This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Noul Civic Type R

Da da da Yula. Io's ala cu nevoia de spatiu Icon_smile)) frumos animalul...

Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

un clip funny ... Traiane ai dat bunatate de masina, chiar si cu ce aveai tu cre ca bateai noul r la ce distanta a castigat ala din film Icon_smile)

https://www.youtube.com/watch?v=7uGMS5bPInw

Reply

bloc b20 chiulasa b16....inventie, nu e ala a lui traian Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

14.4 Type-R-ul stoc? Scuze dar mi se pare mult. Eu scot acolo cu ITR_ul meu care are vreo 100CP mai putin.
CRX-ul castiga la greutate.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Reply

Reply

2.21 am facut cu a mea da clar e loc de mai bine.   s-a facut 2.15 cu CTR NA
se poate mai bine si cu CTR-ul nou dar trebuie construit viteza pe o pista ca aia.   (unguru bulan din video merge bine dar nu forteaza nimic asa ca nu poti trage o concuzie.  e mai lent decat media cu 20 km/h pe anumite viraje insa recupereaza din cuplu in alta parte. )

bun asa mai ales daca e pe gume de strada dar totus la nivel de WTCC il face in 2 sec sau 1.58  1.59 insa sunt convins ca a mers asa de publicitate.
nu prea are power masina aia din cate vad.

de apreciat ca nu au manarit video-urile.

Reply

nu-mi dau seama cat de tare forteaza,dar majoritatea franarilor sunt brutale ca vad ca nu prea sta masina . Matt Neal mi se pare ca trage de ea la limita la silverstone... nu poti sa compari cu wtcc ca rigiditate, power, greutate si slick-uri Icon_razz
probabil ca si conservele noastre cu semislickuri si un power dus pe la 260-270 ai sanse sa te apropii. Macar se aude  o simfonie frumoasa in ea, nu cu fasaituri si parturi de fasole ca la astea Icon_razz

Reply

Reply

(15-06-2016, 17:28)kinky_boy Wrote: nu-mi dau seama cat de tare forteaza,dar majoritatea franarilor sunt brutale ca vad ca nu prea sta masina . Matt Neal mi se pare ca trage de ea la limita la silverstone... nu poti sa compari cu wtcc ca rigiditate, power, greutate si slick-uri Icon_razz
probabil ca si conservele noastre cu semislickuri si un power dus pe la 260-270 ai sanse sa te apropii. Macar se aude  o simfonie frumoasa in ea, nu cu fasaituri si parturi de fasole ca la astea Icon_razz

... acum ma uit cu calm.  cand ai postat tocmai plecam spre italia...

deci omu merge bine bine insa nu cred ca e Michelisz.  
masina e pe semislik-uri se aude clar pitch-ul iar  suound-ul ala de dump valve cred ca e un fake electronic

sta foarte bine masina se vede la intrare sicana 0.48 e foarte denivelat. se vede si la iesire 1.13 unde-si permite un input foarte decis.   de franat franeaza bine e normal sa se descompuna. 
a gresit putin la intrarea in parabolica insa nu a pierdut mult.  

se stie ce tip  suspensii are?

Reply

Numai la mine nu are sonor?

Reply

Honda nu zice nimic de cauciucuri, insa cei de la carscoop (e linku mai sus) au interpretat ca ar fi toata masina stock: Honda reports that all five attempts were made using a bone-stock Civic Type R with no mechanical modifications (aside, we're sure, from some safety equipment) and on street tires.

si pe site-ul oficial honda zic: Lap times achieved in standard production car with no mechanical modifications HONDA

suspensiile standard Icon_wink

@yula - ala de la turci nu cred ca au stiut la montaj sa puna doar un sunet, desi de la atatea camere ar fi avut de unde alege. Cele vechi au sunet

Reply

stiu ca standard , dar sunt cumva multilink?

Reply

pe spate e o punte din mai multe bari strivite, n-are independenta Icon_smile
uite un articol foarte fain, comparatie intre EP3 si FK2, cu ceva detalii technice    https://www.carthrottle.com/post/honda-c...-moved-on/

[Image: type-r_21-560a9bc0a04ce.jpg]

Reply

La ala de la turci ma refeream.

Microfonul cred ca e plasat sub capota in celelalte clipuri, de aceea se aude pronuntat dump valve-ul si alte fluieraturi.

Reply

sunetul de blow-off e fake. e commercial . motorul se aude decent, iar blow-offul parca e pus pe bancheta. plus ca, mai mult ca sigur, standard e un bypass valve, din conditii de confort fonic, nu blow.
o dau in manelisme astia, jur...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

da am zis si eu mai sus ca e fake. merg si ei pe trend sa vanda. una peste alta 2.15 cu gume de strada (Monza) e ok. pe alte gume scade bine.

Reply

Reply

Parca trage mai bine pe 4...

Reply

da ce bine trage bunicuta de integra ... pai o masina de acum aproape 20 de ani sa se tina pana la 150 de noile surate e mult peste ce sunt masinile astea de acum Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew