This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Stiri si concepte - CIVIC

daca tot discutam cu maruta despre noul sedan sa-l punem si aici

http://www.honda.com.tr/SeriesContentPag...age=Galeri

Reply

Cand am vazut spatele ala m-a dus mintea imediat la Mitshi Mirage Confused

E un an cu multe lansari pentru Honda si le asteptam cu nerabdare sa vedem ce planuri au.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

cred ca m-am nascut gica contra...
grila fata jur ca parca e de la logan face lift, ma rog, jumatate din ea.
masina nu-mi place (la exterior, interiorul e ok pt un sedean). inafara de cr-z si accord nu-mi place nimic de la honda.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(29-02-2012, 00:14)LIVIU_CTS Wrote: cred ca m-am nascut gica contra...
grila fata jur ca parca e de la logan face lift, ma rog, jumatate din ea.
masina nu-mi place (la exterior, interiorul e ok pt un sedean). inafara de cr-z si accord nu-mi place nimic de la honda.

Si eu sunt de aceeasi parere , au cam gresit-o cu designul in ultima vreme. Grila fata imi aduce mai mult spre trendul de la Insight. Spatele din punctul meu este gresit total , la fel ca si la noul 5D. FD1 arata mult mai bine , mai elegant fata de combinatia asta de valente euro-americano-asiatice.

Reply

Peste fata ai mai putea trece cu vederea ca o schimbi usor cu o grila ceva, dar spatele Confused

....dar interiorul e frumos Icon_smile

Reply

personal cred ca sedanul nu se adreseaza tineretului ci altor segmente. oricum dupa cum merg lucrurile s-au orientat catre confort, consum, ergonomie aspecte apreciate de un consumator obisnuit, nu neaparat de un fan marca.

Reply

probabil ca au ceva studiu de impact, cu toate ca honda e cumparata preponderent de cunoscatori si rar de trecotori ocazionali pe langa showroom. iar in europa, dupa cum stiu e curentul "tre' sa fie nemţeasca"

Reply

(01-03-2012, 17:27)LIVIU_CTS Wrote: iar in europa, dupa cum stiu e curentul "tre' sa fie nemţeasca"

Aici te inseli. In zona Frankfurtului sunt Honde peste tot. Unde intorci capul vezi Honde peste Honde de toate modelele si toate varstele. Am mai scris undeva pe forum cate Honde sunt numai pe straduta unde stau eu...
In .de cred ca numarul de japoneze este mai mare decat cel al frantuzoaicelor de ex.

Reply

Lansarea noului Civic in Romania

http://www.4tuning.ro/masini-noi/noua-ge...12779.html

Si un test drive review
http://www.4tuning.ro/test-drive/test-dr...12763.html

Reply

Am avut si eu onoarea sa fiu invitat la lansarea noului Civic hatchback.
Ma bucur ca a vut parte de multa audienta din partea presei de specialitate si nu numai si vad ca deja au inceput sa apara pareri pozitive pentru aceasta masina.

Imbunatatirile aduse acestei masini sunt multe si deloc de neglijat.
In ciuda unor nemultumiri venite din partea posesorilor vechiului model, aceasta noua varianta de hatchback isi va gasi o alta categorie de admiratori care ii vor surclasa la numar pe cei ai generatiei VIII.Icon_lol
Si nu spun asta din fanatism (nici macar nu am intentia de a cumpara acest model) ci iau in calcul in acest moment 3 semnale foarte importante: IMBUNATATIRILE ADUSE + DEALERII + PRESA.

Reply

si eu cred ca a o sa aiba succes modelul asta si nu neaparat la noi cat in europa. Posesorii de vechiul model ar fi vrut altceva dar sa fie la fel Icon_smile

Reply

nu am mers niciodata intr-un ou, doar in sedan-ul lui Maruta, deocamdata imi place Icon_biggrin

Reply

O sa aiba alt segment ca si target.

Pentru mine designul de pe modelul precedent ramane un benchmark, imi place la nebunie cum arata. Chiar astazi am trecut pe langa doua Type-S-uri parcate si nu am putut sa nu imi intorc capul trecand de ele.

