This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

mwuhhaha.. și eu cu tot cu gopro-ul Icon_razz

Reply

Au casti acolo mah Rollinglaugh

Reply

Bine mă... Îmi iau și eu casca si gopro-ul... Văd eu dacă mă dau Icon_smile

L.E. Spre rusinea mea, nu m-am dat niciodata Icon_sad

Reply

De asta nu te tenta, ca o sa iei bataie Icon_lol si eu care ma gandeam ca de plictiseala Icon_biggrin
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Dacă e cu bătaie mă bag Icon_smile

Reply

Bun, deci la karting mergem sambata dupa amiaza, dar bataia cand se organizeaza? Icon_punch

Reply

asteptati-ma si pe mine la karturi nu va trageti pe fese Icon_biggrin

Reply

Pe tine te asteptăm la bătaie Icon_smile))

Reply

@toyboy - pai de aia am intrebat sambata sau duminica ca ma gandeam si la tine ca n-ai vrea sa ratezi o iesire pe pista Icon_smile
vedem ce program au si aia si cum ne organizam. in principiu daca stam pana luni e ok si duminica Biggthumpup

Reply

Si m-am vazut si cu bulan Icon_razz dupa o ora de asteptare, au reusit sa ajunga. Ghinionul din miez, accident in fata lor...1 km = 1 ora.
Si poze de la Hondatalk Meet Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Attached Files Thumbnail(s)

"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

M&M in slapi, de te vedeau verzii aici nu scapai fara un "live" Icon_biggrin

Reply

hai bogdane ca ai prins si tu o felie de meeting anu asta Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bineinteles ca am prins...nici nu se putea altfel Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Ba tu m-ai si pus pe forum Icon_lol imi pare rau ca nu am putut sta la un cico dar o sa ma revansez la intoarcere.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Da mă, te-a făcut celebru Icon_smile))

Reply

Cu formatul ala A4 trebuie un marketing mai agresiv sa reuseasca Icon_lol

Reply

@yula - bah da tu esti vreo sosie a lu M&M Icon_smile urate jante Icon_razz Drool

am reusit intr-un final sa dau de oamenii astia de la karting prejmer ca le-am trimis mail si dat vreo 2 telefoane si nu au raspuns.
Detaliile sunt in felul urmator:

- in principiu e liber weekedul 21-23, nu este programat nici un eveniment si nici nu sunt sanse sa apara
- sunt disponibile 5 karturi de agrement de 9 cai la pretul de 50 ron/10 min pretul de anul trecut ca acu cica n-au deschis inca. ar mai fi un kart care la momentul asta este defect si posibil sa fie reparat pana atunci. Zicea baiatul ca o sa mai primeasca niste karturi noi, dar de abia pe la inceputul lunii iulie.
- au si doua karturi de competitie, unul de 28 de cai cu 1 treapta si unul de 32 de cai cu 2 trepte la pretul de 150 ron/10 min
- se face discount la grupuri de persoane, eu i-am zis ca o sa fim vreo 20 asa deci probabil un 10-15% din ce am mai auzit ca le-a facut prin alte parti
- nu au program de functionare stabilit, circuitul se deschide in functie de rezervari. I-am zis omului ca o sa sun cam intr-o saptamana sa-i spun ziua si eventual o perioada de timp in care o sa mergem

asa ca sa spuneti aici cam cand sa rezervam

-

Reply

Pana la urma de cand mergem si pana cand?

Reply

eu as vrea sa vin de joi sa plec luni, macar sa simt ca m-am relaxat Icon_smile
sa vedem cati mai sunt dornici de un wknd prelungit

Reply

Eu nu stiu inca dar vedem sapt viitoare.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew