This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Imbunatatirea raportului de bracare

da dar ce nu specifica este raportul de bracare Icon_wink. tocmai in asta consta swapul cu pinionul de la DC2 inloc de cel de la quaife Icon_smile. Eu zic sa mai astepti pana aflam daca cremaliera si pinionul sunt interschimbabile intre LHD si RHD. am pus o intrebare celui cu care am facut setupul de downhill ... stie bine in asa ceva

Reply

Pai astept, man. Nu ma grabesc deloc, doar incerc sa-mi fac o idee despre ce si cum, ca sa stiu ce-i de facut atunci cand/daca va fi cazul Icon_smile

Reply

Din cate am mai citit pe net acuma am vazut un mail de la Quaife in care intreba pe ce parte e volanul, deci ma gandesc ca nu sunt interschimbabile Icon_confused
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mah... daca ma gandesc mai bine eu am cam gasit (adica Yula mi-a gasit) ce cautam: kitul de la Quaife.
Ca sa ma explic: daca masina ramane proiect de reconditionare, nu cred ca mai are sens sa umblu la directie. Cele 4 ture sunt decente la o masina de strada fara pretentii. Daca se intampla sa ii schimb destinatia, atunci voi trece probabil la caseta manuala (daca o mai am) si kitul de la Quaife e fix ce-mi trebuie, pentru ca voi avea tot feedback-ul pe care mi-l doresc si scad si numarul de ture considerabil.

Reply

In felul asta te poti considera si abonat la sala Icon_lol

Reply

Nu-i chiar atat de mare nenorocirea incat sa ma abonez la sala. In mers nu depui mare efort. La parcari e infernal de greu insa. Cand masina avea caseta mecanica si volanul stock era greu de parcat. Daca ajung sa o trec inapoi pe mecanica si ii pun volan aftermarket, plus kit-ul Quaife, s-a terminat cu parcarea. Chiar nu mai misti de volan pe loc. Dar, daca masina ajunge sa aiba ACEA intrebuintare, nici nu prea imi va mai pasa de parcari Icon_biggrin

Da' e mult pana departe

Reply

dupa 1200 km si o zi intreaga de track cu slick-uri si non-servo la CRX nu-ti mai trebuie absolut nimic ...100% multumit de directie nimic de reprosat Icon_biggrin

Reply

La asta ma refeream si eu cu sala, iti rupe mainile dupa o zi intreaga pe slick-uri Icon_lol

Reply

Mda , nici tipul la care am apelat se pare ca nu stie daca se poate schimba , nu a vazut conversia asta pe nicaieri dar mi-a spus ca ar fi posibila.. doar sa ii fac rost de cateva poze cu ambele ( pinion cremaliera) atat pentru RHD cat si pentru LHD.
Deci start la cautare pentru cele LHD.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew