This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

In martie? Icon_smile

Reply

Daaaa!
Hai, manutele sus!

Reply

(11-02-2013, 21:11)Ampt Wrote: Din ce am văzut pe topicul de Întâlniri, faină ieşirea de anul trecut de la Sibiu-Păltiniş !

a fost prima, anul tercut, forumul asta e tanar, istoria si making-of la paharul aferent Icon_wink
si da , a fost f f f reusita, poate si pentru ca fiind mai putini ne cunoastem mai bine intre noi. e de incercat Icon_biggrin

(11-02-2013, 21:26)kmr Wrote: In martie? Icon_smile

bah fratica, in martie am asa:
1+8, 13 ziua mamei, 19 ziua mea, 30 ziua andreei....nu ma mai ajung banii Icon_sad(((

faceti topic separat ca nu ne mai intelegem om cu persoana.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bah daca vreti alta intalnire faceti-va thread separat Icon_razz

@Ampt: Noi suntem mai noi pe internet dar suntem prieteni de mai de mult iar intalnirea asta ne reuneste si pe noi odata pe an.

Deci daca ramane week-endul din 28, uibo nu vine Icon_sad
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Bah va hotarati anu' asta unde ne intalnim?
Pe mine m-ar coafa Transalpina, Horezu ceva Icon_biggrin

Reply

pai nu pare sa fie 21-23?

Reply

Sau 21-23 Icon_redface prea mult paracetamol Icon_smile

Pentru locatie votati AICI

Reply

(11-02-2013, 22:50)LIVIU_CTS Wrote: a fost prima, anul tercut, forumul asta e tanar, istoria si making-of la paharul aferent Icon_wink
si da , a fost f f f reusita, poate si pentru ca fiind mai putini ne cunoastem mai bine intre noi. e de incercat Icon_biggrin

Când am să devin şi eu posesor de Honda voi participa cu drag la întâlniri !

Reply

Liviu, n-am avut ce-i face, bre Icon_sad
Primele 2 saptamani le-a hotarat compania cu titlu de "in perioada asta n-aveti voie nici sa muriti", iar dupa aia... cum ar fi fost sa zbor Bucuresti - San Jose - Bucuresti si Bucuresti - NY - Bucuresti? Asa macar fac "circuit" Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

pai si tu cand poti veni pana la urma?

Reply

Numai in primul week-end ca dupa aceea pleaca. Eu mai astept o saptamana doua iar apoi imi bag de concediu ca sa ma acopar cu nunta si cu intalnirea.

Reply

pai sunt 10 la 8. putem vedea daca cei 10 se pot razgandi. cu toate ca e weekendul pe care eu vroiam sa-l evit, daca nu poate omu' numai atunci, ma sacrific si eu ce sa fac...

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • vtin
Reply

Dupa intre 10 si 30 iunie sunt dus cu pluta. Da' nu va uitati in gura mea, ca facem intr-un fel sa ne intalnim.
Mai ales daca iau mobra am sa vreau s-o plimb cat mai mult, asa ca... Icon_smile

-- later edit --
Bai, chillax, nu sta nimeni dupa fundu' meu!
Ce decide majoritatea e cel mai bine pentru toata lumea.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

te tragi de la beutura ba'sam'

Reply

Eu tot n-am inteles. Cand e? Si, nu stiu din ce motiv dar nu pot vota nici de pe telefon, nici de pe tableta Icon_sad

Reply

@kmr: Vad ca intri de pe browser deci nu ar trebui sa fie nici o problema. Ai putea sa incerci si "Full Version" iar apoi sa revi la cea mobile.

Reply

Pi am incercat si de la birou, de pe IE si chrome si tot kkt-ul ala il face, adica deschide o fereastra noua si alba si acolo ramane Icon_sad Incerc cu desktop version si zic daca merge sau nu.

Reply

hai ma ce draq ca merge de pe orice browser, oricum e data castigatoare cea care o vrei si tu 21-23.

eu ma anunt de pe acum ca vreau sa vin de pe 20, sper sa mai fie doritori Icon_smile

Reply

Iati un P.C. si gata Icon_smile

Eu imi pot retrage votul daca incura... La mine nu se pune problema cu timpul liber, bani sa fie... Totusi mi-ar prinde bine sa nu ne suprapunem cu vre-o etapa de Drag sau VSS ca nu-mi place sa aleg.

Reply

Acum am incercat si de pe laptop Icon_razz Sa v-o trag, face la fel Icon_sad

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew