This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

prima achizitie pt the sol : un set de jante zender challenger 16 inch, 7J latime ET 35. am inceput munca la ele, necesita putin atentie, cu siguranta o sa dea f bine ma masina. inca nu le-am cantarit, dar am vaga impresie ca sunt in jur de 7 kg. sunte destul de ok, una are o lipsa de "tesut" de la ceva bordura probabil dar incerc sa o rectific din poxipol. puteam sa incerc sa o incarc cu aluminiu dar compromiteam vopseaua. am inceput sa polishez putin la ele si chiar au potential.

Attached Files Thumbnail(s)

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Buna achizitie Liviu, sa le invarti sanatos Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

sa ne pui ceva detalii cu operatiunea, pana la urma ce gume pui pe ele ?

Reply

avand in vedere faptul ca prietena urmeaza sa-si desavarsasca talentul de soferita cu masinuta o sa pun ceva second hand 205/45/16 iar pentru anul viitor un set de federal http://www.federaltire.com/en/html/pdeta...ine=3&ID=3
am facut foto la operatiune, astept sa se uste lacul sa pot polisha imbinarile intre vopseaua noua si stratul original. revin

Reply

Buna treaba, Liviu! De curiozitate, cat ai dat pe ele?

Reply

cam moca....200 euro

Reply

Chiar ca moca! Biggthumpup

Reply

revin cu retusul la janta.
din pacate nu am facut foto de detaliu cu zona inainte sa ma apuc de treaba, zona era destul de mare (aprox 5x1 cm). in prealabil am sablat zona respectiva apoi am deconstituit zona de margine a jantei cu un adeziv epoxidic (bizon). timpul de priza e destul de lung astfel incat s poate modela f bine, iar pentru o forma cat mai aproape de final, si pentru a evita o prelucrare ulterioara am facut din banda de hartie un fel de cofrare, pentru a pastra forma dorita pe toata durata procesului de priza a materialului.
dupa priza am slefuit zona cu o pila si smirgel, mascat zona de vopsire, vopsit+lacuit (spray) iar faza finala, polisharea imbinarilor.
rezultatul e decent, pentru o pierdere cat mai fina intre suprafete era necesara vopsirea unei suprafete mai mari insa am incercat sa pastrez cat mai mult din vopseaua si lacul original. asta m-a limitat in suprafata ceea ce a dus la o diferentiere mai neta intre zona reconstituita si restul suprafetei. nici pigmentul nu e chiar cel care trebuia dar...asta am gasit mai apropiat.
e o metoda ieftina si rapida care nu arata chiar rau.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

A fost chiar rau ciobita aia dar ai facut minuni cu plastelina aia. Pacat ca nu ti-a iesit spray-ul aceeasi culoare dar din avion nu se vede Biggthumpup

Reply

pai aia am si urmarit. n-avea rot sa trec la o reconditionare totala, pacat de vopseaua originala, dar si perspectiva unui an mai greu ce le asteapta....sper sa nu le frece prietena de ceva.

Reply

Bine lucrat! Sa venem si niste poze cu ele echipate! Icon_wink

Reply

Buna treaba, Liviu! Intr-adevar, plastelina aia e aplicata bine de tot. Ai grija daca te hotarasti sa le vopsesti integral, ca sunt unele locuri unde nu doresti sa ajunga jantele tale. Am vopsit eu unele la pomul laudat si... de-acu' incolo nu ma mai duc.

Reply

mulţam baieti, laux, acum lucrez la alegerea caucioacelor Icon_smile
w33bbo, am un amic artist, reconditionari, etc. cu el am lucrat si pt moto si pt scirocco. face lucrari profi, pt d'aia cu expozitii de tuning bla bla. nu-mi fac nici cea mai mica problema. il recomand oricui are nevoie de lucrari de exceptie la preturi normale.

Reply

Noh, bun. Nu deschide ceva si pe la Bucuresti? Ca mi-e oleaca peste mana sa trimit jantele prin curier la Cluj Icon_smile

Reply

nu man, e din alba, dar daca iei legatura cu el poate gasiti o solutie...are un frate care sta in buc, cine stie, poate le aduce el...ma rog. eu am luat jantele din buc, prin curierat Icon_smile .
crede-ma ca la cum lucreaza omul merita osteneala. curata jantele pana la metal cu solutie chimica apoi aplica straturile. cuptor profesional + stand de vopsele dupont.

Reply

cred ca o sa ma apuc si eu sa le reconditionez pe ale mele daca mai raman cu ele, o sa te intreb atunci ce si cum Icon_biggrin

Reply

Sunt in situatia de a-mi reconditiona setul de jante de iarna, pentru ca mi le-au distrus sarea si nisipul pe care le dau berbecii astia pe jos. Atunci cand le dau jos de pe masina, daca nu ma preseaza altceva, incerc sa-l caut pe om. Multam!

Reply

sa traiti. va ajut cu info cu mare drag Icon_razz

Reply

cantarit jantele. 8,9 kg . speram sa fie mai usoare Icon_biggrin

Reply

Aia e fara cauciuc? Icon_surprised sunt un pic cam grele.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew