This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Intalnire HondaTalk 8-10 Iunie 2012

pareti pusi pe performanta din ce-mi pare mie Icon_biggrin sa vedem in cat faceti suta!?! (de Jameson) Rollinglaugh

adi sa iei o besica sa dam o miuta Icon_smile

Reply

salut feciori!
cred, dar nu bag mana in foc ... ca eu nu stiu ce fac maine, dar peste 8 zile, kkti astia de la FCC ma jupoaie de viu (nu sunt angajat FCC lucram in subantrepriza la ei, deci mult mai rau) dar am vb cu Marian sau cum il cheama pe sefu de la pensiune si ma primeste cu Vince; so 2 camere, 4 persoane si 1 catel more (1 camera pt noi iar surprise quests - va las pe voi sa va dati cu parerea)
Honda e pregatita - cat mai pun in spate niste cearsafuri sa nu zgarie gainele tot peacolo... si gata de plecare Icon_wink

Reply

Pfuai, iar ma fac prastie. Sper sa fie vreun rau, paraias pe-acolo sa am unde sa parchez VTEC-ul...Icon_biggrin
Prietenii stiu de ce...Icon_biggrin

Reply

Maruta, esti pe maini bune, ce naiba! Icon_lol
Ravule, sper sa fie cine sper eu sa fie Icon_biggrin

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?tbgbir
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Vere ce de secrete...
Maruta, what are buddies for? :d

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Prima data cand m-am intalnit cu Rav si Alice aveau la ei o butelca cu palinca de maramu' si 2 paharele. Rezultatul? Dupa vreo 2 ore m-au pescuit dintrun rau Rollinglaugh.

Reply

Ewww nasty...
Rav-ule, lasă pălinca acasa că nu avem râuri prin preajma şi nu putem pescui Icon_biggrin

Reply

Ba chiar avem rau prin preajma, si e si aproape, la vreo 50 de m de pensiune, si e si la vale pana in rau Icon_biggrin Icon_biggrin

Reply

Oho ce surpriza placuta, sigur o sa fie misto, mai este un pic Icon_biggrin

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Maruta anu trecut 2 pahare si 1 sticla!
anu asta 1 pahar si 2 sticle!
palinca e pusa de-oparte, cheful e cat casa! pe Fete le trimitem sa plimbe DIAVOLU (Vince) si asa o facem fecioreasca cum se cuvine, ca prima data o tras de mine Alice ca de un caine (acu are unu intr-adevar).
Mai ramane de vazut cum reusesc sa o tulesc din santier vineri seara, ca starea vremii nu e deloc favorabila (adica e senin) si tre sa recuperez zilele astea de Rusali...

O seara buna ma duc sa ma antrenez!

Reply

1. Den1grator - camera dubla
2. Yulasinio - "camera dubla" - 2 nopti
3. Liviu_CTS - camera dubla
4. BogdanT - camera dubla
5. maruta - camera single
6. Kinky_boy - camera dubla - 2 nopti
7. Issuuu - camera dubla
8. w33bb0 - camera single - 2 nopti
9. LauX - camera single - o noapte
10. Demonicum - camera dubla

Baieti! Eu vin pe 8 dar plec pe 9 ca imi expira numerele la CRX si tre sa fiu cu el in garaj Duminica. Aduc si eu o prefripta de Banat sa o comparam cu a lu rav. Icon_wink

Reply

sa stii, chiar tre sa vedem cum ne organizam si noi cu plecarea, sa vedem daca putem merge toti 3 vineri

Reply

Eu am un drum la ASKO pe la 8AM... sper.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Eu nu stiu cand pot pleca din Bucuresti. Veniti cu propuneri si poate ma incadrez.
Am numerele de mobil de la amandoi.

Reply

eu il am doar pe al tau maruta. pai eu as vrea sa mai merg si vineri la servici, macar pana la pranz sau ceva de genu. ma gandeam sa plecam undeva in jur de ora 15 +/- 1h in functie cum se poate

Reply

(06-06-2012, 17:26)kinky_boy Wrote: eu il am doar pe al tau maruta. pai eu as vrea sa mai merg si vineri la servici, macar pana la pranz sau ceva de genu. ma gandeam sa plecam undeva in jur de ora 15 +/- 1h in functie cum se poate

La fel m-am gandit si eu. Totusi, daca plecam dupa 3 pm, riscam sa nu ajungem la 6 pm la Sibiu.

Reply

eu am zis in gluma ca ora 6 pm e ora de intalnire la pensiune, se pare ca a prins Icon_smile
ideea e ca eu lucrez tocmai in pipera, tre sa ajung acasa sa iau masina si prietena de la mall vitan si apoi sa ajung la A1, lucru care cred ca o sa-mi ia vreo 2 ore asa fiind vineri si dupa cum se circula prin bucuresti

mai vedem ce zice si lumea

Reply

Eu zic că ora 18 e rezonabilă că sa mai apucăm sa si facem ceva în seara aia. Dacă ajungem la 9-10, seara s-a cam dus dreaq.
Până la urmă, veniţi când puteţi, nu-i bai...

Reply

Bai sunt rupt in mufa, dormit 5h azi noapte si astazi umblat de azi dimineata de la 7. Dute vino, Romstal, Dedeman, Ambient si retur.
Eu vineri noapte ma bag la cuca direct cum ajung Icon_biggrin

Bogdane drum bun man si sa ne vedem cu bine.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(06-06-2012, 22:07)yulasinio Wrote: Eu vineri noapte ma bag la cuca direct cum ajung Icon_biggrin

zi sa-ti moara caii de la bicicleta!!!!

(06-06-2012, 22:07)yulasinio Wrote: Eu vineri noapte ma bag la cuca direct cum ajung Icon_biggrin

zi sa-ti moara caii de la bicicleta!!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew