decat la restul lumii.

Reply

(12-05-2015, 22:26)kinky_boy Wrote: @liviu sunt cel putin 2-3 viraje cu late apex, de asta ti se pare ca merge larg
Daca faci comparatie intre modurile de abordare a acelorasi viraje in cele doua filmulete, ai sa vezi ca intr-adevar ia virajele larg.

Reply

@Delphi - ba nu le ia largIcon_smile
al doilea filmulet este ca sa vezi circuitul mai bine nu neaparat pentru trase. NU te lua de zeu Icon_biggrin ca are trasa foarte buna pentru a scoate cel mai bun timp posibil, ceea a si aratat Icon_wink

Reply

Dacă are autorizație de funcționare, e ok. Că nu e la nivelul pe care ți-l dorești, e altceva. Lucrurile sunt simple: are voie să funcționeze așa? Cred că da. E scump? Nu, pentru că nu ai cu ce să compari ( și aici mă refer la cei care sunt pe o rază de 300 km față de circuit și la consturile totale ).

Reply

(13-05-2015, 11:12)kinky_boy Wrote: @Delphi - ba nu le ia largIcon_smile NU te lua de zeu Icon_biggrin
Nu ma iau deloc. Icon_flower

Reply

mah kmrule, las-o drak. nu simplifica asa lucrurile, in ro. sunt o gramada de aberatii "legale". o hartie nu inseamna ca totul e ok. mai mult ca sigur e un vid legislativ-normativ pt ca...nu sunt circuite la noi. e cumva acreditat FIA / FIM ? sigur nu atunci despre ce vorbim? despre "romanisme"?
nu trebuie sa fie la un nivel care sa-mi convina mie, trebuie sa respecte niste norme internationale (ca nationale sigur nu sunt). daca vrei sa simplifici lucrurile, poti, compara cu ce ai, ca ai. ai la vecini. faptul ca nu ai langa tine nu inseamna ca nu ai cu ce sa compari. cred ca vezi lucrurile prea haotic, capitalism salbatic Icon_biggrin

Reply

Ma omu a zis ca e in continuare in cautarea traselor cele mai bune, deocamdata mai are de invatat circuitul, dar merge foarte bine si masina e pregatita si ea corespunzator.

Reply

Nu e complicat, scrie la ei pe site
“ANUNT IMPORTANT

Infrastructura Motorpark este inca in constructie, avand ca termen de finalizare anul 2016. Datorita solicitarilor promotorilor si al pasionatilor de motorsport, am decis sa permitem desfasurarea de evenimente, in speranta ca cei care vor veni, participanti sau spectatori, vor intelege faptul ca parcul inca nu este finalizat si vor accepta conditiile asa cum sunt. Dorim sa ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si va asiguram ca facem toate eforturile pentru a grabi finalizarea si a va oferi toate conditiile necesare, cat mai curand posibil.  Va multumim pentru intelegere.

Echipa Motorpark“

Reply

Hoție era dacă scriau că e finalizat, că respectă normele FIA, etc Așa, oamenii sunt sinceri. E decizia fiecăruia de a merge sau nu pe circuitul ăsta, în momentul ăsta.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew