This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Produse spalare/intretinere interior/exterior

Grija mare cu rotativa, in special la muchii/margini. In rest, dupa un pic de antrenament (daca poti sa il faci pe niste elemente vechi sau de inlocuit) termini treaba mult mai repede decat cu DA-ul. In functie de starea masinii, mergi in 2 etape: o corectie medie si un finish.
Kit-ul respectiv e interesant.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Stiu, m-am uitat la o gramada de videouri pe utube si am un morcov mare sa o folosesc pe masina. Dar acum daca tot am cumparat produsele alea am sa exersez pe bara aia ce o am si poate fac coupeul la Stream, daca o dau in bara il imbrac in folie si aia e Icon_smile

Depinde de ce rezultate obtin pe bara am sa vad daca ma bag la masini sau nu. Si asa nu mi-am luat numai suport si bureti de 6" asa ca nu planuiesc sa fac numai partile mari si plane pentru restul am sa fac la mana.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Maine facem proba la rotativa Nailbiting

Reply

Salut. Oare merita cumparat acest tapițerie?? Mulțumesc.

Reply

Pai e urata rau... Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(06-06-2013, 13:38)Tomas Wrote: Salut. Oare merita cumparat acest tapițerie?? Mulțumesc.

5 posturi aiurea Ban

Reply

Si exprimare de lemn in limba romana (asta in scris, nu cred ca imi doresc sa il aud vorbind...).
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

L-am rezolvat Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Reply

Yula am dat si eu ieri de o scula d'aia si 2 bidoane de 3M unu cu pasta alba mai dura si alta rosie mai fina si un burete verde.
Acum intreb si eu : de unde pot face rost de bureti si ceva polish la preturi ok de pe net ?

Reply

Incearca cleanyourcar.co.uk . Vrei sa faci polish cu masina de polishat? Si, cu 3M?

Reply

(04-08-2013, 23:19)kmr Wrote: Incearca cleanyourcar.co.uk . Vrei sa faci polish cu masina de polishat? Si, cu 3M?

Da Gabi, ma gandeam sa invat pe caroseria mea, cu 3M sau ce recomandati voi ca e mai bun !

Reply

Cum esti incepator la fel ca si mine eu recomand dual action polisher. Iar ca pasta un fina pentru Honde sau toate trei categoriile ca sa acoperi orice autovehicul.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Reply

mie ideea de masyna de polishat nu prea imi place. Poti face mai mult rau cu ea.... Dar, daca tot vrei sa folosesti asa ceva, incearca cu o pasta de polish cat mai putin abraziva. Nu stiu ce sa-ti recomand

Reply

Inainte de a te apuca de lucru, arunca un ochi si pe detailingworld.co.uk. Au tutoriale destul de bine puse la punct. Vezi exact ce si cum si treci la treaba. Orice ai de gand sa faci, ia in calcul faptul ca la Honda (precum si la alti producatori japonezi) merge pe eco-shit, mai exact masinile au un lac foarte moale (pe baza de apa). Cu o masina dual-action si cu un polish mediu + polish fin scoti cam tot ce e de scos in materie de zgarieturi.
Pentru protectie foloseste o ceara buna (Collinite 476 e foarte bine cotata) sau Optimum Opti-Coat 2.0 (pe cea de-a doua intentionez sa o folosesc la masina mea, cu prima ocazie). Bafta!

PS: Daca poti sa faci rost (cu imprumut, macar) de un aparat pentru masurarea grosimii stratului de lac, ar fi si mai bine. Sustin metoda lui Yula, cu exersarea pe un reper vechi sau din dezmembrare.

Reply

@Wagner: pentru Opticoat 2.0 e bine sa te mai combini cu cineva. Din cantitatea aia se fac 2 masini ( Civic-uri) si ar fi pacat sa arunci. Maruta zicea ca ar vrea sa faca asta si pe Civic dar mai incolo ( nu stiu exact cand ).

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • Wagner
Reply

Stiu. Sincer, nu cred ca reusesc anul asta.

Reply

Nici el nu cred ca vrea anul asta Icon_smile

Reply

Eu as vrea pe la sfarsitul lui august sa bag Civicul la infrumusetat. Icon_biggrin
Sa vad de unde mai fac rost de OptiCoat, ca tare bun mai este.

Reply

(05-08-2013, 07:38)Wagner Wrote: Inainte de a te apuca de lucru, arunca un ochi si pe detailingworld.co.uk. Au tutoriale destul de bine puse la punct. Vezi exact ce si cum si treci la treaba. Orice ai de gand sa faci, ia in calcul faptul ca la Honda (precum si la alti producatori japonezi) merge pe eco-shit, mai exact masinile au un lac foarte moale (pe baza de apa). Cu o masina dual-action si cu un polish mediu + polish fin scoti cam tot ce e de scos in materie de zgarieturi.
Pentru protectie foloseste o ceara buna (Collinite 476 e foarte bine cotata) sau Optimum Opti-Coat 2.0 (pe cea de-a doua intentionez sa o folosesc la masina mea, cu prima ocazie). Bafta!

PS: Daca poti sa faci rost (cu imprumut, macar) de un aparat pentru masurarea grosimii stratului de lac, ar fi si mai bine. Sustin metoda lui Yula, cu exersarea pe un reper vechi sau din dezmembrare.

avand in vedere ca e proaspat revopsit crx-ul cu vopsea cum era odata nu d´astea pe baza de apa Icon_biggrin, nu cred ca pot sa fac multe rele, o sa iau un clay prima data si dupa un polish mediu sa vad ce iese, si eventual o ceara dupa Icon_wink
multumesc de ajutor va pun o poza mai veche de cum arata scarba dupa imfumusetare

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Boboc! Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew