This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Eu as merge oriunde, cu singura conditie sa fie sub patru ore de condus (< 300 - 350 km.). Sincer, nu-mi vine sa petrec 8 ore la volan, pentru o intalnire de o zi (vineri si duminica se pierd pe drum). E pacat sa pierd cate o zi la fiecare drum, si pana la urma sa petrecem impreuna doar o singura zi.
Ca si perioada, pentru mine oricare e buna, exceptand weekend-ul 14-16 iunie.

Reply

hai ca nu faci o zi, jumate Icon_smile. am facut eu 16 ore din bruxelles pana in baia mare, si-s 1800 km
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Opt ore merge lejer ce-i peste nu mai e placere...

Reply

Am încercat să votez dar n-am reuşit. M-ar avantaja să fie întâlnirea în 21—23 iunie.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

(10-02-2013, 21:37)LauX_LauX_LauX Wrote: Ce ar fi sa mergem anul acesta la mare pe capu lu VTIN iar anul viitor la mine pe Semenic sau Garana !? Icon_biggrin

Pentru mine este atractiva si ideea asta.Icon_wink

Reply

pai si ce facem la mare in iunie? plus de asta pe acolo is cam drepte drumurile Icon_smile

Reply

eu cred ca ideea dupa care locatia ar trebuie sa fie mai spre centrul tarii, pentru a nu dezavantaja major pe nimeni.
ganditi-va la rav baia mare-ct....
yula irl.....ct.
extremitatile tarii cred ca nu e bine sa fie luate in calcul din acest motiv.

Reply

Din punctul meu de vedere ar fi perfect sa-l facem prin Dobrogea.
Putem sa ne jucam la mare de la Vama pana la Navodari, putem merge la Gura Portitei (e de vis), putem urca spre Tulcea (Enisala, Sarichioi) avem multe de vazut si facut.
Daca e sa merem in Dobrogea tulceana avem si drumuri pline de viraje, ca doar se traverseaza un munte. Per total, sunt mai multe de vazut decat in oricare alta parte a tarii.
Soselele sunt, in numar covarsitor, de foarte buna calitate si nu prea pline (partea din Dobrogea).
De vazut sunt: munti, mare, Delta, cetati, fauna, femei.
Avand in vedere ca in Constanta se poate ajunge folosind autostrada, cred ca iarasi e un lucru foarte util.
Stiu de unde se pot lua si d-ale gurii la preturi bune.
Daca sunt probleme, mai pot sta pe la mine si cativa hondari.
Oricum veti hotari si unde, eu voi veni.

Reply

Laux tu vrei la mare numai sa ajungi la Drag Racing Icon_lol oricum din poll week-end-ul ala nu iese la socoteala.
Eu nu am treaba nici la mare pentru ca as pleca din Valcea si ar fi mai aproape, numai trebuie luat in calcul traficul la intoarcere de la mare si nebunia de acolo. Daca lumea doreste atunci eu nu am nimic impotriva, si asa nu am mai fost la Marea Neagra din 99 Icon_redface
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pe autostrada se merge decent.

Reply

Te-ai prins tu repede Yula, pista de la Tulcea am auzit ca-i tratata cu lipici, eram doar curios... Oricum mie nu-mi place la mare, prefer muntele... Icon_wink

Daca e sa facem la "mare inghesuiala" eu stau la tine vtin... Icon_razz

Reply

ramanem rogu-va la meeting honda si sa nu le cuplam cu alte obiective personale?
yula baga poll-ul de locatie ca altfel ne lungim ca serpele Icon_biggrin

Reply

@Laux: invitat cu placere!

Reply

@Liviu: Pai ce locatii avem pana acuma ca sa facem poll?

Reply

aia langa buzau si ariesenii parca sau nush unde in apuseni

Reply

intorsura buzaului ( brasov), padis(bihor), arieseni, marea neagra

Reply

bagati si nisipurile de aur Icon_razz

Reply

Cred ca e mai ieftin la nisipurile de aur Rollinglaugh
Mai asteptam si alte sugestii sau mergem numai pe astea, facem votul multiplu sau cu o singura optiune?

- Intorsura buzaului (Brasov),
- Padis (Bihor)
- Arieseni (Alba)
- Marea Neagra (Constanta)
- Transalpina (Gorj)

Reply

Ori multiplu ori mai adaugi un Toate pentru cine nu e "dependent" de locatie... zic si eu Icon_smile
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

bah mestere, da-i drumu la treaba ca am si eu de stabilit un concediu, de luat niste belete de avion, alea alea...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew