This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Stiri si concepte - CIVIC

are volumele ce le avea mitsu labcer hatch. il gasesc urat ca draku
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

http://jalopnik.com/a-2017-honda-civic-h...1792651575

Asa am zis si eu de jante de atatia ani, doua tonuri si niste forme Sick

Quote:Even naked, it remains competitive by offering the latest advancements in technology and safety. Its road manners are on par with those of a Volkswagen Golf, it’s as energetic to drive as a Mazda 3, and it’s priced like a Hyundai. It also offers as much cargo space as some compact crossovers.

In other words, Honda is back at kicking ass with the Civic. And it feels amazing.

[Image: bbzekzd47ltz2i1cjwo5.jpg]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

sedanu e decent, dar preturile nu mi se par decente deloc.

Reply

După aia m-am uitat și eu aici iar pentru motorizarea de 1.5 prețurile încep de la 28mii

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Reply

Reply

Benzina aia din America de toată praștia. Oricum cu turbo e mai ușor.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Reply

azi m-am oprit langa un civic X sport. place tare masina live. bai...are o portocala in vopsea.....ooaaiiiii

Reply

Ieri a trecut unul pe ulita pe gri, arata bine, bine in trecere. Poate grilele alea pe spate sunt cam mari dar imi place ca e diferita la fel cum a fost si generatia 8

Reply

dap. asta vb azi cu andreea. ea zice ca impactul vizual e la fel ca atunci cand a vazut gen.8
eu as zice ca nu e chiar asa. daca ne uitam la caroseriile din anii 2008, civicul sarea de la o posta. acum sunt f multe cu aspect de avion.
dar repet, live e f aspectuoasa, asta era griul ala flat. am vazut si una "metalizata" aia e belea.

Reply

Da, griul ala inchis mat. Pe langa masinile banale de pe drum s-a facut bine remarcata.

Reply

gen aviator grey  (de la vag)
portocala te referi la culoare sau orange peel?

Reply

Cred că peel. Nu este mașină nouă pe care să nu fi văzut. Toate-s la fel, toate-s la fel Icon_smile

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Reply

totul pe repede-inainte. uscare fortata, aplicare rapida , materiale cu reactie rapida .....(calitate unknown)

Reply

bah da' n-am mai vazut asa ceva, jur. adica daca as duce masina la vopsit, n-as lua-o. e grosolana. adica...plm....nu eu m-am mirat, ca ma tot uitam la forma, andreea a zis "vai, da ce e cu vopseaua, ai vazut cum arata?" apoi am vazut si eu Icon_biggrin

Reply

sesdanu e decent, dar hatchbackul e urat cu spume ca sa nu mai zic de type-r Icon_razz ... am si mers cu unul de 1 litru si cvt, nu e moarta doar reactioneza cu intarziere dar pentru niste batranei e buna, zgomotul in interior mi s-a parut mare.

Reply

azi maine vom afla ca-i cumpara ceva companie chineza

Reply

asta cu frumosu' e chestie de gusturi. mie spre deosebire de mk9 asta chiar imi place.

Reply

La hatchback bara fata cu marginile drepte ca o lamela de buldozer il fac numai bun de adunat zapada iarna si opus rezistenta la inaintare, iar bara spate si de fapt tot spatele mi se pare o chestie neterminata si in 100 de colturi. 

Sedanul e mai decent, are barile rotunjite si dau o linie mult mai cursiva si placuta masinii ... de fapt  sedanul este aproape ca si in prima poza cu o sugestie a lui type-r care arata mult mai bine (poza 1) si  decat ce au scos in final (poza2) :

[Image: 887]

[Image: 002-20.jpg]

Reply

jante cu bordura vopsita nu se mai poarta din 2006.  arata oribil si pe motocicleta , pe masina nu mai zic.   un mega kitsch

Reply

las' ca-mi iau io d'asta urata, daca voua nu va place )))))))

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew