Delphi
Threads: 3
Thanks Received: 28 in 27 posts
Thanks Given: 11
|
|
13-07-2012, 16:22
(This post was last modified: 13-07-2012, 16:25 by Delphi.)
Din pacate, cred ca ai dreptate  , si mie mi-a venit in cap cuvantul "Clio". Pacatul este ca civicul este mult mai scump.
LE: nici 5D-ul nou nu mi-a inspirat nimica (in afara de pozitionarea foarte buna a pedalelor), abia cand m-am urcat intr-un 5D GT 2011 mi s-a parut ca m-am urcat intr-o Honda adevarata.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
asta am vrut si eu sa mai completez, ca macar la pretul ala nu ai ce sa mai ceri...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Delphi
|
|
Stii ceva? Daca mi-ar propune Honda sa dau sedanul meu care a implinit trei ani si sa primesc la schimb noul sedan, fara sa platesc nimic, as refuza.
Astazi, la ASKO am mai fost insotit de inca un coleg hondar de pe celalalt forum, posesor si el de civic sedan. A fost la fel de dezamagit ca si mine, ba chiar mi-a atras atentia la fetele de la usi, care par ca se indoaie si daca respiri langa ele.
|
andrei_r
Threads: 13
Thanks Received: 8 in 7 posts
Thanks Given: 9
|
|
M-ati facut asa curios, maine inainte sa plec la Bucuresti cred ca ma opresc la HACHI macar sa ma urc in el daca n-am timp de plimbat o tura. Daca nu duminica si tot nu-l iert
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White
|
Delphi
|
|
OK, sa ne spui si noua ce impresie ti-a facut.
|
LIVIU_CTS
|
|
si eu am aceeasi atitudine fata de noul hatch in raport cu al meu. ma gandeam la un buyback pt un nou type-r dar se pare ca nu.
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Nu spune inca nu la un R pana ce nu vezi cu ce sar pe piata. Desi ma mir, poate rup gura targului cu el
Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
|
|
arata infecta fata man, nu dau generatia trecuta pe unu nou!
|
Ampt
Threads: 2
Thanks Received: 2 in 2 posts
Thanks Given: 7
|
|
Sâmbata aceasta am fost la un drive test cu Honda Civic 5D, 1,6 i-DTEC.
Nu am să insist asupra impresiilor legate de această motorizare, ci doar de faptul că interiorul de la Hatch mi s-a părut la ani lumină distanţă faţă de interiorul de la Sedan (mult mai prietenos, materialele folosite crează o cu totul altă ambianţă, simţi că te afli într-o maşină din zilele noastre).
Despre interiorul de la Sedan în care m-am urcat după test drive-ul făcut cu Hatch-ul, nu pot spune decât că este exact diferenţa între un Blue-Ray şi un Video Player VHS !
|
LIVIU_CTS
|
|
interiorul m-a facut sa nu ma mai dau jos din masina mea. si comparand civicul nou cu generatia trecuta (fn-fk) generatia veche castiga.
|
Ampt
|
|
18-03-2013, 10:47
(This post was last modified: 18-03-2013, 10:49 by Ampt.)
Indiferent cât de mult îmi place marca Honda, totuşi nu vrea să fiu subiectiv şi să nu observ calitatea precară a interiorului la Civic-ul Sedan !
Fiind calat pe Sedan, dacă nu mă urcam Sâmbătă în Hatch la test drive cu noua motorizare Diesel, cred că nu observam aşa de bine diferenţele majore la interior între cele două surori Civic.
Ştiu ce înseamnă Cutting Costs, dar la Sedan prea s-a întrecut limita şi este păcat.
Poate că o să-mi spuneţi că doar nu conduc cu mâinile pe bord, însă ceea ce nu îmi place este atmosfera creată de materialele low cost folosite.
Şi cum în vara aceasta Toyota aduce pe piaţă noul Auris Break şi noua Corrola, dacă Honda se încăpăţânează şi rămâne cu actualul Sedan nu cred că le va fi tocmai bine.
Adevărul este că dacă te uiţi pe forumurile Honda de la noi, nu găseşti pe nimeni pe topicurile dedicate cu noul Sedan 2012 ! Şi asta ar cam trebui să dea de gândit !
P.S Îmi place să cred că japonezii sunt atenţi la feed-back-ul şi mai ales volumele de vânzări pe care le face Sedan-ul şi vor lua măsuri în consecinţă şi în Europa, la fel de rapid cum au făcut-o şi în S.U.A !
Ar fi păcat pentru cei care iubesc marca Honda şi mai ales pentru concepţia producătorului nipon despre calitate şi plăcerea pe care trebuie să ţi-o ofere maşina atunci când te afli în ea şi o conduci !
|
BogdanT
Threads: 12
Thanks Received: 26 in 25 posts
Thanks Given: 16
|
|
Feedback-ul negativ i-a facut pe cei de la Honda sa scoata noul Civic Sedan 2013, care este mult peste Sedanul 2012.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 71 in 58 posts
Thanks Given: 45
|
|
(18-03-2013, 11:01)BogdanT Wrote: Feedback-ul negativ i-a facut pe cei de la Honda sa scoata noul Civic Sedan 2013, care este mult peste Sedanul 2012.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
+1
La asta as mai adauga ceva: din pacate Honda da impresia ca piata romaneasca nu are asa de mare importanta pentru ei; ceva de genu' "sa fim si noi acolo, sa ne vada lumea". Daca sedanul ar fi fost pe pietele din vest, fiti siguri ca se intampla acelasi lucru cum au facut in State si aparea modelul 2013. Dar piata pentru sedan, ma refer la modelele fabricate in Turcia, se rezuma la Rusia (nu e chiar de neglijat), Ungaria, Romania, Polonia si inca cateva tari...
|
Ampt
|
|
@maruta : Pertinentă observaţia pentru piaţa din Est, dar chiar şi aşa Honda nu ar trebui să se abată de la filozofia "bătrânului" Soichiro-san !
|
LIVIU_CTS
|
|
honda are plusuri si minusuri.
plusurile sunt tehno-mecanice, minusurile sunt la partea de interfata om-materiale.
clientul alege in f de necesitatile, prioritatile si sensibilitatile lui.
inchegarea materialelor de interior la germane e binecunoscuta dar asta vine cu niste costuri. cand imi configurasem un golf cu chestii decente, nimic spectaculos, am depasit cu mult 21.300 cat a fost civicul cu...full option cum ar veni.
nu te satidface interiorul de civic, treci la accord. e prea scum? ok, cauti in alta parte, la europeni e mul mai scump, deci? mai ieftin e la coreeni insa...
masina trebuie evaluata pret-calitate, altfel e usor sa strambi din nas la un logan, dar n-ai bani de altceva.
selecteaza-ti elementele cu adevarat importante, stabileste-ti reperele pentru care esti dispus sa platesti in plus, sau compara partile bune cu partile splabe,si vezi daca merita sa mai "lasi de la tine"
|
Ampt
|
|
Asta şi încerc să fac, să pun în balanţă plusurile şi minusurile !
Şi da, recunosc că Accord-ul este prea scump pentru mine !
|
LIVIU_CTS
|
|
atunci bucuta-te de ce-ti ofera civicul.
poti incerca hyundai, arata destul de bine, iti da multe la bani mai putini, insa nu e honda.
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
|
Ampt