This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

posted from go mobile Icon_smile)) ce laptop e ala? Icon_smile)

Reply

Bai nene, am incercat de pe un Asus, n-a mers si m-am intors la iPad. Mai am un iMac, pot incerca si de pe el Icon_razz
Stai linistit ca am laptop Icon_razz Ce oameni domne, n-am vazut asa ceva...

Reply

(12-02-2013, 00:07)kmr Wrote: Acum am incercat si de pe laptop Icon_razz Sa v-o trag, face la fel Icon_sad

gata, m-am prins! fratili nost vrae sa voteze gresit si intra limitarea Rollinglaugh

(12-02-2013, 00:10)kmr Wrote: Ce oameni ..

se zice uameni fa Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu zic sa le arunci pe toate si sa iti iei o unitate centrala stabila pe care sa nu o mai cari dupa tine Icon_razz

Sent from my Home Desktop don't using Tapatalk 2 Icon_wink

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

Las-o in pana mea ca am si iMac si la fel face. E stabila, da-o dreaq Icon_razz

Reply

Tu trisezi, vrei sa votezi de mai multe ori...

[Image: campanie1311.jpg]

Sent from my Home Desktop don't using Tapatalk 2

Reply

pai ai zapacit forumul cu atatea scule, da eroare la vot! zi-ne parola si votam noi pentru tine Icon_smile))

Reply

Ce vrăjeli aveți în voi Icon_razz Gata mă, am votat aia cu data, mă duc să votez și locul și asta e Icon_cool

Reply

Baga la mai multe maini Icon_smile Gabi vezi ca ai nevoie de cartela sa votezi si pentru colegi Rollinglaugh

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am abonament frate, n-am bani de cartela Icon_razz

Reply

Explicati-mi si mie cum sta treaba cu votul multiplu pt locatie ?
Din 5 locatii pot vota doua ? Prima locati e 60% iar a doua 40% ?

Reply

Nu mah, poti vota cate vrei, tot cate un vot se ia pt fiecare locatie, nu procente. Poti vota si toate propunerile.

Reply

Deci Gabi sa inteleg ca ai putut vota acuma. Am incercat de pe telfonul Andreei si nu am putut vota de pe pagina mobila, cand a vrut sa proceseze votul a ramas o pagina alba, dar dupa ce am schimbat la full site a mers fara probleme. Asta de pe chrome pe android.

Laux, cum zice si Gabi poti vota toate locatiile daca iti convin, procentajul este facut din totalul voturilor.

Reply

Deci mai 4 voturi si gata locatia...

Reply

Pai pe mine nu ma lasa decât odată să votez pt locație :s

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Reply

Au votat 27 din 31 deci mai speram sa se modifiece ceva. Am votat 3 locatii diferite dar se pare ca nu va iesi niciuna din ele... Icon_sad

Reply

@luvdog: trebuie sa iti selectezi alegerile inainte de a vota. Daca ai votat odata nu mai poti vota a2a oara.

Sent from my N4

Reply

pai si eu am vptat doar o singura data, de unde era sa stiu ca nu spusese nimeni atunci...

Reply

Tu nu ai vazut ca e multi optiune, mai fiti si voi atenti inainte de a clickui pe butoane.

Eu sunt intr-o situatie acuma cu concediu pentru ca Andreea incepe un nou job de maine...

Reply

n-am vazut, nici prin cap nu mi-a trecut, da pdl-ist fiind numai tu te poti gandi la vot multiplu Icon_razz Rollinglaugh

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew