This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Stiri si concepte - CIVIC

Scaunele cred ca ofera un suport bun la cat sunt de adanci. Butoanele alea rotunde pe volan sun oribile.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Sunt oribile, exact la ca modelul 2012+ dar na, asta e .

Reply

Ai dreptate Gabi. Nu știu de ce nu le-au păstrat pe cele vechi.

Reply

Reply

Trebuia sa pui toate 3 linkurile Icon_smile

Reply

cica pe la frantuji asa ar merge targu Icon_smile
[Image: 150221062314124237.jpg]

Reply

Pai cam asa va si fi ... Nu suna prea gresite cifrele Icon_smile

Reply

De sters. Postat aiurea.

Reply

aparent nu o sa fie chiar asa de "raiser" style Icon_smile

[Image: NoFlareR_zpspxpkqptf.jpg]

Reply

Fusta de jos, cu evacuările, e aproape identică cu Mugenul ptr Fn2

Reply

cine o sa scoata eleron pentru masina asta o sa faca bani ca asta stock pare sa fie urat rau

[Image: new%20typerback1_zps9ciuetxi.jpg]

Reply

Dezamagit Icon_sad

Reply

asta e aia de pe ring.... pot sa ma gandesc la un a-klasse amg linistit acum Icon_smile))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

exact cum zice Liviu, este aproape identica ca si design cu cea folosita in teste de ziaristi test mule ... cred ca va fi o dezamagire mare atat pentru public cat si pentru presa la capitolul design, in special ca s-au afisat atat de mult cu conceptul cand de fapt ei stiau de mai bine de 1 an cum o sa arate ... niste panarame si englezii si americanii, se pricep la reclame si marketing si livreaza sub asteptarile create ... sper macar sa fie ok la capitolul performante

o poza mai oficiala
[Image: Honda-Civic-Type-R-1.jpg]

Reply

Eu cred ca prea va-ti udat cu concept ul... Tre putina răceală si gândit la rece fara pic de sentiment .
Sincer nu ma atrage faptul ca e cu xxx cai mai puternica decât competenta, mai degrabă m-ar atrage felul in care pune jos puterea si felul in care se controlează si sta pe curbe... Vezi ITR ...restul e publicitate si atât !

Reply

pai pana acum conceptul = serie.
acum umbla cu cioara vopsita.
lumea e in continua schimbare. cand a aparut fn au rupt gura targului la nivel de design. concurentei i-a luat 2 generatii sa ajunga la nivelul ala sau, mai nou sa treaca mai departe. cand ma uit la interiorul celor de la mazda....pfff la ce nivel au ajuns. nu mai vb de noua mea fascinatie a-klasse/cla , care din masini pt bosorogi au ajuns la o fantezie + finisaje de exceptie...nu mai zic nimic, m-am uitat si la accord care are un interor imbatranit cam de.....100 de ani.
cred ca honda nu mai exista decat pentru motogp.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Daca pastrau stopurile cu eleronul in stilul ala nu era chiar asa rau. Lampile alea spate ma omoara pe sistem nervos Icon_smile
FN-ul a iesit de pe poarta fabricii exact ca si conceptul, cu asta au dat din una in alta. Nu stiu de ce nu ii lasa pe japonezi sa o faca iei.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Acum am vazut, aerisitoarele de pe bord sunt imprumutate de la logan Icon_razz Icon_lol

Reply

Eu cred ca unii au avut așteptări nerealiste si de aici atata critica; masina arată destul de bine, iar performanțele sunt super mega ultra pentru un Civic, suspensia e foarte șmecheră, frânele ce trebuie, cred ca va face senzație pe circuite si va da la cur iarasi multor concurenți mai scumpi.
Iar sa o compari cu Merc A klasse nu prea merge, ala e dublu ca preț in varianta de baza iar ca performante si-o ia rau de la civic.

Reply

http://www.autocar.co.uk/car-news/motor-...e%E2%80%99

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew