This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

MEETING HONDATALK 2014

Nu ne trebuie mare organizare, hai sa propunem niste locații, alegem una, sunam sa rezervam si mergem acolo...

The following 2 users say Thank You to DeN1gRator for this post:
  • vtin, yulasinio
Reply

Daca exista criza de idei, putem (cu placere, zic eu) sa frecventam si locurile pe unde am mai fost. Eu am ramas cu amintiri tare placute si de la Rasinari si de la Bradet (vaai, ce carnati!!!!!!!!).
civic

Reply

Hai să încercăm să ne organizăm că vorbim mult și nu facem nimic Icon_sad In week-end-ul 17—19 octombrie cine vrea și poate să vină?

Reply

Indraznesc sa spun ca pentru mine e ok. Deci sunt pe lista.
civic

Reply

Am mai facut o intalnire aici: http://ciuta.ro toamna cred ca ar merge bine, piscina interioara e misto tare, la fel si jacuzzi.

Reply

Nu e bun link-ul. Oricum, subiectul era cine poate veni atunci.

Reply

Am corectat linkul...si eu pot atunci.

Reply

Moi aussi... cred Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

The following 1 user says Thank You to w33bb0 for this post:
  • vtin
Reply

in principiu si eu sunt liber pe 17-19, bine ca v-ati urnit. as fi facut-o eu si ma gandeam la ceva prin zona pe la Laux, dar cum n-am rezolvat cu honeymoon-ul nu am luat initiativa.

Reply

Puneti-o mai pe la mijlocul tarii, ca am gumele slick-uri deja.
civic

Reply

Păi și? Ceilalți? Liviu, Laur, Dragoș, Marian, Răzvan (Baia Mare) ? Sper că n-am uitat pe nimeni

Reply

Eu nu pot promite nimic pentru ca sunt incurcat cu casa (apartamentul). Mi-ar face placere sa pot veni.

Reply

Sper sa pot ajunge si eu anul asta.

Reply

Eu pe la sfarsitul lui Septembrie sau inceputul lui Octombrie tre sa mai dau o fuga prin Nemtzia, nu stau mai mult de 3 saptamani.

Puneti voi o data si o locatie iar daca sunt acas vin cu cea mai mare placere... Abea astept sa va vad!

Saptamana trecuta am fost pe Cheile Nerei, foarte frumuasa zona, avem ceva bogatii pe aici. Sus e Muntele Semenic si Muntele Mic la mijloc Cheile Carasului, Garlistei si Nerei iar jos e Clisura Dunarii.

M-as fi interesat de o cazare pe la Garana pt a ne bucura de ruta cea noua Trans-Semenic dar tinand cont ca nu-i centrul tarii nu are rost...

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • maruta
Reply

Pentru mine e ok data propusa de voi, desi mi-e teama sa nu fie ploaie si vreme urata.

The following 1 user says Thank You to Delphi for this post:
  • vtin
Reply

Nu cobi, Delphi, ca vreau sa vin pe doua roti (posibil c-un BMW si-o Honda, sau Yamaha - nu dati cu pietre)
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Nu ploua din cauza ca as cobi eu, ploua ca asa e de obicei prin octombrie pe la noi. Icon_smile

Reply

Nu avem de unde să știm dacă va ploua sau nu. Oricum, bănuiesc că ne vedem socializăm așa că vremea e importantă mai mult pentru w33bbo. Și, da, mai bine în zona Buzăului Icon_biggrin

Reply

Salut cu interes și eu o plimbare - reuniune talk'ista!

Reply

Daca nu sunt plecat din tara vin si eu (eventual cu o Honda imprumutata Icon_biggrin ).
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew