This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

merge in campionat la vtm cu un golf portocaliu diesel, care scoate mult fum Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mergea, acum merge cu ceva Civic mai vechi Icon_biggrin

Reply

pana la ranca era pe golf Icon_biggrin

Reply

pe golful / gunoiul ala merge Maduta anul asta.

Reply

pai bai adi, ai fost la ranca sau nu? ca ne pui pe cai gresite Icon_razz . deci e cum stiam eu Icon_razz

Reply

Era prea mult fum ca sa citeasca pe geam  Icon_biggrin

Reply

Am fost, dar foarte scurt, asa intr-o plimbare; si la Rasnov tot pe Civic o fost Krepelka, nu cred ca s-a dat deloc sezonul asta pe Golf.

Reply

bai romane, cine a zis de krepelka ? Icon_biggrin

Reply

Vorbim de maduta man :-)

Reply

ai grija NU mandruta !!! Icon_smile

Reply

Am citit mai in viteza, deh, si varsta Icon_biggrin

Reply

scos tigaiai de la adapost, facut drum cj-bm, retur. fun fun fun.
ultimul schimb de ulei a fst cu ceva castrol supercar 10W60 , acum ani. anul trecut nu l-am schimbat pt ca o misc extrem de putin. verific uleiul, e la semn, la virgula si culoarea e impecabila. stau si ma gandesc daca sa-l schimb sau il mai las si anul asta....Icon_smile

Reply

Eu l-am lăsat mai mult în ITR, nu chiar râncezește Icon_smile

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Daca ii dai cox eu zic ca trebuie, schimbu ii la an sau km

Reply

asta cu anu e cam bizara. sunt uleiuri sintentice cu stabilitate f buna in timp. adica uleiul poate sta in raft 2-3 ani dar in motor nu? dica nush daca am 5000 de km facuti

Reply

Normal trebuie să-l trimiți la laborator. Dacă crezi că mai e bun mai ține-l.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

n-are nici pă dracu, dar la cât costă un schimb de ulei l-aș face doar sa fie bifat !

Reply

traiane, tre sa schimb uleiul in 4 motoare, asigurari, alea, alea....bai stii cum se aduna? Icon_smile))
radem glumim, dar mie nu mi-e de bani, chiar arata f bine uleiul ala si nu-mi place sa arunc ghestii bune Icon_smile)

Reply

da tati relax, stiu cum e sa ai curtea plină de motoare

Reply

deci cum e ai imbatranit sau nu? mai poti sa mergi cu coafeza sau vrei doar liniste si arcuri moi? e vara acus numa in asta ar trebui sa stai  Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew