This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Japserviceparts thread

Reply

(19-12-2013, 04:29)Vali_Lj Wrote: Aveti grija ca toate comenzile primite pana de craciun vor pleca pe 27 decembrie .... deci cel tarziu pe 3-4 ianuarie ajung Icon_smile. Se muta in alta locatie si trebuie sa mute tot din hala.

nu mane, intre 16 si 26 se muta si toate comenzile depuse in perioada aia se onoreaza dupa 27
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am facut transferu, 142 Lire.
Multumesc frumos!

Reply

Short story: am vb cu cei de la japservice parts si au zis ca-mi fac factura si o trimit sa o platesc ( nu merge de pe site, nu poate calcula transportul si nu trece de etapa aia Icon_sad ). Au intrat banii si de la Laux si de la Liviu. N-am timp sa raspund individual, am o zi cu f multa treaba si n-am timp. Va tin la curent cu noutatile.

Reply

Am făcut comanda. Sper mâine să am timp de calcule și să vă returnez bani, dacă e cazul. Transportul a fost 29.99 lire. Pentru a vă virat banii, am nevoie de cont și numele corect, am rugămintea să le trimiteți pe PM. Mulțumesc

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Reply

Multumim Frumos!

Reply

Cu placere. Am facut calculele si arata asa: Laux 647 Lei si Liviu 1947 Lei. Va trimit si copie a comenzii pe mail. Cursul la care s-a facut tranzactia a fost 5,42 lei pentru o lira . Faceti si voi calculele si vedeti daca am gresit sau nu ( eu sper ca nu v-am pacalit Icon_smile ) Exista rotunjiri de pana intr-un leu. Va rog sa-mi dati pe mail (sau PM) conturile voastre pentru a va putea returna diferenta de bani. In momentul in care trimite produsele va trimit si tracking number pentru a vedea pe unde e pachetul. Cand vine pachetul la mine trebuie sa-mi spui Laux unde vrei sa-l trimit. Cu Liviu am stabilit deja.

Reply

Si cand ajung piesele ?

Reply

Au ajuns o parte. Adica n-a pus din gresala bujiile si suruburile magnetice dar le trimite rapid si p-alea. De fapt, bujiile pentru tine nici nu erau pe comanda, nu stiu de ce... O rezolvam ,

Reply

Nu-i nici o graba, cand ajung sunt bine venite...
Te-ai uitat la placute, arata bine ?
Nu ma deranjeaza daca desfaci coletu !

Reply

bai. pe kitul meu de garnituri & shit scrie integra type-r dc2, b18c5. nu vad nici unde daca se potriveste pe b16....
sctie cineva?

Reply

http://japserviceparts.co.uk/civic/honda...-b18c.html

FITING GUIDE

HONDA CIVIC VTI / SIR 1.6 DOHC VTEC EG6, EK4 1991-2000 B16, B16A, B16A2 ENGINE

HONDA CIVIC TYPE R 1.6 DOHC VTEC EK9 1997-2000 B16B ENGINE

HONDA CIVIC VTI 1.8 DOHC VTEC MB6 1998 B18C4 ENGINE

HONDA INTEGRA TYPE R 1.8 DOHC VTEC DC2 1996-2000 B18C6 / B18C ENGINE

Will also fit CRX/Civic from 1989-1991 with B16 Engine

Reply

bai e bizar, in alte kituri spune ca pt b18c4 kitul e diferit.
kitul meu e de la stone, si nu e trecut b16a pe eticheta.
am gasit pe alte site-uri kituri care sunt mentionate b16 b18c b28c5 b18c6...
plm, oi deschide si oi vedea Icon_biggrin

Reply

difera un semering sau o garnitura la B18C4 din ce tin minte in rest sunt la fel

Reply

Garnitura de la galeria de admisie e diferita la B18C4.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Exact, asta e diferit la B18C4, garnitura de la admie

Reply

deci e ok Icon_biggrin

Reply

Dar la mine e totul in regula... Au ajuns toate piesele ?

Reply

Aștept bujiile și șuruburile magnetice Icon_sad Și-a cerut scuze și a zis că le trimite. Sper să le primesc curand

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Reply

bai daca nu le-a trimis mai vreau si eu cuzineti ca acum au aparut pe stoc, intrebi rogu-te?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew