This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

1100 km facuti dupa rebuild. motorul nu a facut surprize, totul merge asa cum trebuie.
softul e din ce in ce mai bine. mananca jar polizoru
am pus radiator nou sa tinem temperatura sub control, am luat ulei, 5w40 synthoil tech liqui moly, astept sa-l var inauntru.
inca ceva, franele alea merita toti banii Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ma enervezi deja cu franele :p

Reply

las ca poate o sa vezi. iti zic ca o sa arunci regamasterele alea sau iti pui distantiere. Flipa

Reply

ii dau eu ceva € numa sa le arunce Icon_biggrin
5w40 vezi cum prezinta, momentan e ok, dupa eu as urca la 10

Reply

mi-a fost firca de 10w60, are vascozitate la 100' dublu fata de asta. dublu fata de aproape orice as fi incercat.
mi-a facut cu ochiul 5w50-ul dar nu era pe stoc si nici disponibil in program.

Reply

(01-05-2014, 10:51)LIVIU_CTS Wrote: mi-a fost firca de 10w60, are vascozitate la 100' dublu fata de asta. dublu fata de aproape orice as fi incercat.
mi-a facut cu ochiul 5w50-ul dar nu era pe stoc si nici disponibil in program.

e bun bre 5w40 pentru rodaj Icon_wink

Reply

5W 50 e ceva de la Mobil 1 parca.

Reply

si repsol dar au uitat oamenii sa-mi comande. vedem cum e cu asta.

Reply

il pui inainte de a pleca la SB?

Reply

nu mai am cum. vroiam sa il pun ieri, au uitat sa comande ulei, am luat eu ulei din alta parte dar nu avem filtru (credeam ca e deja comandat). raman cu asta pana dupa. oricum uleiul de acum a fost reimprospatat constant, ultimul litru completat in WE, in total cred ca am ars 4L in 1100 km. de atunci nu mai arde ulei.

Reply

ok. hai cu logurile inainte de plecare.

Reply

am rezolvat cumva protectia termica a filtrului. mi-am amintit de un filtru de renault 19 ramas prin pivnita la job de la masina unui fost coleg, acum vreo 10 ani Icon_biggrin l-am ciomagit, l-am taiat, l-am adaptat si l-am tras peste filtru. am tras o tubulatura de aluminiu de jos din bara, de la intrarea spre radiator si am dus-o-n botu' filtrului. sper sa ajute.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Era mai faina cutia aia ce ai avut-o inaninte fata de ce ai pus acum. Pana la urma trebuie sa fie fuctionala Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai aia nu era demontabila. Scoaterea filtrului presupunea distrugerea cutiei. O sa vopsesc cutia asta, e un mockup sa ma asigur ca nu muncesc aiurea. Are si capac in bot, se sigileaza cutia complet si ramane doar tubul conectat in interior insa trebuie sa mai lucrez la pozitionare, acum nu pot pune capacul din cau,a farului. Ma gandeam si la o cutie pe forma initiala, din aluminiu, dar schimbul termic al aluminiului nu ma incurajaza.

Reply

ma tot plangeam de vtec, ca nu-l mai simt, ba ca merge ba ca nu....am luat de pe un d16 un solenoid si am testat. apoi l-am pus pe al meu. tot aveam impresia c anu merge le fel. asa ca am pus curent pe solenoid direct, cu el in mana sa vad daca deschide. tacanitul se auzea dar f f timid. am inceput sa-i dau impulsuri gen mitraliera si am turnat benzina in circuitul de ulei. dintr-o data tacanitul a devenit puternic si solenoidul scuipa benzina din circuit, semn ca sistemul functioneaza. am dedus ca era incarcat de depuneri.
pentru cei ce aveti dubii vis-a-vis de functionarea corecta a solenoidului recomand o curatire asemanatoare. acest gen de "defectiune"nu apare ca eroare pt ca ecu "vede"ca functioneaza. el deschide dar insuficient.

The following 3 users say Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • georgian03, Toyboy, Vali_Lj
Reply

merge bine veioza Icon_biggrin, si sper ca in curand sa faca ceva deranj la VTM.
un S80 si ai terminat Icon_wink

PS: e pe mainile lu tata Tomi, asa ca iese brici Icon_wink
salutari de pe la
scarbici !

Reply

salutare man! mai esti prin tara?

dupa ultimele setari de vineri noaptea prin paduri cu PC-uri si lampa stroboscopica deranjul s-a facut Icon_smile

a iesit pe 1 la clasa si a batut surorile CRX (de curse cu slickuri si autoblocant) in toate mansele Icon_smile

Reply

Bravo domnilor! Felicitări!

Reply

multumim mult! o sa revin pe topicul dedicat mai detaliat insa astept pozele si restul Icon_smile

Reply

Liviu, da-o dracu', fa-te-ncoa' sa te periem bine! Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew