This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Stiri si concepte - CIVIC

Reply

Reply

Am vazut si eu un Civic din asta de aproape acum in dimineata asta, e urat rau fata de modelul precedent. Cuta de pe usa spate arata de parca a fost lovita si indreptata, spatele e inalt... Sick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

kitul mugen pentru noul civic ... not looking good in my opinion Icon_razz

[Image: 422825_317399548319953_158347394225170_8...9907_n.jpg]
[Image: 422958_317400001653241_158347394225170_8...8304_n.jpg]

Reply

Sick Cred ca cel mai urat Civic pana acuma. Nu stiu cum au reusit designul asta Icon_no2

Reply

kinky_boy, e ultima abatere! La urmatoarea primesti ban, te cautam cu jandarmii si te fierbem in ulei (de transmisie)!
just kidding, mate!
Acu' la modu' serios: e FUGLY rau!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

cu jandarmi si ulei ar trebui sa-i amenintam pe tembelii astia de la honda, uite cum lucreaza ei la urmatorul ctr ... parca inadins vor sa o faca mai hidoasa Icon_sad

http://www.autocar.co.uk/car-news/scoop/...ed-testing

[Image: IMG_0742.jpg]

nush cat o fi pe bune ce zic astia in revista lor dar mi-a placut gluma asta referitor la ce vor hondarii Rollinglaugh

1.0 litre ,supercharged, tri turbo charged, 10,000rpm limit, 97mpg hybrid, 80g co2 ( so free tax) 278bhp, selectable front wheel drive and rear wheel drive and snow setting 4wd and less than 1100kg and all the cheap price of £16995 and an extra £800 for the GT spec one with all th options ticked. Or at least thats the rumour i heard,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

or like this story is it just all a load of speculative bollox

more:

http://www.carbuzz.com/news/2012/6/1/Spi...e-7709125/

Reply

TICLAZĂU!!!!
pt cei ce nu cunosc regionalism-arhaismu google it.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu am stiut unde sa opun pe-asta:
Honda – sistem de prevenire a blocajelor in trafic
http://www.totalauto.ro/2012/05/16/honda...in-trafic/

Reply

team dynamics new civic concept

[Image: 468847_10150996068557439_562093318_o.jpg]

[Image: 177469_10150995979927439_781569585_o.jpg]

[Image: 177779_10150995980062439_418292179_o.jpg]

[Image: 376445_10150995980537439_1196615285_n.jpg]

Reply

asa da, chiar imi place cum arata.

Reply

Evacuare a la MeganRS Icon_biggrin, i-as fi pus jante mai mari.

Reply

tu ai pune peste tot jante mai mari sa nu se mai miste deloc Icon_razz

Reply

Daaaaaaaaaaaaaaaaa Icon_biggrin Icon_biggrin

Reply

Tot urat ramane Icon_sad

Reply

Cred ca pana nu-l ia unu' la ciocan cu simt de raspundere nu iese o chestie placuta privirii din conserva aia Icon_sad
Oh well... we skip a generation si speram sa fie doar una.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Fara gluma - si este prima data cand indraznesc sa spun lucrul asta - parerea mea este ca Honda a scos la Civic un model reusit, unul nereusit (ca sa nu se plictiseasca lumea). Am senzatia ca generatiile pare au fost reusite, celelalte nu.

Eu am vazut cateva Civicuri 5D in trafic (dat fiind ca lucrez pe langa HTR) si unul singur parcat, pe langa blocul meu (singurul care nu era de la HTR sau de la vreun dealer). In trafic am mers destul de mult pe langa ele, in spatele si in fata lor.

Spatele arata ciudat rau, stopul ala parca e aplicat ulterior, sau parca e o excrescenta ciudata crescuta pe fund. In plus, e o imbinare ciudata de linii curbe si linii drepte, care nu se pupa. Parca a fost proiectat de doua echipe de designeri, unii obsedati de curbe, altii de linii drepte. In fata, nu ma pot impaca cu acel colac "a la Logan", intr-o culoare deosebita de restul masinii. Probabil ca daca o vopseau ca restul masinii ii scadea coeficientul aerodinamic Rollinglaugh.

Din anumite unghiuri e acceptabila, dar pe total e "ciudata". Nu e nici frumoasa, nici hidoasa, e doar ciudata si neatractiva. Parerea mea... Intr-adevar, cred ca au vrut sa faca un model pe gustul tuturor, si au reusit ceva care nu e pe gustul nimanui.

PS: poza aia a lui yulasinio, aia cu eleronul Mugen peste stopul cu functie de eleron, aia este zdrobitoare. Icon_no2 Ceva de mai prost gust, rar gasesti...

Reply

Referindu-ma la hatchback-urile Civic te contrazic putin, tov. Delphi. Dar doar putin Icon_smile Prietena mea are un EP1 si este o masina cel putin la fel de reusita ca orice FK/FN. Si-mi place si cum arata.

In rest sunt perfect de acord cu tine.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

(01-07-2012, 22:00)Delphi Wrote: ... e o imbinare ciudata de linii curbe si linii drepte, care nu se pupa. Parca a fost proiectat de doua echipe de designeri, unii obsedati de curbe, altii de linii drepte. ...

Iagree
esentialul despre aspectul acestei generatii

(01-07-2012, 22:12)w33bb0 Wrote: Referindu-ma la hatchback-urile Civic te contrazic putin, tov. Delphi. Dar doar putin Icon_smile Prietena mea are un EP1 si este o masina cel putin la fel de reusita ca orice FK/FN. Si-mi place si cum arata.

In rest sunt perfect de acord cu tine.

un ep stoc e ca o duba de paine
un ep aranjat cu gust arata f bine.

nu inteleg de ce daca dau quote la doua posturi imi face un talmeş-balmeş, de fiecare data!

Reply

Pentru ca nu sti sa le folosesti. Avem buton pentru multi quote, nu trebuie sa faci mai multe posturi. Apasa butonul ala cu + pe el pentru fiecare post care vrei sa il quotezi, apoi apesi New Reply si tadam toate posturile sunt quotate acolo Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew