20-12-2011, 01:05 (This post was last modified: 20-12-2011, 01:06 by Nsx2010.)
Am si eu o nelamurire/intrebare: unde e chestia aia cu welcome, guest? ca nu stiu de ce dar mi se apre gol forumul fara ea. Pentru ca uneori si "altcineva" se logheaza pe laptopul meu pe forum si cand intru nu stiu cine e logat
LE: oricum, felicitari pentru schimbari, arata foarte bine, mult mai organizat si mai straightforward
(20-12-2011, 01:05)Nsx2010 Wrote: Am si eu o nelamurire/intrebare: unde e chestia aia cu welcome, guest? ca nu stiu de ce dar mi se apre gol forumul fara ea. Pentru ca uneori si "altcineva" se logheaza pe laptopul meu pe forum si cand intru nu stiu cine e logat
LE: oricum, felicitari pentru schimbari, arata foarte bine, mult mai organizat si mai straightforward
Am schimbat un pic meniul principal. In partea stanga va aparea numele userului logat pe forum iar la hoover vor aparea meniurile pentru User CP.
Abia acum am vazut ca apare username-ul, dupa ce am scris cu userul yulasinio la threadul vocea romaniei
Asta din cauza ca nu ati facut asta de la inceput ha!
la unele forumuri este boton de "thankx" sau ceva, asta ca sa nu mai tot umplem forumul cu posturi +1, exact bah, si eu zic lafel...etc. poate punem si noi
Cautam un plugin si vedem ce gasim. Pe de alta parte, din experienta altor forumuri, e destul de putin folosit. Nu inseamna ca nu-i o idee foarte buna, totusi.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
Am propus si eu sistemul asta in ari de moderatori dar nu a zis nimeni nimic. Este un plugin care il putem instala iar daca nu ne place il dam jos Am sa ma ocup de el cand ajung acasa ca sunt la cumparaturi acuma.
niste observatii si pareri, nu neaparat de luat in seama
ce ziceam acu o zi sau doua se intampla in celelalte sectiuni, de exemplu daca intri pe My type r/civic etc coloana cu last post nu e ok formatata iar link-ul de last post e pe data. Cred ca s-a facut corectia doar pe Today Links, nu e foarte deranjant dar e mai bine sa fie unitar.
iar legat de pagina principala cu noile sectiuni, statisicile si users online sunt si mai jos deci in plus, iar la Latest Threads ar incapea mai multe link-uri daca se elimina replies si views.
pai asa a fost initial, ideea ca linkul catre ultimul post este data postarii. Pana acum retin eu ca era chair cuvantul Last post (asa cum este si in pagina de la today posts).
Sincer nu ma deranjeaza, eu am zis in caz ca vreti sa fie la fel peste tot. daca sunt modfiicari serioase de facut lasa-l asa ca nu-i bai.