This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Probleme legate de forum

Am obs ca nu imi mai afiseaza primele 2 posturi de sus, nu conteaza thread-ul.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Bai da zgarcit mai esti cu detaliile Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

...adica, daca deschid un thread oarecare de pe mobiiiiiiiiiil,... daaaa...la primele 2 posturi de sus apare doar nr postului fara continut. Adica doar background-ul gri...Ce a fost asa de greu sa intelegi? Icon_biggrin
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Pai de unde sa visez mah. Daca ii in Tapatalk sterge si tu cașul aplicatiei si incearca iarasi.

Sent from my N4

Reply

fara random quotes si avatar la who's online. era foarte bine cum era pana acum, prea multa informatie devine obositoare si duce la probleme in a gasi ce ai nevoie.
parerea mea Icon_wink

Reply

Este un sidebox ce l-am pus aseara si e inca in teste. S-ar putea cand am un pic timp liber sa refac un pic tema care o avem ca parca e prea incarcata. Dar toate la timpul lor Icon_wink

Reply

Mah nu putem face nimic cu atasatul de poze, sa le resize-uiasca singur? Ma dispera sa tot modifc poze.
Iara fain ar fi sa putem atasa macar 5 deodata, sa nu mai click-uim atata.

Reply

Caut si eu un plugin sa faca resize automat de cand am dat drumul la forum si inca nu am gasit. O versiune noua a forumului este in faza alpha, sa vedem daca nu vine cu ceva imbunatatiri.

Reply

@yula, hack din CSS direct, pe el pe mama lui Icon_lol
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Pentru resize? Pai nu merge, noi vrem unul care face resize la poza in dimensiunea fisierului.

Reply

va rog eu scoateti avatarurile de la Who's online , ca n-au nici o noima acolo numai ce incurca

Reply

pune who's online la loc!!!, dar fara avatar-uri, ci doar cu numele userilor cum era inainte (cum sunt afisati in josul paginii la statistics).

Reply

Rollinglaugh Te decizi odata ce vrei.
Sa vedem cand am timp, pentru ca sideboxul vine cu avatar ca si default si va trebui sa-l modific.

Reply

pai inainte nu era asa

Reply

(19-04-2013, 13:28)yulasinio Wrote: Este un sidebox ce l-am pus aseara si e inca in teste. S-ar putea cand am un pic timp liber sa refac un pic tema care o avem ca parca e prea incarcata. Dar toate la timpul lor Icon_wink

@Razvan: Citeste ce am scris mai sus Icon_razz E un alt plugin fata de cel care l-am avut prima data.

Reply

pai am citit, dar si inainte tot sidebox era Icon_smile

Reply

Dar era alt plugin Icon_smile

Reply

pune-l pe ala atunci Icon_smile

glumesc, dar ala chiar era util ca nu trebuia sa dau scroll pana jos sa vad cine e online. acum cu avatarurile nu vezi decat niste poze

Reply

Rezolvat problema cu quoteurile. Am sa vad si de Who's Online box zilele astea.

Reply

Vezi ca s-a intamplat ceva si nu prea se mai vad pozele, de ex eu pe ale lu Bogda cu masina spalata nu le vad, pe ale lui Cerevelu le vad in post la Maruta, etc

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew