This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

Da, ala cu aerosoli, am vazut ceva intr-un magazin de piese auto.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Schimbat ieri filtrele din interior, astazi fost cu masina parca nu se mai simte mirosul. Am sa cumpar totusi un spray din ala sa facem o curatare si pe interior.

Reply

Eu ti-as recomanda si un sprai de eliminare a mirosurilor si desinfectare a tapiteriei.
Ceva de genul am folosit la masina uini prieten si a dat rezultate.
http://www.pro-detailing.ro/smartwax-bac...-p-81.html

Reply

Ceva din asta am vazut in magazin:

[Image: StopOdour1.jpg]
[Image: CarPlanStopOdourpic-1.jpg]

Reply

E ok asa ceva folosesc si eu in fiecare primavara cind schimb si filtrul de polen.Pe instructiunea ce vine cu el recomanda a fi pus in fata scunelor sub bord.

Reply

Pai pe sfarsitul saptamanii sunt liber ca e pastele catolic si o sa ma ocup de ea.

Reply

Ceva de genul ăsta folosesc şi eu. Se schimbă radical mirosul în maşină.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Reply

Ce m-ar coafa si pe mine un set din asta Icon_biggrin

http://www.youtube.com/watch?v=fslOBTxMK5M

Reply

Vine Craciunul Confused

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

(25-03-2013, 14:05)yulasinio Wrote: Ce m-ar coafa si pe mine un set din asta Icon_biggrin

http://www.youtube.com/watch?v=fslOBTxMK5M

Nu pare prea scump setul EDFC de la Tein, vreo 500 USD in State.

Reply

Pai aia e numai partea electronica dar suspensiile sunt 1400$.

Sent from my N4

Reply

Astazi am schimbat si eu lichidul de frana si am folosit sprayul ala pentru curatirea climei. Acum urmeaza exteriorul.

Sent from my N4

Reply

si eu aveam in program , daca tot a sarit temperatura de 10 grade, dar...ploua...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Astazi chiar a fost senin si soare, rece dar macar mai luminat fata de ultimele 6 luni Icon_biggrin Daca stiam ca o sa fie chiar asa frumos poate planuiam si o baita.

Reply

Una e-mbaiata...

Sent from my N4

Reply

Are faruri noi?
Arata foarte bine masina.
Mi-a placut mult in Australia Honda Odyssey ca si masina de familie. Abia astept sa o vad si pe a ta live.

Reply

Nu stiu ce sa zic dar farul de pe partea asta arata ca nou pe langa celalalt. Daca te uiti cateva pagini inapoi ai sa vezi diferenta. Eu m-am uitat de pocaneala pe partea aia dar nu vad nimic.

Sunt frumoase Odyssey, mai ales cele noi dar nu se gasesc aici, cand ma uitam dupa Stream erau doua mai vechi dar cu motoare mari..

Sent from my N4

Reply

Treaba Icon_sad ...

Sent from my N4

Reply

Cine l-a rupt?

Reply

Vantul l-a rupt, s-a desprins din partea din fata in mers ieri si s-a dus dreaq. Acuma sa vad de unde pot face rost de unul ca nu se gasesc pe toate gardurile.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew