This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Intalnire de toamna

Reply

(18-09-2013, 21:18)kmr Wrote: http://www.romania-actualitati.ro/restri...oare-51498

Exact ce am spus eu mai devreme Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Am o iesire cu firma fix in weekendul ala Icon_sad
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

(19-09-2013, 16:17)andrei_r Wrote: Am o iesire cu firma fix in weekendul ala Icon_sad

Pai si nu veniti cu totii pe la noi? Biggthumpup

Reply

Daca voi v-ati duce pe la Izvoru Muntelui Icon_biggrin pe acolo se anunta.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

sapt viit tre sa ne organizam cu "carnati, slanina, ceapa si branza de oaie de la Baia" si beutura.

cine face rost de o carne buna de gratar? marinata sa se topeasca in gura ca berbecutzu libanez Icon_smile

Reply

Ăia n-au mâncare?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

ba da, dar ziceam ca facem si noi un gratar cu beutura asa ca bajetii ... tie putem sa-fi facem un dovlecel Icon_smile))

Reply

@Razvan: putem sa luam de un gratarel micut acolo...Cred ca la Kaufland, Real etc se gaseste o ceafa sau o pulpitza de pui marinata Icon_biggrin

Reply

(26-09-2013, 14:14)kinky_boy Wrote: ba da, dar ziceam ca facem si noi un gratar cu beutura asa ca bajetii ... tie putem sa-fi facem un dovlecel Icon_smile))
un dovlecel marinat... Rollinglaugh

Reply

Fac pariu ca va veti infige in dovlecelul marinat Rollinglaugh

Reply

Radem glumim, dar, la cel mai bun gratar la care am participat, am mancat mai multe legume decat carne...dovlecei, vinete, ardei grasi la gratar, cu sos de soia si usturoi...mmmm demential Icon_smile)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

Reply

Apropo de gratar si berbecut. Stiu 2 macelarii arabesti si daca vreti sa luam carne de gratar de acolo ( berbecut) pot sa merg eu sa iau. Doar sa spuneti cate kg. Daca facem gratar intr-o seara, hai sa ne organizam cu toate produsele. Luam totul ;a gramada si impartim costurile in mod egal. Ce ziceti?
Astept propuneri de produse si cantitati.

Reply

nu va ambalati daca nu aveti voluntar la gratarit. eu m-am lasat de sportul asta...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu ma ofer voluntar, mai ales daca vremea e asa cum e acu' la Bucuresti Icon_smile
Sunt cu adevarat omnivor, deci ma inteleg bine atat cu carnea, cat si cu lugumele la gratar.
As zice sa-i avem in vedere si pe cei care prefera carnuri mai putin sofisticate decat pastrama de berbecut si sa aprovizionam si cu niste copane de pui or smth.
Cat despre cantitati... Cu cat mai mult, cu atat mai bine Icon_smile
Oricum cred ca gasim de luat si de prin preajma d-acolo, nu?
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

sunt de accord cu kmr legat de carnea preparata de arabi Icon_smile Nu se compara cu ce gasesti la supermarket.
gabi eu as zice vreo 4 kg de carne (berbecut marinat, ceva pui sau vita) si ceva legume ar fi sufficient pentru 20 de personae, nush daca chiar mananca toti. legat de costuri e cell mai ok sa impartim, desi cine nu mananca de ex tu nu te punem la socoteala .

Reply

Nenea, mananc legume asa ca impartim toate costurile la cati suntem, indiferent de ce si cat mananca Icon_smile

Reply

eu nu servesc din familia ovinelor Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bine mah. Faceti lista daca vreti si gata Icon_smile

Reply

Nici eu nu ma impac deloc cu carnea de oaie, berbec, miel, in rest orice.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew