This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Intalnire de toamna

...da unde "mereti"? Icon_smile

Reply

Veniti la mine ca fac eu un gratar Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Vedeti voi, democratia nu e buna la nimic. Ramane stabilit sa facem gratar sambata seara ( eventual omul care va invarti carnea si legumele sa fie de la pensiune ). Ca sa pot stabili cata carne si ce fel sa iau va rog sa va puneti pe lista cu preferintele.
Exemplu real si continuati lista:
1. kmr : 1 vegetarian + 1 berbecut&porc ( adica unu doar legume iar al doilea berbecut&porc si ceva legume garnitura )

Reply

ba nenicule noi invartim grataru nu proprietaru, ce draq! il fac yo daca nu vreti sa va afumati, orasenilor!

1. kmr : 1 vegetarian + 1 berbecut&porc ( adica unu doar legume iar al doilea berbecut&porc si ceva legume garnitura )
2. kinky: 2 pers berbecut&porc&pui&legume Icon_smile

Reply

3. w33bb0: 1 omnivor (orice carne/leguma/fructa) + 1 pui (legume din oficiu si poate ceva borc)

Nu ma deranjeaza sa particip la afumatura, cata vreme sunt stropit cu alcool întru placuta conservare Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

3. w33bb0: 1 omnivor (orice carne/leguma/fructa) + 1 pui (legume din oficiu si poate ceva borc)
4. bogdan: 2 pers berbecut&porc&pui&legume si alcool Icon_biggrin
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

4. bogdan: 2 pers berbecut&porc&pui&legume si alcool
5. Den1grator: 2 pers vita&porc&pui&legume si alcool

Reply

6. maruta: 1 pers. berbecut-porc-legume, 1 pers. pui-porc-legume (frigarui?);

Reply

6. maruta: 1 pers. berbecut-porc-legume, 1 pers. pui-porc-legume (frigarui?);
7. Delphi: 1 pers. berbecut-porc-legume.

Reply

Trebuie sa ma aflam prefeintele de la Dacian, Liviu si Laux. Cine mai vine? Dungatu? Cati suntem pana la urma?

Reply

Dungatu a spus ca nu stie pana vineri dupa amiaza daca vine. Daca vine, vine numai sambata si duminica.

Din cei care au confirmat venirea (exceptand-ul pe Dungatu) suntem 19 (eu vin singur Icon_sad).

Reply

Oricum, gratarul il facem sambata Icon_smile Imi pare rau ca vii singur Icon_sad

Reply

(30-09-2013, 19:02)Tomi Wrote: ...da unde "mereti"? Icon_smile

(30-09-2013, 19:07)yulasinio Wrote: Veniti la mine ca fac eu un gratar Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

da nu veniti voi doi intr-un city break la polovragi gorj? Icon_smile

Reply

Tocmai mi-a spus Dacian ca ei nu pot sa vina. Ramanem 17.

Reply

(01-10-2013, 12:07)Delphi Wrote: Tocmai mi-a spus Dacian ca ei nu pot sa vina. Ramanem 17.

Pai Dacian trebuia sa-mi spuna mie, ca eu l-am invitat si eu m-am ocupat de cazare. Confused

Reply

A zis ca ti-a trimis un email si ca te suna mai incolo.

Reply

(01-10-2013, 12:12)Delphi Wrote: A zis ca ti-a trimis un email si ca te suna mai incolo.

Da, asa-i, nu mi-am verificat mailul. Merci.

Reply

Am vorbit iar la pesiune si i-am spus ca vrem sa facem gratarul sambata. Ne vor rezerva corpul de cladire de langa gratar/foisor care are 8 camere, iar unul din cupluri va sta in corpul de cladire vecin, care are 4 camere.
Daca facem gratar sambata, doamna mi-a spus ca ea se va pregati pentru vineri seara cu ostropel, tocanita, vin fiert, tuica de casa, etc. E bine? Icon_biggrin

Reply

la mine e bine Icon_smile

Reply

Aveti gume de iarna? http://www.trafficguide.ro/camere-live/brasov-dn1
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew