This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Sticker HondaTalk

Maruta , ce dimensiuni au stikerele mari si cele mici? Te intreb ca eu vreau Sa le pun pe coltul sau lateralul parbrizului si nu vreau sa fie asa mari ca sa para truning.

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Reply

(13-08-2013, 16:00)danylson Wrote: Maruta , ce dimensiuni au stikerele mari si cele mici? Te intreb ca eu vreau Sa le pun pe coltul sau lateralul parbrizului si nu vreau sa fie asa mari ca sa para truning.

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Cand ajung acasa le masor si fac si poze sa-ti dai seama.Icon_wink

Reply

Mersi si scuze pt atitea întrebări si mofturi Icon_smile !

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Reply

(13-08-2013, 16:01)danylson Wrote: Mersi si scuze pt atitea întrebări si mofturi Icon_smile !

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Lasa bah, ca nu stam cu picioarele in apa. Icon_biggrin
Nu de-asta suntem aici, sa ne ajutam cum putem?

Reply

Mă văd cu Măruta şi i le dau pe toate, să vă puneţi şi în cap Icon_smile Eu cred că în fac cu Don't touch my Mustang Icon_razz

Reply

(13-08-2013, 18:26)kmr Wrote: Mă văd cu Măruta şi i le dau pe toate, să vă puneţi şi în cap Icon_smile Eu cred că în fac cu Don't touch my Mustang Icon_razz

Gata, l-ai luat?

Reply

Nu dar... Mă gândesc foarte serios Icon_smile

Reply

(13-08-2013, 16:00)danylson Wrote: Maruta , ce dimensiuni au stikerele mari si cele mici? Te intreb ca eu vreau Sa le pun pe coltul sau lateralul parbrizului si nu vreau sa fie asa mari ca sa para truning.

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Cele mari 12X6 cm si cele mici 8X6 cm.

Reply

Io vreau 2 mici, ca doar estem 2 Honde Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Maruta , vreau sa știu ce disponibilitate ai de stickere ca sa nu abuzez Icon_smile ? Ce măsura au cel honda Talk ?

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Reply

(13-08-2013, 18:46)kmr Wrote: Nu dar... Mă gândesc foarte serios Icon_smile

Treci in alta clasa, ne uiti pe noi muritorii de rand Icon_biggrin

Reply

Cum să vă uit mă? Aia e altceva Icon_smile Tot cu voi o să fiu Icon_smile
D'aia vă dau sticker-ele, că ţin la voi Icon_smile

Reply

mustang din ala de merge doar in linie dreapta?

Reply

(14-08-2013, 13:49)kinky_boy Wrote: mustang din ala de merge doar in linie dreapta?

De unde ai scos-o p'asta? Unu' din '66 Icon_smile

Reply

pai alea nu merg decat in linie dreapta la prima curba esti prin boscheti Icon_smile da ce-ti trebuie tie asa ceva?

n-ai atatea honde in care sa bagi banii, mai vrei si un american muscle? Icon_razz

Reply

Mai vindem din Honde Icon_smile

Reply

Oameni buni, sticker mai gasesc si eu pe undeva? M-am trezit acum....
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Bai, as vrea si io, da' mai incolo, dupa ce vopsesc agregatu'.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Si eu su sunt in asteptarea lor , dar sa vad ce zic baietii !!

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew