This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Poate fac si vizita pe insula, mai stii? Icon_smile
Desi anu' asta sunt slabe sanse, cu toate plecarile pe care le am programate...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Parca citesem undeva ca cel care vine cu propunerea de locatie sa si organizeze de cazare Confused

Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Si, care e cazarea aia?

Reply

Pai vad ca la intorsura Buzaului o sa ne adunam pana la urma. Si eu asa stiam ca cel care vine cu propunerea se ocupa si de restul Icon_biggrin

Reply

Am facut la CIUTA o intalnie, pensiunea in sine asa e destul de slabuta (conditii, mancare), da au un jacuzii misto tare, piscina, gratar afara, teren de fobal, etc.

Reply

bah, ma pish in jacuziu lor daca nu au mancare buna Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

am inteles aluzia Icon_smile o sa cercetez bine zona , o sa dau si o fuga pana acolo ca sa vad exact care-s conditiile, mancarea, drumu etc. insa de abia dupa martie si ar fi bine sa stim si cam cate persoane se strang ca sa vad cate locuri de cazare ar trebui sa aiba pensiunea.
eu din ce am vazut pe net cele doua prezentate mi se par super ok, dar vad la fata locului.
nr de pers e important totusi

Reply

pai daca s-a stabilit locatia si data, putem sa avansam si niste participari. la mine e simplu ca noi ne deplasam la pachet fara verigheta Icon_biggrin

Reply

@kinky: Am glumit mane stai linistit ca rezolvam noi cumva.

Sent from my N4

Reply

mai nu facem si niste stikere cu un logo la fiecare intalnire, pe care sa fie trecut logoul forumuli, anul si locatia? mi-as umple si eu luneta cu ceva Icon_biggrin

Reply

Stickere mai facem si anul asta, poate si ceva tricouri daca stie cineva vreo firma. Dar astea sunt subiecte de discutat pe un alt thread.

Reply

Hai că mi-am luat biletele de Zakynthos, de pe 24 iunie Icon_smile Hai cu cazarea pentru întâlnire Icon_smile

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

Pai sa ne orientam de ceva pensiuni, aici va las pe voi ca sunteti mai cunoscatori Icon_smile

Sent from my N4

Reply

v-am dat niste link-uri mai in spate, repun postul.

(30-01-2013, 14:46)kinky_boy Wrote: ce ziceti de Intorsura Buzaului?
dn10 e foarte bun iar drumul un fel de cheia ceva mai deschisa, aproape de circuituil de karting de langa prejmer si brasov, zona siriu gura teghii am inteles ca ar fi niste peisaje de vazut.

eu am fost anul trecut de la bucuresti la brasov ocolit asa pe buzau sa vad cum e si am ramas incantat de peisaje, drum si trafic, e f bine de alergat Icon_smile

am gasit si doua pensiuni faine ce le-am putea ocupa in intregime ca sa fim numai noi si sa putem sa bem si sa povestim cat vrem sa nu mai deranjam pe nimeni. teren de fotbal, pingpong, atv, biliard etc.
http://www.turistinfo.ro/intorsura_buzau...aului.html

L.E. sau asta http://www.cazare.intorsura.ro/cazare/Pe...-covasna// (e tot acolo, bradet e langa intorsura)ca are mai multe locuri, acum depinde cati ne strangem Icon_smile

Reply

Deci in ce data ramane: 15 sau 21?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

as fi tentat sa spun casa bradet...
la moara pare cam casa cuiva, da are mult verde in jur ceea ce-mi place.

Reply

@BogdanT: In 15 beu la nunta mah, in 21 ne vedem.

La cazare nu am treaba atata timp cat toata lumea e multumita. Sper numai sa fie vana prinsa in podea de data asta Rollinglaugh

Sent from my N4

Reply

si eu as zice bradet, iar parerile vizitatorilor sunt pozitive la toate aspectele (mancare, locatie, confort, personal). eu o sa pot ajunge pe acolo de abia prin aprilie, luna asta n-am timp.
oricum o sa incerc sa si negociez, dar trebuie sa stim cam cate persoane vor fi.

http://hoteluri.infoturism.ro/intorsura-...a-buzaului
http://casa-bradet.ro/web/ro/

Reply

pai sa dam drumul la inscriei.

Reply

Toate arata bine, dar Casa Bradet pare cea mai buna alegere.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew