Ba da dar trebuie sa ai activata aceasta obtiune, esti intrebat cand te inregistrezi.
Ca sa o activezi: User CP>Edit Options>Messaging and Notification si Default Thread Subscription Mode: alege cu sau fara notificare prin e-mail
Pai selectezi fara mail si apoi poti sa verifici thread-urile in care tu ai postat in User CP.
Optiunea View new Post iti va arata toate posturile noi de la ultima ta logare. Acuma e usor de folosit dar cand vor fi mai multe e mai usor sa vezi thread-urile in care ai postat mergand in user cp
21-10-2010, 17:45 (This post was last modified: 21-10-2010, 17:47 by 417431.)
Despre Civic . Practic mai mult de jumatate din userii oricarui forum Honda sant proprietari de Civic . N-ar fi mai bine sa le puneti pe generatii ? Eu zic (din ce am vazut pe celalalt forum) ca cei cu modele noi nu sant foarte interesati de cele mai vechi . La fel cei cu modele 90's de ex. sunt interesati mai mult de tuning sau partea tehnica iar cei cu masini noi de revizii consumuri si altele.
Nu sariti la mine daca nu va place ideea . Mie mi se pare logic asa dupa ce am citit ani de zile forumuri cu Honda sau si cu Honda .
La rubrica CIVIC isi posteaza doar masina, istorie, poze... daca vor sa vorbeasca despre tuning avem rubrici separate, suspensie, admisie/evacuare.... deci eu personal nu vad rostul sa le impartim.
Daca mai are cineva aceeasi opinie va rog sa nu ezitati sa scrieti.
25-01-2011, 19:24 (This post was last modified: 25-01-2011, 19:29 by Romarshall.)
Mai bine fa un poll. Eu as zice sa ramana asa, albastru nu mi-i se pare a fi o culoare folosita foarte des de Honda (tinand cont ca acesta este un foum dedicat posesorilor de Honda.) Just my 2 cents