Reply

WTCC concept (yummy Icon_smile )
[Image: wtcc12030202.jpg]

Honda reveal concept image of new WTCC Civic
An artist's impression of the new JAS Motorsport Honda Civic, due to enter this year's FIA World Touring Car Championship later this season has been released.
The images, reported by Belgian motorsport site RacingWorld.be, shows a more detailed representation of the Ninth Generation Honda Civic in its white, grey and red colour scheme.

JAS, Honda, Yokohama and Mugen logos adorn the car but no additional sponsor logos at this point, nor are there any driver markings.

The car is being built to S2000 regulations and so is much closer to the road-going model than the Team Dynamics built NGTC Honda Civic, which is currently testing ahead of this year's British Touring Car Championship.

Honda recently announced a two car entry into next year's Championship with the new Honda Civic, which will be built by JAS Motorsport.

JAS last entered the WTCC in 2006 with two Honda Accord Euro Rs for Ryan Sharp and Pierre-Yves Corthals, and have since built rally versions of the Honda Civic R3 for the Intercontinental Rally Challenge in addition to running cars in the Asian Touring Car Series, finishing as runner up in the drivers' standings in 2011 with Kenneth Lau.

Mugen will be charged with supporting the Honda 1.6 turbocharged engine, and the car is expected to join the Championship at the Suzuka round in October at the latest.

si albacazapda din btcc

[Image: 425080_10150630882862432_672027431_92130...8439_n.jpg]

[Image: 395385_367837953240674_100000434176225_1...2238_n.jpg]

[Image: 426591_367843659906770_100000434176225_1...4646_n.jpg]

Reply

bah cat de bine poate sa arate in unele unghiuri si cat de kkt poate da bara aia, parca e gonflabila....
daca iese R in 5 usi poate fac un buy-back

Reply

Ce motor de 1.6 au folosit pe ea Confused

Odata ce pun stickerele pe ea nu o sa se mai vada asa de urat bara Icon_smile

Reply

pai yula motorul de 1.6 inca nu a aparut inca din ce am vazut eu, asta alba din btcc are k20 pe ea, poate iti amintesti pozele de le-am pus pe aici.

Reply

Quote:Mugen will be charged with supporting the Honda 1.6 turbocharged engine, and the car is expected to join the Championship at the Suzuka round in October at the latest.

Eu la asta ma refeream.

Reply

http://paultan.org/2012/03/13/european-h...12-livery/

-----
Hai hui

Reply

m-am dat azi cu noul civic.
pare mai inghesuit din toate directiile. am inteles, s-a mai coborat planşeul, e ok, insa si bordul, si panourile de usi par muuult mai gonflate si am avut impresia ca vin pe mine. maneta schimbatorului mi s-a parut mai spre inapoi, volanul....volanul e un cur de maimuţa. e mai gros (asta e bine) insa e plat ca un capac de buda. noul design al bordului si consolei centrale pare construita dintr-un lego cu f multe piese. luftutile de la imbinarile bord-usi sunt imense, aproape ca-ti intra degetul in cratere. peste bord totul e familiar, motorul acelaşi. suspensia balanganoasa, cica s-a dorit o masina mai confortabila. ambreiajul f fumos, prinde jos. kkt, acum mi-am maintit, nu am testat reactia DBW-ului. instrumentele de bord sunt frumoase, display-ul f atractiv (din pacate nu mai are efectul de planuri sin profunzime). cea mai neplacuta experienta a fost franarea, cu o prima parte a cursei moale cu usor efect de fade, dupa care se intareste putin. nu m-am acomodat cu ea pe toata durata drive test-ului.
da, bara fata e URATA si, da n-o sa fac buy-back la noul civic. poate la accord care imi capteza atentia de cate ori apare in campul meu vizual.
deci pe mine ca posesor de civic nu m-a convins ca asta e o alta generatie. e o alta masina, discutabila la nivel de inbunatatiri. cam mult timp a luat celor de la honda sa produca acest pas de midget. mi se pare ca honda trece printr-o perioada de ratacire, ca nu prea stiu pe ce directie sa o apuce. ar arde-o eco, da nu fac motoare mici supraalimentate sa ai si consum redus si putere.....draku o stii ce e in capul lor...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew