This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

multzam', primeste toata atentia .
bafta si tie cu noua achizitie.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Live arată și merge mult mai bine !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

ok, dupa lungile mele lupte cu comportamentul motorului la rece/idle/low load ,cred ca am facut toate combinatiile posibile, nu pot scapa de vibratiile motorului. din moment ce asta se intampla la rece, m-am tot gandit la ce ar putea cauza treaba asta.
m-am gandit la compensarile in harta de fuel, dar nu am vrut sa umblu acolo. asa ca am tot despicat adimisia in 16spe si am descoperit ca pe throttle bodyu de 70 nu am FITV sau fast idle valve!
care sunteti asa jmecheri incat sa stiti cat de problematica poate fi asta. unii spun ca nu are treaba ca asta o face IACV-ul.....dar cum la orice gasesti si asa si asa....poate stie careva mai bine. altfel spus, este throttle de 70 cu FITV?

Reply

intre timp am remediat avansul din delco pus aiurea, l-am aranjat dupa ureche cu rezultate bune, ajustat din surubul iddle de pe TB, suntem pe drumul cel bun. 
intre timp am ciopartit si o buza de type-r, am adaptat-o si am fixat-o pe locul ei Icon_biggrin
piulite noi de aluminiu si cam atat.
cox pe paine Icon_biggrin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Arata si merge de minune Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

Superba!

Reply

Asta e feon d'ala bun Icon_biggrin

Reply

arata super bine coafeza, sa-i dati cat mai mult vant in freza! Icon_smile

ce-s alea la nivelul plafonului ? intarituri sau sunt doar de suport?

Reply

Is "o bucata de roll cage" facuta de Liviu, a intepenit bine sasiul, se simte.

Reply

da, un fel de cross-frame, conceptie proprie Icon_smile. pot merge decapotat la fel ca si cu capacul pus, fara sa mai am torsiune in sasiu.

Reply

Foarte bine l-ai gandit.
Ce faci vi la Arad sa-ti iei revansa ?

Reply

Hai ca acu nu mai ai motive Icon_smile

Reply

ba am, sunt la rimini, in we sunt la gand premio di san marino e la riviera di rimini Icon_razz

Reply

Eeeee, eeeee ... ce frumos! Drool Sa ai parte de spectacol live. Ti-ai luat si cu acces la boxe? Bagi si tu poze

Reply

nu arunc chiar asa cu banii, acum fac rebusuri cu mersul la circuit pe 3 zile, sunt 25 km si cica bussu face o ora....japitele nu inchiriaza masina daca ai bani cash sau daca ai bani pe card. iti dau numai daca n-ai bani si traiesti cu bani pe credit....credit card. cica romania e comunista...

Reply

Hahah tare asta cu cardu de credit

Reply

Probabil pentru asigurare se iau detaliile la cartea de credit. Și pe ring trebuie să lași 10mii dacă vrei să închiriezi mașină.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bah ma lasi! plm, iau un kkt de ficat, care e asigurat, lasi o garantie si gata. la noi poti lua masini cu banii jos. ok, cat retin aia de pe credit? 100? 200? 300? ia-i garantie si ii dai inapoi la predare. da de ce sa se complice cand stau prostii calare cu credit cardurile, trebuie vitele impinse spre consum, altfel de ce sa faci credit card?

Reply

Îți blochează pănă la 2000 eur de pe card, scrie în condițiile de închiriere.

Reply

Depinde de companie, dar majoritatea blocheaza ca si garantie contravaloarea sumei cu care se inchiriaza masina. Am patit-o si eu in Italia, acum multi ani, de era sa ratez tot concediul. Banii retinuti ca si garantie sunt pentru eventualele amenzi de circulatie, care pot ajunge la ei si la cateva zile dupa ce predai masina, de-aia nu primesc cash.
Ei nu stiu daca este cardul de credit sau de debit, totul este sa fie embosat si sa ai bani pe el.
Eu am inchiriat de la AutoEurope si Europcar in Italia. Cei din urma fiind foarte OK, iar primii cred ca sunt doar niste brokeri.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew