This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Bah, apropo de Paltinis. Am vazut un reportaj cu etapa de acolo pe DigiSport. Cu uimire am constatat ca unii participanti spuneau ca nu cunosteau traseul si de-aia nu au mers foarte bine. Cum pana mea se poate asa ceva? Adica ce e greu sa mergi in recunoastere, ca doar nu-i secret de stat?
Scuze de off-topic.

Reply

Vazut si eu reportajul week-endul asta si mi-am adus aminte cand ne-am dat asta vara pe acolo Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

eu am vazut ca toata lumea se plangea de calitatea asfaltului, si aici nu pot decat sa le dau dreptate. e ok pt rally, pt coasta e dezastru. pe pruma bucata, unde ne dadeam noi e bun, dar dupa e hardcore.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • sKyNeT
Reply

Da, se plangeau cat de denivelat era la fel cum am zis si eu. E greu sa pui puterea jos acolo cu o suspensie foarte tare. Maruta ar fi facut treaba buna cu ATR-ul lui Icon_smile

Reply

bietu ala cu "formula" aia mica (nu lola) i s-a oprit motorul cand a sarit peste o galma de asfalt Icon_smile)

Reply

Am vazut si eu la TV Icon_lol

Reply

Pai au facut treaba romaneasca: au lasat 3 sferturi spart rau traseul si au turnat asfalt proaspat pe vreo 800 de m...

Reply

...gheata la mal.

Sent from my Slimed i9000

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

gheata si aici la 22.30 cand am iesit de la scarbici .....

Reply

Vine frigul peste noi. Asteptam colegii sa se planga dupa prima ninsoare din Ro Icon_biggrin

Reply

yep!

cine merge in tara de sarbatori?

(ce binnneee era daca emigram in Austria. in cateva ore as fi in Baia Mare Icon_smile )

Reply

Nu am mai fost acasa de sarbatori din 2004 cred. Prea multa umblatura si prea putin timp asa ca o las la vara.
Eu macar daca eram pe continent ma intindeam pana acasa tot la 3 luni Icon_smile

Reply

Io mă duc doar de Crăciun vreo sapt. Revel-ul îl fac in .de
Anul asta e a 3a oară când merg in ţară Icon_biggrin
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

pfff preafericitule Icon_biggrin

Reply

Dupa 4 luni era timpul sa primeasca si ea o baita. Cu ocazia asta am mai iesit odata cu ea la o tura (iesisem si sapt trecuta). Am vrut sa ii mai dau un strat de sealant dar cum era normal a inceput ploaia.

Sent from my N4

Reply

Montat astazi pernele de aer...

Reply

WTF

Reply

E un hovercraft Icon_biggrin

Reply

bine bine da ce intentii ai? lasi bucsile la forfecat?

Reply

Nu-i prea sigur sa lasi asa masina pe 4 capre.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew