This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

Ai nevoie? Cred ca pot sa iti fac rost si eu.

@ Maruta: Am avut si in CTS (l-am pus odata cu Hoinar cand am foat amandoi la revizie la BV odata) nici acolo nu am fost multumit de el (motorul galagios, consuma ulei, nu trgea masina cum trebuia).

Reply

rezolvat man, mersi oricum Biggthumpup

Reply

Au venit becele si le-am urcat sus, lumina e clar mai alba fata de un bec normal. Speram ca se vad bine si pe drum intunecat.

Sent from my Slimed i9000

Attached Files Thumbnail(s)

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

vezi tu cum bat, eu am avut ceva asemanator, cu albastru si defapt prostea albastrul ala lumina, si ii dadea o tenta mai spre albastru, dar pe drum nu vedeam nimic.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Daca te uiti atent pe dosul Integrei ai sa vezi diferenta si in poza nu se vede foarte bine dar lumina e alba si nu albastra.

Reply

mah nush ce draku e cu lumina, da e greu ..de ex, la crx am pus xenon after market. te uiti in bec vezi alb usor albastrui. pe pamant e verzuie, pe zapata albastruie...

Reply

Cu ochiul liber se vede alfel lumina, am sa incerc si niste poze cu SLR-ul cand se mai potoleste vantul asta afara.

Reply

acu de ce esti rau si ne arati ITR-ul de la spate ...Icon_biggrin

PS : cu Xtreme vision pe CRX reglate ca lumea vad mai bine ca pe zi ..am mers in tara cu hid-urile fara lupa pe civic-ul fratelui si pfff... ma dureau ochii si nu vedeam nimic, 0 ...foarte periculoase .

Reply

Ieri am reusit de am montat HU in masina dupa ce am dat o raita la dezmembrari sa iau suporti si o mufa sa fac instalatia.

Nu am apucat inca sa ma joc foarte mult cu el ca am avut probleme cu subwooferul si m-a prins intunericul. Singurul lucru care l-am observat e ca se aude foarte bine, oricat de tare il dadeam difuzoarele OEM suna impecabil. Iar conversatia prin bluetooth este foarte clara.

Nu am numai o poza cu instalatia facuta de mine. Dupa ce am sa repar subul am sa fac un video.

Sent from my N4

Reply

pretinie, stai linistit ca te asteapta tata acasa cu un disc audio test si iti dau apoi nota Icon_razz

Reply

Ii reglat pe o piesa cu un cor de mandoline asa ca nu mi frica ca nu suna bine Icon_razz

Sent from my N4

Reply

cauta asta si pune-o
http://www.youtube.com/watch?v=IR5_rTCi-Bo

sau lemar - weight of the world, nu gasesc video hq

Reply

Nu e gata inca sistemul, am de gand sa inlocuiesc difuzoarele din usi si sa pun putin Dynamat pe tabla in spatele lor.

Reply

mai bine pune pe partea din interior, sa inchizi ferestrele de vizitare ca sa ai compresie la incinta.

Reply

Nu cred ca poti crea o incinta dintr-o usa cu tabla asa subtire, asa ca prefer sa izolez tabla in spatele difuzoarelor ca sa amortizez sunetul ala de "gol"

Reply

ai sa fi surprins ca se poate. Icon_biggrin de faot sunt doua probleme care le rezolva izolatia aia:
1. vibratia tablei si rezonanta.
2. crearea unei incinte pentru compresie.

http://www.diymobileaudio.com/forum/buil...cky-3.html

http://www.forum-auto.com/automobile-pra...257059.htm

Reply

Jane daca izolezi toate usa poti face o incinta dar s-a puca satana de asa ceva + de asta cred ca am investit destul in audio pentru cat ascult eu Icon_smile

Reply

eu am facut la crx cu un burete cu o densitate mai mare decat cel uzual, am inchis doar orificiile si suna f f f bine. toti care stiau cum suna del solul (ca o conserva) au fost uimiti cat de bine suna. se poate si cu costuri moca.

Reply

O sa vedem in ce dispozitie o sa fie cand ma apuc de ea si cat de ieftin ies cu materialul pentru toate 4 usile.

Reply

Facut ieri o baita la masina pentru ca nu mai suportam geamurile netratate. Cu ocazia am observat "pete" pe ea care necesita un polish plus foarte mult tar. O sa asteptam caldura sa ii facem un detailing ca lumea.

Sent from my N4

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew