This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

MEETING HONDATALK 2014

o sa intreb lume de drumuri bune in zona montana alba, campeni, etc. stiu ca imi tot recomanda mama sa merg in zona ca o sa-mi placa drumul Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

+1 Bgdsta Icon_smile. Lepsa e de evitat.
Pentru cei care nu au fost la Albac, sa stiti ca e foarte fain si ar trebui luat in calcul.
Chiar daca am mai fost, as mai merge si anul asta cu toata placerea.
civic

Reply

aveti grija cu drumul Campeni-Arieseni ... era dezastru cand am fost in Padis ( ianuarie) , acum cred ca este si mai rau.

Reply

Ce ziceti de Baile Herculane? Cu toata distanta, locul este foarte fain.
Pentru cazare as baga mana-n foc pentru Golden Spirit: camerele sunt foarte curate si bine dotate, mancarea este dementiala.
Se pare ca au preturi ceva mai scazute pentru grupuri.
http://www.goldenspirit.ro/
civic

Reply

am putea, nu mai stiu cum sunt drumurile pe acolo, dar as putea sa ma dau o fuga cand mai merg pe acasa Icon_smile

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • vtin
Reply

Pana jos, in DN, drumul este pefect, am fost eu acum 2 saptamani.

Reply

Daca va ganditi si la o urcare pe Cheile Cernei, eu zic sa va razganditi Icon_biggrin drumul este praf vreo 24 km spre Baia de Arama. Si cand zic praf, ma refer la horrrrror...mi-e tare greu sa cred ca l-au facut din octombrie pans acum.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

In perioada 12-13 aprilie are loc Nationala (cred) Ungariei. Am primit invitatie si sunt foarte mandru. Icon_smile
Pfui, ce ma tenteaza!
http://www.hondaklub.com/smf/index.php?topic=603.0
civic

Reply

Trebuie sa fie frumos acolo, pe malul Dunarii. Si pe mine m-ar tenta...

Reply

Daca imi faceti si mie un mic rezumat, tradus, poate ma intereseaza si pe mine Icon_biggrin

Reply

Asa...In perioada 1-4 mai vom fi la Sibiu ( de fapt la o cabana pe la Tocile). Cand zic vom fi ma refer la : kmr, maruta, Delphi, kinky_boy ( de fapt Delphi vine pe 2 ) asa ca ne gandeam ( eu si maruta) ca e loc de un mini meet Icon_smile Toata lumea care vrea sa vina la un spritz/bere/tzuica,etc , sa dea un semn Icon_biggrin

Reply

Cred ca ma var in schema. Sa vad cam e programul.

Reply

Ne vedem aici, clar.

Reply

cum e drumul in zona aia?

Reply

Merge, nu e f stralucit.

Reply

ideea era daca sa ma var cu mobra.

Reply

Cu Mobra n-ai nicio treaba, e ok

Reply

Baaaiiiiii!!!! Sa nu-mi luati camera!! Icon_punch Sniper2

Aveti mare grija...

Reply

Pai in cabana aia avem loc de dormit cei 4 de care ziceam. Pe restul ii asteptam cu bautura, ca sa bem si noi ceva Icon_biggrin
Nu avem alte locuri de cazare Icon_sad

Reply

Bine, asa mai merge... Deci, ca sa recapitulam, ei vin joi, lasa bautura, voi aveti grija de ea, si vineri cand vin si eu, petrecem... e bine gandit! Biggthumpup

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew