This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

(09-03-2012, 09:47)maruta Wrote: Eu aveam vreo 90 kg cand am stat in ITR-ul lui Yula si am intrat perfect. Au o sustinere foarte buna.
Pai atunci eu nu-mi iau, ca d-abia strang de-un 75kg Icon_smile
Ma bantuia un gand de scaune de FN2 pentru FK-ul meu, da' mai vedem.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Am uitat ca Maruta s-a "dat" cu ITR-ul meu Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ieri am curatat si interiorul, avem in plan sa o mai spal odata pe exterior ca sa ii mai pot aplica 2a straturi de sealant, dar mi-a fost tarsala de vreme ca a fost tot innourat.

Mi-a expirat taxa de drum la sfarsitul lui ianuarie, trebuie sa o reinnoiesc pentru ca luna viitoare imi expira si RAR-ul si as vrea sa il trec chiar daca va fi scoasa de pe drum cat de curand.

Au schimbat astia regulile aici si nu mai dau RAR numai pentru un an de zile la masinile mai vechi de 10 ani Icon_cry

Au sa ma pice pentru folia de pe geamuri si sigur ceva bucsi pe spate. O sa vedem...

-----
Hai hui

Reply

da ce drak are folia ta? se vede bine prin geam, doar ca are tenta verde !!!!!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu trebuie sa imi zici ca stiu dar acum 2 ani au schimbat legislatia si au pus 30% la geamurile fata si cica a mele trec de atat. Atunci a trebuit sa dau geamurile jos sa le schimb pana am trecut. Acuma le bag sarma in nas si le zic ca m-au trecut ultima data Icon_biggrin

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk

Reply

astazi mi-am facut timp si am citit tot tread-ul tau. frumoasa istoria japonezei tale.
eu cred ca ar trebui sa o pastrezi. in curand va intra la masini de epoca si nu te v-a mai costa asa mult taxele catre stat. in plus masina asta peste ani va capata valoare sentimentala.... cum ar fi ca copii tai sa-i inveti sa conduca pe o adevarata legenda?

Reply

Mersi, am sa incerc sa tin de ea cat pot de mult dar depinde de multi factori. Oricum momentan o sa ramana in familie.

Reply

Am fost astazi si am colectat piesa de mai jos. Nu stiu ce marca e dar e foarte usoara si bine facuta. De mult cautam una care sa fie vopsita sau cu probleme de lac pe CF sa o iau ieftin. Acum cand vor fi banii, merge la vopsit cu bara fata, pragurile si bara spate.

[Image: 2012-03-27210310.jpg]

Facuta meserie, se vede prin ea Icon_biggrin

[Image: 2012-03-27210355.jpg]

-----
Hai hui

Reply

carbon? ce drak de aparat ai?

Reply

Da e de carbon dar o sa fie vopsita oricum. Pozele sunt cu telefonul si nu foarte reusite.

Reply

Inca o poza, abia astept sa strang bani de vopsire. Cu ocazia asta am sa nivelez si bara fata unde vine prins numarul.

[Image: 2012-03-28184851.jpg]

Reply

Icon_biggrin ce mandru mai eşti

Reply

sa vezi daca e mai usoara ca cea de tabla. ai mai vazut-o pe dc 2? da bine?

Reply

Nu am mai vazut-o dar are Adi pe al lui K20 una similara si da bine.

Sunt mandru ca am gasit o capota buna la un pret de nimic Icon_biggrin

Reply

felitari man! cred ca se conduce superb masina!

tin minte cand a aparut Integra si am cititi (in Italia) primele articole in presa! toata lumea zicea numai de bine. e o masina cu putine compromisuri.

Reply

Multumesc, intr-adevar e o experienta deosebita sa conduci una, la fel cum e cu fiecare Type-R Icon_smile

Reply

Mi-a fost mila de asta mica si am scos-o la o baita Sambata. Imi era frica sa nu mi sa impregneze petele de apa in vopsea asa ca i-am mai aplicat un strat de sealant.

Inainte...
[Image: 2012-07-07130007.jpg]

[Image: 2012-07-07130017.jpg]

[Image: 2012-07-07130033.jpg]

Dupa..
[Image: 2012-07-07163138.jpg]

[Image: 2012-07-07172130.jpg]

Bedding:
[Image: 2012-07-08115307.jpg]

Reply

mai da-i si cate un cox, ca uita pt ce e facuta Icon_biggrin

Reply

mai merge sau o tii doar pe post de bibelou? Icon_smile

Reply

Cam la doua saptamani o scot pe ulita la o tura ca sa nu amorteasca de tot Icon_smile

@Kinky_boy: O sa-i vina si ei randul odata si odata Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew