multumesc si ma bucur ca, creste lista

ok am primit si raspunsul la intrebarile mele
Va raspundem punctual la intrebarile pe care ni le-ati adresat:
Cum este calea de acces intre strada principala si pensiune? noi suntem destui cu masini sport care au garda joasa
- Drumul de acces de la sosea la pensiune este unul pietruit fara denivelari sau gropi, dar care este putin in panta, iar ca tipuri de masini cu garda joasa care au urcat pana la noi mentionam Audi A6, VW Passat, Jaguar X TYPE, Bentley.
Putem sa venim cu bautura, gratar, alte rontaieli personale? in mare parte mancarea va fi procurata de la dumneavoastra.
- Va puteti aduce bautura alcoolica; de la noi urmand sa luati apa plata/ minerala si sucurile.
Program bucatarie/bar pentru a putea comanda?
Puteti face fata unui numar de 30 de persoane cu mancarea, adica in sensul ca daca comandam pranzul sa nu asteptam o ora pana la servire?
Daca se poate folosi bucataria, mai mult in sensul de a avea acces la ceva ustensile pentru un posibil gratar si eventual ceva pahare, farfurii, tacamuri? frigider pentru carne, bautura? daca exista gratar?
Ati mentionat de un meniu disponibil sau ceva de genu, mancaruri traditionale, mic dejun etc. In principiu cam ce ar putea contine meniurile si eventual si niste preturi orientative pentru mancare si bautura.
- Restaurantul dispune de o capacitate de 120 de locuri, o terasa exterioara cu capacitatea de 40 de locuri si un foisor cu aceeasi capacitate (40 locuri).
- Restaurantul functioneaza cu regim a la carte, intre orele 8- 23, dupa orele 23 functionand doar barul.
- Accesul in bucatarie nu este permis clientilor dar va punem la dispozitie toate cele necesare prepararii gratarului.
- Exista 3 frigidere de bauturi , iar carnea se va tine in frigiderul profesional din bucatarie.
- Avem atat gratare zidite cat si de campanie (gratarele zidite se pot vizualiza pe site-ul nostru)
- In ceea ce priveste meniul va trimitem in attach meniul restaurantului cu rugamintea ca acesta sa ramana confidential; din el dvs. va puteti crea meniuri atat pentru pranz cat si pentru cina.
- In ceea ce priveste micul dejun, fiind un grup omogen va recomandam varianta platourilor mixte ( branzeturi, mezeluri, omlete, crenwursti, oua ochiuri, etc.)
In pretul de cazare sunt incluse accesul si celelalte utilitati foisor, gradina, sala de recreere, internet etc ?
- Internetul wireless, foisorul, gradina, sala de recreere va sunt puse la dispozitie fara alte costuri suplimentare.
Locuieste cineva in pensiune sau imediat langa? probleme cu vecinii? intreb mai mult in ideea in care nu vrem sa deranjam, dar obisnuim sa mai stam noaptea tarziu afara/inauntru la o vorba (fara muzica si dansuri ca nu suntem genul) si vrem sa nu primim plangeri sau sa trebuiasca sa vorbim in soapta sau ora de stingere.
- In pensiune isi desfasoara activitatea zilnic managerul, ospatarii, bucatarul si ajutorii de bucatari, cameristele, toti cei mentionati nelocuind in pensiune
- In ceea ce priveste vecinatatile, acestea nu ridica probleme, deoarece suntem ultimul imobil si dispunem de o suprafata foarte mare de teren, neexistand riscul deranjarii vecinilor.
Daca ne puteti spune cam cum sunt drumurile de acces catre intorsura, cel putin din ce stiti dumneavostra, eventual recomandari.
- Toate drumurile de acces catre Intorsura Buzaului sunt bune si foarte bune, daca veniti din Bucuresti va recomandam varianta Cheia deoarece drumul este mult mai liber decat Valea Prahovei.
Legat de pretul camerelor vom discuta cand o sa trec pe la dumneavoastra. Tot atunci vom discuta si de modul de plata, avans, conditii de anulare (in caz ca se intampla ceva) si mai stiu eu ce alte detalii financiare vor mai aparea. Posibil si o inchiriere totala in cazul in care oferta este buna.
-Va asteptam la noi pentru stabilirea detaliilor.
meniul mi l-a trimis femeia scanat, 20 de pagini. gama este foarte variata si preturile mi se par decente. o sa fac un fisier word si il atasez ca sa pastram oarecum confidentialiatea
pana acum cred ca e ok, ramane sa vad ce gasesc/gasim pe acolo .
daca aveti comentarii, va rog