This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My EP3+1

(03-08-2013, 21:19)yulasinio Wrote: Daca era jos nu l-ai luat la ciocane?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

bai spurcatu a iesit din fuzeta dar din urechea bratului nu iese nici de-al dracu Icon_biggrin

Reply

Se intampla. La fel patesc si eu, tot timpul e ceva ce nu vrea sa mearga ca uns. Oricum te simti bine dupa ce termini Icon_smile

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

terminat un drac, am ramas cu ele demontate pe sub masina asteptand sa-mi vina bucsile de la brate, toate bieletele si ce-am mai cerut .... odihna cateva zile pentru furgoneta !

Reply

Pai cine te-a pus sa treci la treaba daca nu ai avut toate piesele Icon_smile

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(04-08-2013, 17:03)yulasinio Wrote: Pai cine te-a pus sa treci la treaba daca nu ai avut toate piesele Icon_smile

aveam pivotii, si m-am apucat sa-i schimb, acu ca nu am putut desface intr-o parte a trebui sa scot tot bratu, si daca l-am scos si-l duc la presa profit de ocazie si schimb tot, d'aia am zis ca astept restul de bucsi si piese Icon_wink

Reply

daca tot demontai tot scos planetarele out si schimbat burdufele, erau destul de batrane        
inca astept piesele sa ma duc cu ele la o presa si sa schimb tot .

Reply

mai topiti ca astia nu am vazut, imi ajung piese din UK semeringuri de pompa, si boii astia de aici nu-s in stare sa imi trimita niste bucsi .... astept sa-mi primesc banii inapoi si sa vad ce fac

Reply

Toy de ce nu cauti in un magazin de piese de schimb?

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

Reply

(10-08-2013, 18:04)danylson Wrote: Toy de ce nu cauti in un magazin de piese de schimb?

㊥ Danylson ㊥ - Tapatalk

am zis si eu ca fac o smecherie sa fac pe comodu

Reply

de ceva timp a revenit pe sosea, nu erau pivotii, urmeaza bieletele de directie si flansele de la amortizoare Icon_wink

ne apropiem de 191.000km

Reply

Wow...multi inainte

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

(31-08-2013, 20:57)BogdanT Wrote: Wow...multi inainte

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

un felac Bogdane ... Icon_biggrin
ara tractoru Icon_biggrin

Reply

(31-08-2013, 19:57)Toyboy Wrote: de ceva timp a revenit pe sosea, nu erau pivotii, urmeaza bieletele de directie si flansele de la amortizoare Icon_wink

ne apropiem de 191.000km

Ti-am zis Icon_razz

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • Toyboy
Reply

din pacate sau nu, masina a parasit familia, nu a fost vanduta pur si simplu nu mai am tangenta cu ea !
locul ei a fost luat deja de un Golf 4 '00 1.9 SDI cu 277k Icon_wink
keep tuned !

Reply

....adicatelea a plecat proprietarul sau ce???WTF
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(29-09-2013, 22:02)LIVIU_CTS Wrote: ....adicatelea a plecat proprietarul sau ce???WTF

propietara... Icon_wink

Reply

Povesteste despre Golf ( sau despre proprietara :p )

Reply

golfu e mai incet fiind NA, iar despre proprietara stii vorba aia :tot raul spre bine. tu sa fii sanatos Traiane!

Reply

Mersi Razvane Icon_wink
Gabi, putintica rabdare !

Nu stiu prea multe despre Golf, doar ca e luat undeva la 210k, dupa un mic incident au fost schimbate : bara fata, faruri si alte nimic-uri.
Avem ceva amortizoare duse pe fata, si un termostat blocat pe deschis, ceva zgomote pe la esapament, fire trase de'am pulea prin masina ... sa vedem ce dispozitie am sa ma apuc de ea Icon_wink
La propietara sper sa-i pot schimba chip-ul ca e VW fan Icon_biggrin .... pe 27 la Jarama avem prima incercare Icon_wink

Reply

Nu-i nimic , Traían , veata merge inainte , important sa fii tu sănătos . Te-ai trecut de parte nemtilor Icon_wink ? Spre ca sa te vad in Jarama simbata, si sa vad si noua achiziție , pt orice , i-ați și Dacia cu tine , poate ai nevoie de ea. Icon_smile
Salutare mare !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew