This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

mane, cum iti spuneam, crome pro in combinatie cu ostrich sau neptune cu demon, fac acelasi lucru ca si s300.
ce nu stiu e daca au fix aceleasi facilitati de tunare, din cate am citit eu au, acum am intrebat ca poate stie cineva mai bine.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

piesa de lego WTF... daca o scapa prin motor vroiam sa il vad .... tu sa nu faci la fel ca te tai Icon_biggrin
iti explic eu pe aici cand ajungi acolo.
ceasu ala in plus de nu stii ce e cu el e pt dilatari turbo chestii fine si exacte alta mancare de peste .

Reply

mda, au mai avansat astia cu emulatoarele, acu ceva timp cand am cautat pentru mine si am citit despre totate majoritatea erau cu burn-ul. eu as zice tot s300 sau daemon cu neptune (desi nu-mi place bateria aia). oricum pretu e pe acolo si asta pentru ca ce e de calitate costa.

strutu ii strut Icon_wink

Reply

asa zic toti, merg low cost si ard la chip-uri mai rau ca painea in cuptor, dupa aia vad the real shit Icon_wink

Reply

toyboy, nu-i stres man ca o sa fie facut bucati, asa ca daca pica ceva inauntru....e desfacut si se scoate. daca nu merge bag furtunu cu aer in el Icon_biggrin
kinky, nu e mane atata. softul neptune costa 170, crome 150. demon 250 ostrich e 170, s300 e 800 dolari.

Reply

eu cred ca nu ai citit bine pe site la hondata Icon_smile

Price Description
$495 s300/s300j with all features and software
$395 upgrade from staged system/s100/s200 to s300/s300j with all features and software (use this form)
$250 upgrade from old s300 to new s300 V2 (use this form)

iar in uk daca il iei fara tva tot acolo iesi. vezi site-ul de cpl

Reply

eu am luat preturile de pe state si erau mai mari. in uk nu m-am uitat.
cum iei du din uk fara tva?

Reply

pe firma, cum am luat si scaunele.

Reply

acolo vreau sa te vad Liviule, cand esti cu ceasurile puse blochezi vtec si scapi " piesa" inauntru Icon_smile)))) ce faci .... faci motoru bucati cu riscul de a o mai scapa odata dupa ce il pui la loc ??? Icon_biggrin

aia cu aeru imi place mai mult

Reply

kinky, nu pot lua pe firma mane, nu sunt platitor de tva si nici nu vreau sa ma gandesc ce ar zice un control..
traiane, motorul se va desface tot, cand fac masuratorile o sa fie mock-up, deci usor de desfacut. o sa am grija sa fac ce trebuie. ma gandesc sa fac o "ceva" din materialele de la job. am tot felul de rasini auto polimerizabile sau foto-polimerizabile, din care pot face, ca din plastelina, ce vreau eu apoi...beton armat Icon_biggrin stai relax ca i bag eu un nit acolo Icon_biggrin

Reply

a am uitat ca la s300 imi mai trebuie si un p30 (in cazul in care al meu e p27) in timp ce demon merge pe ambele deci nu as avea nevoie de un alt ecu

Reply

acolo vreau sa te vad Liviule, cand esti cu ceasurile puse blochezi vtec si scapi " piesa" inauntru Icon_smile)))) ce faci .... faci motoru bucati cu riscul de a o mai scapa odata dupa ce il pui la loc ??? Icon_biggrin

aia cu aeru imi place mai mult

PS : si cu knock-ul ce faci pe p28 ?

diferenta intre ostrich + crome si s300 e ca una intre fetele de pe marginea strazii si cele din club Icon_wink

Reply

(12-12-2013, 02:24)Toyboy Wrote: PS : si cu knock-ul ce faci pe p28 ?

diferenta intre ostrich + crome si s300 e ca una intre fetele de pe marginea strazii si cele din club Icon_wink

detaliaza knockul si p28.
bah cu fetrle nu cred ca ai nimerit-o. ambele-s petarde, numai una se da femeie emancipata Icon_biggrin

de neptune nu stii nimic?

Reply

s300-le e chiar emancipata.

legata de tva il cumperi pe firma cuiva platitor de tva, mai ales daca gasesti pe cineva care are specific auto. cum vrei, eu as zice ca daca iesit ok la pret asa fata de alte variante merita efortul.

Reply

eptune doar peste balta... aici slabe sanse

Reply

pai peste balta ma gandeam oricum. stii ceva comparativ cu s300?
am un amic cu service, sa vad daca ma poate el ajuta, cu toate ca si el e cam fentator de diverse..

Reply

vine vremea cutiei azi-maine. ma tot gandesc daca sa reconditionez actuala si sa pun un diferential sau sa ma risc la o cutie sh?

Reply

reconditionat cutie complet ( de la synchrotech ) e vreo 650 usd ( in sua) + transport, etc. Diferentialul mai e si ala o palarie de bani ( ma refer la unul nou ).
http://shop.SYNCHROTECH-TRANSMISSIONS.CO...es_c18.htm

Reply

700 la mfactory...
cred ca mai bine ma orientez la o cutie s80.

Reply

Depinde de care S80 gasesti ca sunt vre-o 3 feluri, daca o prinzi pe aia cu FD de 4.785 e ceva. Uite aici diferenta intre ele.

LSD + FD scurt e cu totul alta masina.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew