This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTi EG6 milano red

Multi cunoasteti masina..am zis sa mi-o prezint si eu Icon_razz
Honda Civic Vti, b16a2, 160 hp,milano red, an fab 11.93
ca dotari masina are:
- capota de carbon
- eleron de pe modelul college cu folie 3 m, carbon fiber look
- suspensii koni reglabile pe duritate si inaltime
- instalatie H4 bi-xenon 6000k
- discuri brembo perforate si crestate, placute textar
- capac culbutori vopsit in camp electrostatic, rosu texturat
- folii geamuri fata deschis, spate dark black
- shift knob type r gunmetal
- evacuare: galerii si intermediara supersprint, catalizator golit, finala Invidia
- jante Rota Grid Bronze 16x7 et 38(sau 39)
anvelope good year eagle f1 215.40.16
- alarma viper 350 plus cu diferite module (modul de recunoastere inchidere centralizata, senzori soc, follow me home, led electroluminiscent)

SOON to come:
-ambreiajul EXEDY( disc, placa,rulment)
-oglinzi spoon carbon fiber powered adjustment
-iar pe la incep lu decembrie sa vad cum ajung in tara am discutat cu killer bee(red rocket....nu stiu cum il stiti Icon_smile sandor vogelinger...sa merg la el la unguri sa imi fac engine rebuild-ul)

si un filmulet cu evacuarea mea..mai vechi Icon_smile

Attached Files Thumbnail(s)

WelcomeWelcome
Cunoastem masina.Super tare.

Hello hello .....
Am avut ocazia sa-ti admir masina ..... racheta frate Drool
Sa te bucuri in continuare de ea. Good luck pentru "Soon to come" Icon_biggrin
Icon_peace
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

well, that's a car! super masina Icon_biggrin S'o stapanesti sanatos si bafta cu planurile viitoare Icon_biggrin
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Frumoasa masina, intotdeauna am vrut un EG dar nu au intrat zilele in sac :-p

P.S. Vezi ca ti-am editat postul ca sa pun codul [IMG] Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

thx guys! ms yula..Icon_razz

bafta si mult cashcaval pt dezvoltare Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

ms mult man....ms de poze inca odata! art

Am avut ocazia sa vad masina si vreau sa spun ca m-a impresionat mult de tot. Imi pare rau ca nu am apucat sa dau o tura cu ea, in dreapta evident. Multa bafta, Milad si cat mai multi kilometri la bord ( poate adaugi vreo 6000 dus-intors pana aci pe insula).

eu tot sper sa apucam la un fresh sa dam o tura unulcu masina celuilalt Icon_biggrin

i will think about that... Icon_smile liviu...si cu fn1 le si cu scirocco ul..Icon_razz numa asaIcon_smile)
ms mult nsx

LE: Andreea...nici nu m-am gandit ca ai putea fi tu Icon_smile..super..nu puteam sa te dau ca esti intr-o sit delicata Icon_smile Icon_razz vrei sa iasa a mica racer ?! cine stie..poate ajung candva..imi doresc ! bafta in tot!

bah cu fn1 e simplu, cu rocco e dubaşa treaba Icon_biggrin . anul viitor am cam multe in program. imi cam macina bugetul. vreau sa upgradez rocco-ul, vreau sa schimb si moto, sa trec la 1000, trebuie sa imi platesc si apartamentul.... ultimul e musai, sa vedem ce mai ramane pt restul. da de dat tot ne dam Icon_biggrin

bun bun liviu Icon_smile

Nu pot sa nu laud si aici acest EG6. Chiar ma bucur Milad ca nu o mai vinzi.

Nu pot sa cred ca ai avut de gand sa vinzi masina. Dupa atata suflet si investitii in ea...sa o dai pe un pret pe care oricum nu il merita oricat ar fi fost avand in vedere ca piata a scazut. Tine de ea si cat mai multe upgrade-uri Biggthumpup

Cum s-o vinzi man, e ca si cand ai fi dat o parte din tine; las-o acolo unde e ca masina e bestie.

thx guys..i really appreciate it ! BiggthumpupIcon_peace

Acum am apucat sa vad si eu pozele din primul post si... vai vai vai! Chiar daca primele sunt mai artistice, cele in care e langa ITR au o concentratie de JDM per pixel impresionanta! Biggthumpup

da da,alea imi apartin Thankyou

dude, de unde ai nuca aia de schimbator de viteze, arata sexy!
//-// (()) //\\// //)) //\\

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew