This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Idei si sugestii pentru HondaTalk

Aveti o noua idee sau o sugestie pentru o mai buna desfasurare a forumului, va rugam sa postati aici.

Multumim

Reply

Am mai adus cateva imbunatatiri astazi forumului pentru o mai usoara folosire.

- Mutat butoanele "New Thread" si "New Post" in partea stanga pentru o mai usoara accesare.
- Centrat detaliile din "Last Post" in partea stanga ca mi se parea inghsuite tare in dreapta.

Daca mai aveti alte sugestii care are face folosirea forumului cat mai usoara va rugam sa folositi acest thread cu incredere.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu stiu unde sa incadrez treaba asta asa ca o fac aici. ma gandesc ca si tu te-ai gandit la niste stickare cu hondatalk.ro. hai sa vedem niste propuneri de stickare si sa trecem la lipit pe masini, nu?

Reply

Ma gandesc ca ar fi utila compatibilizarea forumului cu aplicatia tapatalk, pentru o utilizare usoara pe smartphone'uri(android, symbian, blackberry, iphone).
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Asta s-a rezolvat. (mod edit)
O chestie utila ar fi ca posturile noi sa aiba o iconita vizibila. Mai bine nu stiu sa-mi exprim ideea.Fool

Reply

@Corse: Nu am uitat de treaba aia dar prima data as vrea un alt logo. Logo-ul care este acuma a fost facut in graba ca sa putem deschide site-ul. Dupa ce vom gasi un logo potrivit o sa facem si stickere Biggthumpup

@dragostan: Se pare ca nu suport inca MyBB asa ca va trebui sa mai asteptam un pic Icon_neutral
@Corbu: La ce te referi exact? Te referi la pagina aia albastra din partea stanga a topicului?

Reply

Ma refer la un semn care sa indice de unde s-a continuat discutia, de la ultima logare, ca sa nu se piarda timpul sa vada la ce ora a citit ultima oara.

Ceva de genul asta: [Image: exemplu.jpg]

Vezi langa numarul postului exemplu. Sau se poate pune si langa ora.
The things you are scared of, are usually the most worth while... Spritmonitor.de

Reply

Pai daca inainte sa deschizi thread-ul in care sunt posturi noi apesi pe sageata aia mica verde te duce direct la primul post necitit de tine.

Reply

Noi avataruri sunt acum disponibile, ca sa le schimbati click pe USER CP apoi Change Avatar si butonul GO pentru a deschide galeria.

Introdus plugin pentru a redimensiona pozele care sunt introduse intre codul [IMG][/IMG] pentru a vedea poza la marimea originala dati click pe ea si se va deschide intr-o noua fereastra.

Sa ma anuntati daca aveti probleme cu cele de mai sus.

Reply

Nu ar fi mai usor sa nu apara mesajul de mai jos de fiecare data cand deschizi o pagina?

HondaTalk.ro
Thank you, your search has been submitted and you will now be taken to the results list.

Reply

Done chef Biggthumpup

Reply

nu se poate modifica numele forumului, nush, ceva gen HONDATORZ sau cumva, parca nu prea da bine un stiker hondatalk. sper sa nu atac pe cel caruia ii apartine ideea hondatalk Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Confused si Hondatorz de unde? Pana la urma forumul e facut pentru discutii de aceea si numele, daca era dedicat masinilor de track poate era numit Hondaontrack.ro sau ceva de genul.
Si nu te obliga nimeni sa iti pui sticker pe masina :-p

Reply

Bash gata, am tacut

Reply

Liviu putem face stickerele si cu alt nume, nu e musai HondaTalk, numai ca am cumparat deja domeniul asta si nu are rost sa mai dam banii pe altul.

Reply

(19-10-2010, 13:57)LIVIU_CTS Wrote: Bash gata, am tacut

Nu o lua in nume da rau, desi poate asa iti suna Icon_peace

Reply

nu man, am vazut smile-u de la coada Icon_wink

Reply

Adica asta Pcwhack

Rollinglaugh

Reply

cand postezi pe un thread nu se si subscrie automat la el ?

Reply

Ba da dar trebuie sa ai activata aceasta obtiune, esti intrebat cand te inregistrezi.
Ca sa o activezi: User CP>Edit Options>Messaging and Notification si Default Thread Subscription Mode: alege cu sau fara notificare prin e-mail Biggthumpup

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew