This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

O noua infatisare !!!

Ce ai mah ca e si data nu numai ceasu Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Arata foarte bine in noua infatisare. Abia acum am reusit sa intru si sa vad. Felicitari!
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Am si eu o nelamurire/intrebare: unde e chestia aia cu welcome, guest? ca nu stiu de ce dar mi se apre gol forumul fara ea. Pentru ca uneori si "altcineva" se logheaza pe laptopul meu pe forum si cand intru nu stiu cine e logat Icon_cool

LE: oricum, felicitari pentru schimbari, arata foarte bine, mult mai organizat si mai straightforward

Reply

se vede fain acasa pe teveu Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

@Wagner: Ne bucuram ca e pe placul vostru.

@Andreea: trebuie sa vedem unde mai putem inghesui si textul ala.

@Liviu: Fa o poza ceva sa vedem cum da Icon_biggrin

Sent from my GT-I9000

Reply

fac, fac

Reply

(20-12-2011, 01:05)Nsx2010 Wrote: Am si eu o nelamurire/intrebare: unde e chestia aia cu welcome, guest? ca nu stiu de ce dar mi se apre gol forumul fara ea. Pentru ca uneori si "altcineva" se logheaza pe laptopul meu pe forum si cand intru nu stiu cine e logat Icon_cool

LE: oricum, felicitari pentru schimbari, arata foarte bine, mult mai organizat si mai straightforward

Am schimbat un pic meniul principal. In partea stanga va aparea numele userului logat pe forum iar la hoover vor aparea meniurile pentru User CP.

Asta a fost cea mai rapida solutie gasita.

Reply

Nice touch! Cel putin cu username-ul meu da bine de tot Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Nu stiu cum ii va aparea la 3xLaux Icon_smile

Sent from my GT-I9000

Reply

Abia acum am vazut ca apare username-ul, dupa ce am scris cu userul yulasinio la threadul vocea romaniei Icon_redface
Asta din cauza ca nu ati facut asta de la inceput ha!

Reply

la unele forumuri este boton de "thankx" sau ceva, asta ca sa nu mai tot umplem forumul cu posturi +1, exact bah, si eu zic lafel...etc. poate punem si noi

Reply

Cautam un plugin si vedem ce gasim. Pe de alta parte, din experienta altor forumuri, e destul de putin folosit. Nu inseamna ca nu-i o idee foarte buna, totusi.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

pe unul pe care activam se folosea la greu, e drept, e un forum dedicat stoma

Reply

Am propus si eu sistemul asta in ari de moderatori dar nu a zis nimeni nimic. Este un plugin care il putem instala iar daca nu ne place il dam jos Icon_smile Am sa ma ocup de el cand ajung acasa ca sunt la cumparaturi acuma.

Sent from my GT-I9000

Reply

mai lasa si tu realitatea virtuala macar cand shopuiesti, stai si tu macar acolo cu nevasta Icon_razz

Reply

niste observatii si pareri, nu neaparat de luat in seama

ce ziceam acu o zi sau doua se intampla in celelalte sectiuni, de exemplu daca intri pe My type r/civic etc coloana cu last post nu e ok formatata iar link-ul de last post e pe data. Cred ca s-a facut corectia doar pe Today Links, nu e foarte deranjant dar e mai bine sa fie unitar.

iar legat de pagina principala cu noile sectiuni, statisicile si users online sunt si mai jos deci in plus, iar la Latest Threads ar incapea mai multe link-uri daca se elimina replies si views.

Reply

Nu stiu exact la ce te referi pentru ca la mine se vad bine. Vezi printscreen-ul de mai jos.

Sideboxul de pe pagina principala a fost pus numai pentru a putea sustine miscare ACTA dupa care va disparea Icon_wink

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

pai asa sunt si la mine, dar vezi cum se la vad la cele din View Today posts, ca sa iti dai seama mai usor de ce zic

Reply

Deci tu zici ca nu mai e link "last post" langa username care sa te duca la ultimul post. Ala iti lipseste?

Sent from my GT-I9000

Reply

pai asa a fost initial, ideea ca linkul catre ultimul post este data postarii. Pana acum retin eu ca era chair cuvantul Last post (asa cum este si in pagina de la today posts).

Sincer nu ma deranjeaza, eu am zis in caz ca vreti sa fie la fel peste tot. daca sunt modfiicari serioase de facut lasa-l asa ca nu-i bai.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew