This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Probleme legate de forum

S-a lovit si Agatha de o problema: cand a vrut sa puna un anunt nu putea atasa poze, mi-a dat prt scrn si nu avea optiunea activata, i-am pus eu pozele.

Reply

Daca nu sunt raportate eu nu am de unde sa stiu de ele. In Topicul cu diverse de vanzare nu era disponibila atasarea.

Trebuie sa le verific permisiile cand am timp sa vad daca sunt inregula.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am verificat problema cu pozele pe Firefox (ultima versiune), Safari pe Win 7, e ok, se vad bine.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Multumesc Andrei,

Deci ramane numai Opera cu problema asta. Puteti sa confirmati daca e tot la fel.

Reply

e problema de browser. cu opera intrati la Preferences-Webpages si la zoom bifati fit to width.

Attached Files Thumbnail(s)

The following 1 user says Thank You to chipson78 for this post:
  • yulasinio
Reply

Multumim Chipson Biggthumpup

Reply

Done ...thx Chipson78.

LE: Nu reusesc sa atasez poze.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Unde nu reusesti? Da-ti si voi mai multe informatii ca sa putem remedia problema.

Sent from my GT-I9000

Reply

Am vrut aici sa atasez la post un print screen sa-ti confirm ca la mine s-a rezolvat problema cu desiratul paginii cu poze de la threadul lui weebo, dar n-am reusit. Am dat acolo add attachement si am asteptat ceva timp dar nimic nu s-a intamplat iar postul a aparut fara atasament.

Reply

Nu ai primit nici o eroare in susul paginii?

Sent from my GT-I9000

Reply

Nu. Am incercat si in postul asta dar tot nu merge. imi arata ca incarca dar cand a incarcat nu apare nici un atasament. Utilizati am 3.36 MB din 200 MB deci nu asta cred ca ar fi problema.
Se pare ca e cam Icon_censored Opera, cred ca n-o sa mai folosesc.

Reply

Zicem de dimensiunea pozei cae vrei sa o asezi. Pentru ca e setat undeva la 700kb

Reply

POza test cu IE9.

@Romarshall: POti sa incerci si un alt browser sa vezi daca merge.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Am incercat de pe Mozilla cu acceasi imagine ... nu merge.
Am redimensionat imaginea (care avea vrei 3 MB) si am adus-o la 650kb. Se pare ca merge si de pe Opera. N-am stiut ca e limita de dimensiune la attach PCsmash
.bmp   opera2.bmp (Size: 653.49 KB / Downloads: 80)

Reply

Trebuia totusi sa primesti un warning care sa iti zica despre dimensiunea pozei.

Sent from my GT-I9000

Reply

Nici un warning Icon_rolleyes2 pe opera sau firefox

Reply

Eh, nu l-ai vazut tu, stiu sigur ca apare ca l-am testat eu cand am incarcat imaginea mai devreme Icon_wink

Sent from my GT-I9000

Reply

Acum apare. Inainte nu aparea. Chiar m-am uitat cand m-ai intrebat daca imi apare sau nu eroare. In fine. Functioneaza Biggthumpup

Reply

Asta e cel mai important Biggthumpup

Reply

La mine pe PC apare ca mobile version ( nu merge link-ul cu switch to full version, adica apas pe el si nu se intampla nimic ).Nu vad emoticonuri, nu vad de unde sa urc poze,etc Icon_sad . Browser Chrome ).

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew