Kinky_boy
1. kit ambreiaj ep3/dc5 - ambreiaj - as vrea oem daca se poate, din ce am inteles ar fi facute de daikin, dc nu e ok si asta. - 100 lire
2. MAGNETIC OIL SUMP BOLT - ALL HONDA - bolt 7 lire
3. 1 filtru de habitaclu cu carbon - filtru - 10 lire
4. rocker cover gasket - 10 lire
Total: 127 lire
Den1grator
1. kit ambreiaj ep3/dc5 (apare si FN2 la fittment, deci se pare ca e OK) - ambreiaj - as vrea oem daca se poate, din ce am inteles ar fi facute de daikin, dc nu e ok si asta. - 100 lire
Maruta
1. MAGNETIC OIL SUMP BOLT - 2 buc.
2. Filtru ulei Toyo - 2 buc.
Total 24 lire.
Kinky_boy
1. kit ambreiaj ep3/dc5 - ambreiaj - as vrea oem daca se poate, din ce am inteles ar fi facute de daikin, dc nu e ok si asta. - 100 lire
2. MAGNETIC OIL SUMP BOLT - ALL HONDA - bolt 7 lire
3. 1 filtru de habitaclu cu carbon - filtru - 10 lire
4. rocker cover gasket - 10 lire
Total: 127 lire
Den1grator
1. kit ambreiaj ep3/dc5 (apare si FN2 la fittment, deci se pare ca e OK) - ambreiaj - as vrea oem daca se poate, din ce am inteles ar fi facute de daikin, dc nu e ok si asta. - 100 lire
2. Vaselina etrieri : Red rubber grease
Maruta
1. MAGNETIC OIL SUMP BOLT - 2 buc.
2. Filtru ulei Toyo - 2 buc.
Total 24 lire.
Facem simplu: imi dati banii Tranzactia s-a facut la cursul 1GBP=5,308 Lei. Transportul a iesit aproape gratis, cu ajutorul reducerii de la Vali
Adica discountul a fost de 29,04 GBP si transportul a fost 29,99 GBP. Adica la suma de plata de pe site inmultita cu 5,308 mai adaugati cate un leu de fiecare
Va trimit pe PM un cont de-al meu de ING ?
(21-11-2013, 16:48)kmr Wrote: Facem simplu: imi dati banii Tranzactia s-a facut la cursul 1GBP=5,308 Lei. Transportul a iesit aproape gratis, cu ajutorul reducerii de la Vali
Adica discountul a fost de 29,04 GBP si transportul a fost 29,99 GBP. Adica la suma de plata de pe site inmultita cu 5,308 mai adaugati cate un leu de fiecare
Va trimit pe PM un cont de-al meu de ING ?