This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Silver Prelude bb3

interesant si daca zici ca e testat si functioneaza cu atat mai bine Icon_smile l-ai luat de la exelixis sau de afara? eram curios cat te-a costat litru

Reply

exelixis . 130lei/l. un l se poate folosi la 2 evenimente diferite aplicat cu pensula pe 4 roti . sau 4 etape de drag la o masina non 4x4 Icon_smile

Reply

Un mic update. Mi-am vopsit masina. Arata aproape la fel dar fara rugina si fara capota neagra. In rest trebuiesc mici retusuri dupa vopsitor/tinichigiu sau cine a montat-o .Barile sunt prinse partial, o usa nu se mai incuie si e cursa vopseaua in 3 locuri. Mi-am luat aripi spate noi si trapa fara rugina .Ar trebui niste poze dar cum nu ma incanta prea tare noua infatisare inca nu i-am facut .Vin si alea curand.

Reply

Deci o sa ramana in familie ceva vreme daca ai investit in ea.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Asa ar trebui -sa ramana la mine. Am avut un gen5 H22 cateva zile la mine cu cutie secventiala. Cu toate ca era mai lent datorita cutiei ca asta a mea VTEC-ul ala ma pus pe ganduri Icon_smile Poze de azi:

Reply

faina mane, sa te poarte sanatos !

Reply

Frumoasa masina! Imi place ca s-a pastrat cat mai stock.

Reply

Merci la amandoi. Nu prea se poate umbla la caroserie la un Prelude4 fara sa-l strici .Stock e cel mai frumos.

Reply

Preludu in excursie        
+ un video de pe transfagarasan : http://www.youtube.com/watch?v=6c6TxT-QHpk

Reply

vtec+road+movie=no stereo Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

nu-i vtec deci am voie cu stereo Icon_smile scuze pt.muzica de 2 lei dar aveam un folder imens de eurodance si n-am mai fost atent la ce canta .

Reply

se misca bine asta mica Icon_biggrin

Reply

merci Toyboy. Apreciez comentariu de la cineva care stie cu virajele.
Si jantele dupa coborare...    

Reply

Intre timp l-am covins pe tata-meu la un aerodeck si frate-meu se pregateste pt. un ej Icon_smile

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Sa-i sugerezi niste arcuri de coborare Icon_wink Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Icon_smile Daca era mai tanar ... totusi i-am explicat teoria VTEC si ar fi vrut una dar era f ieftina asta si intretinuta asa ca a ramas la d14

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew