This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Stiri si concepte - CIVIC

(11-08-2013, 19:09)yulasinio Wrote: Poze oficiale
http://www.carbuzz.com/news/2013/7/11/20...er-7715695

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Pare-se o masina excelenta de familie. Are prea multe puncte forte sa nu aiba succes pe pietele dezvoltate.
Imi amintesc cand am intrat din Danemarca in Suedia; era perioada de vacanta si parca toti" suedejii" (cum ar zice 'nea Puiu Icon_biggrin) isi scosesera break-urile de la naftalina. 4 din 5 masini de pe autostrazi erau break.
Vom vedea ce va fi si cu acest model. Mie imi place.
Am mers de curand cu noul Civic diesel. Prea putini km pentru a-mi putea face o parere clara, dar a fost o experienta placuta. Foarte fain de condus, desi ai nevoie de ceva timp sa te obisnuiesti cu toate comenzile si dotarile. Motorul trage destul de bine, dar parca nu asa de "brutal" ca HDi-ul de 1.6 de la Peugeot.

Reply

Arata bine masinuta. Doar botul este putin schimbat, in rest este identica cu Concept Car-ul. Si eu cred ca o sa aiba succes in Occident, tinand cont de faptul ca astia sunt mari fani masini break. Ar fi fain daca ar avea macar pe lista de optionale kitul cu tobele alea duble spate de pe Concept Car Icon_biggrin
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Sunt dezamagit sa vad ca este un Civic mai lung, am crezut ca se indeparteaza de fata asta monstroasa a noului Civic.

http://www.youtube.com/watch?v=WtobfHeQ994
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Adica nu-ti place noul civic? Icon_yikes

Nici mie... Icon_baby

Reply

yula: nu ziceai tu cateva posturi mai in spate, pe la pozele cu Concept Car, ca modelul asta ti-l vei lua in cativa ani? Modelul de serie este cam copie a Concept Car-ului. Acum de ce nu iti mai place?

Reply

Daca noul Civic mi s-a parut cu spume, noul Civic Tourer mi se pare cu clabuci si craci Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

@Bogdan: Pentru ca am crezut ca o sa-i schimbe fata, sa-i faca un facelift ceva dar ei au ales solutia ieftina Sick

Reply

Mda, se intampla ceva ciudat cu opiniile ce privesc noul Civic Tourer.
In timp ce pe forumuri lumea arunca cu cacat in el si se rezuma sa spuna ca arata oribil, se pare insa ca are parte de presa destul de favorabila si majoritatea spun ca este chiar o imbunatatire fata de hatchback in ceea ce priveste designul, dar mai ales se pune accentul pe spatiul interior si dotari, amortizoarele adaptive si motorul diesel foarte economic, capitole la care este foarte, foarte puternic, daca nu "cel mai", ceea ce il va face un concurent foarte important pentru rivali.
Imi amintesc ca atunci cand mi-am luat Civicul Sedan, era o diferenta uriasa intre el si Hatchback in sensul ca acesta din urma era din cu totul alt film in ceea ce priveste designul si, cu toate astea, am ales mai mult cu capul si nu imi pare rau nici acum.

Reply

Maruta uitate cum arata aripile alea Icon_sad m-am gandit ca ac au sansa sa indrepte ce au gresit cu Civicul dar ei au ales buzunarul...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Reply

Man, am inteles ca e urata. Este parerea generala pe forumurile de la noi. OK. (cu toate ca este prea mare diferenta intre unele forumuri si afirmatii din presa de genul: "It looks fantastic and it’s one of the best wagon designs we’ve seen in years.")
Eu nu vreau sa-i iau apararea, doar constat ce se intampla.
Mirarea mea este ca, la aparitia unui nou model Honda, trebuie sa ne rezumam doar la capitolul asta, design. Eu asta nu prea inteleg. Adica daca nu ne place cum arata trebuie sa o dam dupa copac si gata, ne uitam cu ochii'n zare la urmatorul model?

Reply

Ce procentaj dintre cumparatori aleg o masina dupa marimea portbagajului, sau suspensie spate activa? Si acum sa ne gandim oare la ce se uita cumparatorul prima si prima data...

Cred ca iti dai seama unde bat. Cum am zis cateva pagini mai in spate putea fi o viitoare achizitie dar la cum arata nici o sansa...

Reply

Eu altceva vreau sa spun: fiind un forum Honda, ma gandeam ca s-ar putea trece peste bariera "eu nu vreau sa cumpar masina asta, deci pentru mine este un capitol inchis".
De ce trebuie sa discutam despre un model numai prin prisma achizitionarii lui sau nu?
Personal, in acest moment nu am nevoie de un break, dar tare mi-ar fi drag sa merg cu noul Civic Tourer intr-un concediu de vreo 7-8.000 km prin Europa. Crezi ca mi-ar cere astia la vama in UE viza ca am masina prea urata? RollinglaughRollinglaugh

Reply

Icon_smile

yula sa stii totusi ca masina nu arata chiar asa de rau, eu cand am vazut hatchbackul live nu mi s-a mai parut asa urat ca la inceput in poze. si mai vad prin oras si pe drumuri cate una si nu arata deloc urat, arata altfel decat celelalte masini.
mie fata chiar imi place mai ales daca ar face si calandrul in aceeasi culoare cu masina, nu-mi place forma aripilor spate, sunt cumva prea umflate si mari.

imi place tourer-ul, chiar arata bine si pare intr-adevar foarte practic si din acest motiv o sa aiba suscces. cred ca o sa fie prea scump totusi, cel putin la inceput

Reply

yula, am fix aceeasi perceptie. bai zici ca l-au luat la ciocane de l-au boţit asa.
sunt masini cu linii eccentuate, cu aripi exagerate, dar arata cumva.
si eu as fugi de ea cu elan.
maruta, cumparatorul prima data vede, apoi cerceteaza fisa tehnica. daca pica la capitolul "vizual" poate sa faca si masaj la coaie Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(13-08-2013, 11:37)yulasinio Wrote: Ce procentaj dintre cumparatori aleg o masina dupa marimea portbagajului, sau suspensie spate activa?

Foarte multi dupa o anumita varsta, chiar majoritatea as zice. Si masina asta cred ca e orientata spre acel segment de varsta mai mult decat pentru oamenii pana in 35-40 de ani.

Reply

conceptul arata f bine, insa pozele celelalte cu civicul actual lungit sunt grotesti.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

@Adi: Cate masini ai vandut tu ca sa imi confirmi numarul asta mare de persoane?

Pana si Hyundaiul e mai reusit Icon_no2 O sa vedem noi ce mare branza o sa faca cand o sa ne uitam la numarul de masini vandute dupa un an de zile.
Si inca o parere personala, daca Honda UK sau JP nu vin cu ceva decent pe piata din EU or sa piarda masiv in urmatorii 5 ani.

[Image: Hyundai-i40-estate.jpg]

Reply

bah baieti voi ati baut ceva? masina de serie arata exact ca si conceptul, cu mici exceptii. (comparati pozele de pe 4t cu cele de pe car buzz si o sa va convingeti)

la grila fata care are un v mare cu sigla la mijloc si in spate un fel de difuse cu evacuarea dubla pe mijloc, altfel sa-mi ziceti voi diferentele Icon_wink
yo nu inteleg cum conceptu va place si asta de productie care e la fel nu va place Icon_smile

hyundai nu arata rau, dar este ca toate celelalte break-uri Icon_smile mai sunt 10 ca asta

LE: si eleronu de la portbagaj care e mai mare si sportiv la concept

Reply

Yula, ca tot ai pus o poza cu una care iti place cum arata, tu ai cupara-o pe-aia?

Reply

+1 Kinky.
Probabil ca place ochiului botul cu farurile si DRL-urile alea de la Concept Car. In rest masina este absolut identica...Whatever, mie imi place cum arata per total.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew