This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Probleme legate de forum

Nu arr nici o problema cu platforma pe care lucreaza atat timp cat e scrisa aplicatia cum trebuie.
Dute in meniu la aplicatii selecteaza TT si sterge cache-ul si temp files. Incearca din nou. Dac nu mergd verific thread-ul de mobil ca am sa urc ultima versiune de TT.

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Gata merge...mulţam fain yula Icon_wink

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Nici o problema, oricum am uploadat si ultima versiune de TT in thread-ul respectiv Icon_wink

Reply

Eu nu mai vad pe Tapatalk ultimele poze.
De exemplu, in threadul deschis de Yula "Random automotive picture thread" vad doar pozele din primul post, celelalte nu.
Sau pe threadul meu de la Civic, nu vad pozele puse de mine ieri.

Reply

Aceeasi problema o am si eu. Imi apar smilies in loc de poze. Nu mai vad nici toate filmuletele pe youtube.

Am deschis un la suport, daca nu primesc nimic de la ei am sa incerc versiunea veche din nou.

Reply

+1. Şi mie tot smilies în loc de poze.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Vezi ca exista si o problema cu baza de date, ceva legat de tapatalk. La fiecare postare imi baga eroare cu baza de date, insa topicul vad ca il inregistreaza.

Reply

Da, e ceva cu pluginul. Imediat ajung la PC si am sa pun versiunea veche...

Reply

Ar trebui sa mearga normal acuma Icon_wink

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • maruta
Reply

merge, merge, multumesc.

Reply

Tot cu probleme merge. Nu mai da eroare, dar daca ii dau post replay nu se intampla nimic. Daca mai dau inca o data imi da un mesaj de eroare si la refresh postul apare normal.

Reply

Am patit si eu astazi acelasi lucru, mai nou vad ca si din browser face figuri. Postat mai inainte in thread-ul tau si nu a aparut postul iar cand am apasat din nou am fost anuntat ca postul fusese deja procesat dar ca sa il vad a trebuit sa dau refresh la pagina.

Reply

topicul fara topic tot nu functioneaza cum trebuie legat de ultima postare, chiar daca o faci personal tot nu poti vedea postarea Icon_smile

Reply

Ia vezi acuma Icon_smile

Reply

mere acus, sa vedem cat tine Icon_smile

Reply

Cand zici ca nu o poti vedea, nu iti apare deloc sau nu te duce direct la ea. Eu daca apas pe butonul asta [Image: jump.gif] ma duce direct la ultimul post necitit, nu am avut niciodata probleme sa nu pot vedea toate posturile.

Reply

nu imi apare deloc. eu folosesc linku-ul last post si cand nu merge ma duce la primul, apoi dau pe ultima pagina si nu-mi apare ultimul post.

n-am incercat cu new reply dar e o idee, cel putin sa vezi ultimul post. o sa incerc daca nu o sa mai mearga sa vad daca este intr-adevar un workaround Icon_smile

Reply

la tube muzica ce ne place imi da mesaj de eroare daca pun mai mult de 2 link-uri. imi zice ca max e 5 dar nu pot mai mult de 2

Reply

Eu cred ca toate astea sunt de cand cu mutatul. Am sa dau o geana cand ajung acasa.

Reply

Oare numai Kinky are problemele astea?
Eu folosesc Firefox ca browser si in ultimul timp forumul merge ceas. Deschid forumul cu New posts sau Today's posts si cand apas pe [Image: jump.gif] ma duce tot timpul la ultimul post necitit.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew