yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Mașina are muzică deci nu înțeleg supărarea, că nu e Bose, Bang and Olufsen sau Linn e altceva.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
bai bai baieti, cand am luat eu masina, la mitsubishi avea pachet rockford fosgate....si nu era o carca de bani.
adi, in ro civicul e 39.600, de unde scoti tu preturile alea???
in ce rand vrei tu, la bani multi, nu la 10.000, te plangi de ORICE.
cand iei cea mai buna gacica din tara sa o f&^i, nu ai pretenti sa si vorbeasca. daca o iei de nevasta....e treaba ta. in analogie, nimeni nu isi ia masina scumpa sa aiba minusuri de genul asta numai pt ca e cea mai rapida de pe....plm...
pt masina de strada/femeie de tinut in casa, ea trebuie sa bifeze mai multe cerinte, daca e buna da proasta, multumesc frumos.
daca e masina de strada si confort/dotari de coaja de pista...sa o ia cine vrea. pardon cine are 40.000 si nu face mofturi.
yula, si loganul are muzica, volan, scaune, ar trebui toata lumea sa il cumpere ca nu trebuie sa fie mai bun, trebuie doar sa aiba....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
yulasinio
|
|
Poți să-mi demonstrezi că difuzoarele alea sunau mai bine dacă erau pe sașiu de aluminiu? Îți spun eu că pentru omul de rând sunau exact la fel.
Mașina asta nu e un S-Classe, Seria 7 sau vreun Jag. E un Civic Type-R și atât, nu a fost făcut pentru comfort sau să sune muzica precum la operă.
Da, costă o grămadă dar să bagi de vină că difuzoarele sunt nu știu cum e cârcoteală și nimic mai mult.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
|
|
nu trebuie sa demonstrez eu. citeste si tu chestii de specialitate. sunt lucruri cunoscute pt cine e interesat de muzica. eu nu am vazut in viata mea difuri aftermarket din plastic.
nu e S, nu e jag, nu e 7 si nu e nici un type-R si atat. modelul precedent era 25.000, asta e 40.000. tu uneori bagi de bina unor chestii de ordinul sutelor. in fine, fiecare apreciaza sumele in f de realitatea lui. eu nu am banii astia si cu siguranta, si daca i-as avea, valoarea sumei nu mi se va deprecia. cand spun masina de 40.000, atunci am pretentie la tot. inclusiv la lucruri care nu se vad.
carcoteala e cand invoci lucruri ireale sau nesemnificative. pentru mine (si nu doar) muzica e f importanta, ascult muzica tot timpul. de fapt in masina aia asculti muzica in timp ce mergi pe drum, nu te dai pe ring si in timpul liber mergi cu ea la cumparaturi. deci cerintele pt o masina de strada sunt alea pe care le folosesti, nu alea din advertising. ce sa mai zic, ca in masinile germane suna f bine oem? dar asta e, daca publicul accepta, de ce sa dai mai mult?
|
yulasinio
|
|
Sti care e problema la tine Liviule, ai ce ai cu pretul ala ca de era 25mii nou erai la coada sa-ti iei una
|
LIVIU_CTS
|
|
pai ce e gresit frare? adica la 25.000 pot sa trec cu vederea una-alta, la 40.000 nu.
la logan accept ca e o masina de folosinta si atat. nu ii ceri materiale, scaune, antifonare, etc. are un pret pt ceea ce ofera, adica cerinte minime de confort si dotari.
iau pantofi de 200 de le , sunt constient ca e un calapod indoielnic, ca materialele sunt slabe, ca am un confort redus, ii iau probabil sa ii rup la ceva munca. daca dau 400 deja am pretentii. nu accept sa ma jeneze, sa aiba materiale slabe, etc. oricine face acelasi lucru, insa voi pur si simplu nu sunteti interesati de acele repere. ok, dar publicul larg nu e. sunt multe repere pe care nu le folosesc insa le urmaresc sa existe, de ce? pentru ca in acea categorie de pret trebuie sa existe.
|
yulasinio
|
|
A-Class, Seria 1
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
13-10-2015, 11:53
(This post was last modified: 13-10-2015, 12:04 by kinky_boy.)
@yula Denigrator - nu stiu cum se face ca va stiam ca va uitati mereu la bani, dar cu masina asta parca nu mai stiti valoarea banilor.
Pai daca de 40k primesti doar sasiu suspensie motor si niste frane de calitate, iar restul sunt mediocritati atunci ia 40k ia-ti o integra sau un fd2 fa-o de track si ai terminat povestea si sigur mai ramai cu 10.000+ si e mai fun decat trotineta asta si ai toate sansele sa ii dai si bataie.
Omul de rand (si nu e numai unul) din anglia nu e multumit deloc de ce a primit pentru banii astia si s-a apucat sa-si monteze alte boxe si sa lipeasca dynamat&shit prin ushi ca sa se auda decent. Toata lumea pe acolo face bascalie ca e mai prost isonorizat ca un civic normal, se aude mai prost decat intr-un fiesta sau golf asa ca "because racecar, because civic" nu tine.
|
yulasinio
|
|
Binenteles ca ma uit la bani si de aceea imi cumpar numai ce-mi place la banii care consider ca ii merita acel produs. Daca voi considerati ca masina asta nu merita 40mii nu ii dai si cu asta basta. Nici eu nu consider ca merita atata dar nu stau sa ma plang pe aici aiurea, struguri acri...
Ala din UK de ce a dat banii pe ea daca nu i-a placut cum suna muzica, s-au nu a testat-o? Liviu cand si-a luat TV a stat 12 zile in magazinele de profil pana ce si-a ales ce i-a placut.
Insonorizare?  ce ii aia? Personal in afara de Legend nu am intalnit asa ceva la nici o Honda.
|
The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
• Toyboy
kinky_boy
|
|
pai nu cred ca ne plangem, probabil ca daca o cumparam m-as fi plans intr-adevar dar e topic de typer deci sa comentam despre el cu bune si rele. Pentru mine nu-i nici un strugure acru, ca nu-mi face deloc cu ochiu masina asta, cred ca m-as fi dus macar pana la targ ca era la 15 min de servici sa o vad dar de atata atractie nu m-am obosit
asta din uk si-a luat-o dinainte sa existe una, pentru test, iar altii care au mers la teste au observat asta insa nu e chiar cel mai mare impediment in a cumpara masina, insa customer satifaction&experience e in scadere maxima vizavi de produsele noi honda in general. Aparent trebuie sa-i cririte lumea foarte tare si sa nu cumpere ca sa faca si ei ceva de calitate, vezi situatia civic din us.
|
LIVIU_CTS
|
|
nici un strugure acru, mie mi-e ciuda pentru ca da apa la moara celor care oricum fac misto de honda. acum pe buna dreptate. cand era in zona de pret normala, acceptai anumite minusuri, acum, daca a intrat in liga mare a preturilor, trebuie sa se vada.
si da, estetic masina nu mi-a placut niciodata, primul motiv pt care nu as cumpara-o. poate ca dupa un drivetes faci un compromis si comportamentul te mai face sa accepti si asta. dar asta presupune ca la atatia bani, nu mai gasesti chinezarii care sa iti aminteasca de toate neajunsurile.
daca la abnii aia calitatea materialelor/contructiei ar fi fost in consecinta, poate ca, cine stie, puneam cativa ani ban pe ban si luam una. deci nu e vb de "acri strugurii"
|
yulasinio
|
|
(13-10-2015, 12:27)kinky_boy Wrote: Aparent trebuie sa-i cririte lumea foarte tare si sa nu cumpere ca sa faca si ei ceva de calitate, vezi situatia civic din us.
Pana acum nu ati realizat ca Hondele facute in UK si in US sunt facute dupa alte principii si cu alte teluri. Tot ce este facut in JP indiferent de marca e mult mai bun fata de ce gasesti in EU sau in US.
Cand au vrut sa importe FN2-ul in JP au trebuit sa faca editie limitata pentru ca cel normal in era in cerinte.
Voi de ce credeti ca m-am decis sa raman aici? RHD
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Razvan: ma uit la bani, cum sa nu, dar nu de-aia ziceam de pret, ci pentru ca nu imi place cand se exagereaza asa voit, mai ales ca 6000 de euro e diferenta mare, aproape ca iei un FN2 cu banii astia.
Liviu: nu stiu de unde ai luat tu pret, ca pe site la Asko nu apare. Uite si link cu pretul de 34k:
http://www.mobile.de/ro/Automobil/Honda-...38360.html
Iar FN2 nu a fost 25.000 decat poate la sfarsit de viata, a mea a costat de noua vreo 28 si ceva de mii, si la fel de prost suna boxele, si in Opel se aud mai bine, si is alea originale din 1995.
Apropo, tu de a ta esti multumit cum suna? Ca si tu ai dat vreo 18.000 pe ea de noua, si nu cred ca se aud mai bine ca in noul CTR.
Cu toate astea, sunt de acord ca scade calitatea materialelor de la model la model la Honda, nu stiu ce mama dracului le fac. De ex, la CTR nou, spatele la scaune ii din cel mai prost plastic de pe lume, arata ORIBIL, si cred ca nu tine la zgarieturi deloc. Nu mai zic ca la IAA deja scartaia cand m-am urcat in el.
|
LIVIU_CTS
|
|
adi este prt la asko, e 34 fara tva. deci 39 cum iti spuneam.
pretul ala, nush ce e cu el. , adica tot in de. este 37.000 la 20km pe bord., 37.000 la 250 km, ala poate ca vrea sa-si atraga curiosi. oricum daca vrei sa iei masina aia, nu cred ca are cineva cashu asta, deci o iei prin leasing, de aici...
r-ul era ceva peste 25-27 ca m-am interesat atunci, nu mai retin exact. eram multumit, in sensul relativ, asa ca am facut upgrade. ok, am acceptat asta pt ca a fost 21.300, in timp ce un golf gt sarea bine de pretul asta. deci am considerat ca raportul calitate-pret a fost unul corect.
la pret aproape dublu, nu sunt dispus sa accept kkturi de genul asta.
daca ala la 40 era ceva premium din toate punctele de vedere, adica piele, finisaje de top, pachet de sonorizare, etc. si ar mai fi fost si ceva gen 32.000 fara brembo, fara piele, fara suspensie activa, de fapt prapadit cum e asta in interior, as fi zis, ok, sunt multi bani dar poate merita.
asa ca, prietene, daca la restaurantul din colt mai merge sa astepti mai mult, chelerul sa fie putin cu gandurile lui, mancarea e ok, e buna dar nu te da pe spate, dincolo, unde platesti dublu faci mofturi si pentru servetul pus aiurea. de ce? pentru ca te taxeaza pt asa ceva. pentru produs, servre si ambient. dincolo platesti doar pentru mancare.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Ok, iti inteleg punctuld e vedere, cu toate ca nu il impartasesc decat partial. Pe rationamentul asta si Porsche GT3RS e de toata jena, si costa peste 150k de euro, si e tot gol inauntru, are numa tevi, nici manere la usi nu are, ci niste bucati de material de care tragi. Si e masina de strada, si e premium, si e scumpa, etc.
|
LIVIU_CTS
|
|
nu cred ca poti face comparatia asta. adica stii prea bine ca sunt mere cu pere.
una e o masina de figuri, exentrica, dedicata performantei, celor cu multi bani si dornici de performante extreme, cealalta e o masina de strada, de zi cu zi, e drept, foarte capabila tehnica. dar nu e gandita ca "masina de track" de weekend.
nu trebuie sa avem aceleasi cerinte de la masini. mie de ex. senzorii de parcare, de ploaie, de lumina, mi se par inutili, nu ii folosesc, insa sunt de acord ca marea majoritate are nevoie de ei, si nu pot sa spun, ba nici nu trebuie sa aiba. repet, vb de multi bani, eu sa las de la mine ca ei nu sunt capabili sa puna un sistem decent, care costa cateva sute de euro.
|
Gaby B
Threads: 0
Thanks Received: 2 in 2 posts
Thanks Given: 1
|
|
Pana acum din testele pe care le-am vazut pe youtube, noul CTR a cam batut concurenta. Cei de la Auto Express au comparat pe circuit CTR cu Seat Leon Cupra 280, Renault Megane 275 Trophy, BMW M3 si Audi RS3, CTR-ul fiind cel mai rapid.
Am gasit si acest test, intre CTR, BMW M135i si VW Golf R, unde nu trebuie sa intelegi prea multa germana ca sa iti dai seama care masina a fost cea mai rapida
Sunt curios cum s-ar descurca si cu Mercedes A 45 AMG si bineinteles noul Ford Focus RS.
|
LIVIU_CTS
|
|
45 amg a fost folosit de honda ca referinta pe ring daca nu ma insel.
|
kinky_boy
|
|
se pare ca Honda UK are un PR si o logistica de kko care ii face pe oameni sa-si retraga comenzile.
"Long story short, production has shut down on the Type R and the official line is that this is due to a parts supplier letting Honda down, some truth in that.
There is no word on when orders are going to be completed or fulfilled. The factory has stopped updating logistics because they are awaiting parts. It's all a bit of a mess.
My dealer had no idea, they hadn't got the Honda information memo that went round, but they're aware of the situation now.
I'm just not happy that the factory, logistics or my dealer can't tell me when my car will be ready, and no-one knows or is willing to be honest and say what is going on. Honda knew when I spoke to them on Monday but would neither specifically confirm or deny or pass that information on, and it's just left me feeling mugged off and with a bad taste in my mouth. I have got to the stage where I didn't want Honda to have my money.
Shame because it's not my dealer or the car's fault. I wish well to everyone who has bought or is waiting for the car and hopefully things will be resolved sooner rather than later.
Anyway cancelled my order, my deposit has been refunded without question and I've ordered a new M135i, factory order."
"Honda UK customer services told me about the production being halted.
The official line is if your car is not on a transporter or at the dealers already then it will likely be delayed by around 4 weeks, although that is the best estimate at the moment.
"
|
kinky_boy
|
|
Honda chiar s-a transformat intr-o companie de incepatori, clientii isi anuleaza pe capete comenzile iar Honda se balbaie in continuare, dealerii sunt in ceata si mint oamenii la greu fara sa-si dea seama, iar productia e oprita .
Vai de aia care au dat avans o gramada de bani de acum nu stiu cat timp si au primit numai vrajeli. Si uite asa facusera ceva valva cu marketingul dar au reusit sa dezamageasca de la primele vanzari.
RIDICOLI!!!
qoutes de prin uk:
" Honda UK have said that based on my order date (9th August) that my car will fall into the range of those delayed another 4 weeks after my original estimated delivery date. That will put it into January, so 5 months from order to delivery. I'm getting called back on Monday to confirm when the run my order falls into is currently scheduled for.
My dealer knows nothing of it and so it seems Honda have not been communicating the delays to dealers.
I'm not really happy about it but supply issues can't be helped if a supplier has let Honda down. I've heard rumours ranging from the Ohio engines coming over and dropping valves on the first batch stopping production until they're all tested, up to Honda being let down by the supplier of the Brembos, though I doubt that would put them back 4 weeks."
===============
"j ust got back from my Dealer, having had an uncomfortable conversation (for them) about the 'real' situation regarding supplying me with a Type R.
Fact 1) Production has stopped as there is an issue with a part and production will not restart until Honda have resolved the issue. Honda are not saying which part needs attending to.
Fact 2) Honda is saying that all orders will be fulfilled by the new Registration in March 2016, but NO build slots are being assigned to anyone.
Anyone that has been given a delivery date has been lied to by the dealer.
Fact 3) Honda are going to make them in colour Batches and the dealers do not know the order of colours and hence cannot give a build or delivery date.
Fact 4) My dealer has had 5 Type R orders cancelled in the 6 weeks since I ordered, due to the vagueness of Honda on supplying these cars and was quite keen to appease me by being brutally honest rather than me cancel as well."
=================
" Buggers! So, it goes on..
My initial date was October 1st, moved to October 21st just moved to November 15th..
Contacted the dealer who appears to be in the dark about the reasons why... Contacted Honda UK direct, waiting for a response from them..
Spoke to my dealer today about cancelling the Milano and going for the Polished Metal, was told this would push it out to at least February!!! Contacted another dealer who then told me I could have Polished Metal by December 28th... I'm totally lost by anything Honda say.."
================
" ust had a call back from Honda UK..
Nice guy to be honest but.. That's his job I suppose..
So it would appear that my latest date of November 15th will be a no go (5th time the date has moved)!
I was told that even Honda UK do not know what the issue was and in particular what part was making things go "south". It was clear that in actual fact they have NO dates available for delivery on any of the colours or specs. It was interesting as he mentioned that the current dates in their European system were in fact made up (by their system), as the system won't operate without a date - this caused me to chuckle a little Stating the obvious that these dates are used by dealerships to sell cars to Honda customers.
So I phoned around a few more dealerships today, each one gave me a different date for the Polished Metal, each one said they had no issues with those dates and each one said I should cancel my current order and move it to them, as my current dealership are obviously letting me down
All-in-all a total shit-show..
I did manage to have £250 removed from the delivery cost - I then informed HUK that I would like to cancel the Red and go with the Polished at no extra cost.. Leave it with me was the response, let's see what happens.
So in short, HUK are stating they know nothing of the reasons for the delay and that they have no dates for delivery."
|
|