This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Intalnire de toamna

se topeste tot joi Icon_smile
cu ocazia asta ne mai dam si noi ... de-a doua Icon_razz

Reply

pe 215 sau 225 ? Icon_smile

Reply

Maruta vezi ca s-ar putea ca si eu sa vin doar de sambata, dar nu stiu nimic sigur pana in ultimul moment... te mai sun?

Reply

(01-10-2013, 13:56)DeN1gRator Wrote: Maruta vezi ca s-ar putea ca si eu sa vin doar de sambata, dar nu stiu nimic sigur pana in ultimul moment... te mai sun?

Ma suni doar cand stii ceva sigur.
Merci.

PS: stii bine ca distractia cea mare va fi vineri noaptea, da? Icon_biggrin

Reply

Eu vin cu HR-V-ul Icon_smile

Reply

(01-10-2013, 14:00)maruta Wrote:
(01-10-2013, 13:56)DeN1gRator Wrote: Maruta vezi ca s-ar putea ca si eu sa vin doar de sambata, dar nu stiu nimic sigur pana in ultimul moment... te mai sun?

Ma suni doar cand stii ceva sigur.
Merci.

PS: stii bine ca distractia cea mare va fi vineri noaptea, da? Icon_biggrin

Stiu, dar am fost 1 saptamana plecat si mi s-au adunat toate, nu stiu daca reusesc sa termin tot ce am sa pot pleca vineri. Icon_sad

Reply

Daca e de cauciucuri de iarna, eu vin cu Civicul.

Reply

Dara daca nu e de cauciucuri de iarna si nu e prea frig, as veni cu EG-ul Icon_smile

Reply

Reply

Stati potoliti cu gumele de iarna, ca eu inca mai sper in niste grade suficiente pentru mobra... candva anu' asta.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Si Dinamovistii mai spera la Champions League Rollinglaugh
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Eu vreau sa vin cu Del Sol-u, sper sa-l termin in 2 zile, mai am usile de montat, cateva chedere, uleiurile, discurile... deja-s cam multe. Vad eu cum fac...

Reply

1. kmr : 1 vegetarian + 1 berbecut&porc ( adica unu doar legume iar al doilea berbecut&porc si ceva legume garnitura )
2. kinky: 2 pers berbecut&porc&pui&legume Icon_smile
3. w33bb0: 1 omnivor (orice carne/leguma/fructa) + 1 pui (legume din oficiu si poate ceva borc)
4. bogdan: 2 pers berbecut&porc&pui&legume si alcool
5. Den1grator: 2 pers vita&porc&pui&legume si alcool
6. maruta: 1 pers. berbecut-porc-legume, 1 pers. pui-porc-legume (frigarui?);
7. Delphi: 1 pers. berbecut-porc-legume.
8. Laux_Laux_Laux
9. liviu_cts

Completati acolo pentru gratarul de sambata seara

Reply

Pe a mea fata au chemat-o la munca inclusiv sambata pana la 8 seara, deci se pare ca vin singur:

1. kmr : 1 vegetarian + 1 berbecut&porc ( adica unu doar legume iar al doilea berbecut&porc si ceva legume garnitura )
2. kinky: 2 pers berbecut&porc&pui&legume Icon_smile
3. w33bb0: 1 omnivor (orice carne/leguma/fructa) + 1 pui (legume din oficiu si poate ceva borc)
4. bogdan: 2 pers berbecut&porc&pui&legume si alcool
5. Den1grator: 1 pers vita&porc&pui&legume si alcool
6. maruta: 1 pers. berbecut-porc-legume, 1 pers. pui-porc-legume (frigarui?);
7. Delphi: 1 pers. berbecut-porc-legume.
8. Laux_Laux_Laux
9. liviu_cts

Reply

Deci, cine cumpara berbecutul si porc-legumele?

Reply

Le pot cumpara eu. Berbecut si pui de la arabesc, porc de la macelarie insa nu stiu cu vita, ce si de unde sa cumpar. Legume: ciuperci ( le umplem cu brie, camembert si branza cu mucegai albastru ), vinete, dovlecei si usturoi pentru mujdei ( eventual facut cu iaurt, sa nu avem arsuri de la el ). Aveti si alte idei?

Reply

Pai vita vrea numai Adi... cata vita vrei sa iei? 200 grame? Si pe urma, daca amesteca prea multe carnuri, i se face rau. Sick Rollinglaugh

La legume tu esti expertul, dar n-ar mai merge si niste ardei si niste rosii?

Reply

In cazul asta, sa vina cu vita de acasa Icon_smile))
Ardei merg, cum nu. Rosii pentru salata poate dar nu cred ca stam si de asta.
Mai sunt cei doi de zis ce vor ( Liviu si Laux ) . Azi sa ziceti Icon_smile
Pe la ce ora vreti sa plecati din Bucuresti ?

Reply

Icon_smile) si eu zic sa nu ne mai incurcam cu altele mujdeiul cu smantana/iaurt e suficient.

vremea pare sa se indrepte si o sa fie soare

Reply

Eu plec de dimineata, adica undeva intre 08:30 si 09:30 (mai degraba spre 09:30).

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew