This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

Da e in alternator
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(03-05-2011, 20:59)LauX_LauX_LauX Wrote: Da locu doi am luat, m-a facut un EJ9. Ma supara ambreiaju iar la finala am prins si banda cu apa. Am gasit si niste filmulete:

nu imi place cand cei invinsi gasesc tot timpul scuze!
daca bine imi aduc aminte tu ai avut best 16.7, iar eu mergeam 16.4!
dar nu e problema.. poti sa iti iei revensa la urmatoarea cursa Icon_wink
spor la modificari.

Reply

Stai linistit ca nu ma simt deloc ofensat atunci cand iau bataie de la un Hondar, e mult mai sprintena decat a mea chiar daca am mai multi caluti, oricum totul se rezuma la greutate, sper sa reusesc sa-mi schimb ambreajul pana la urmatorul eveniment pana atunci toate cele bune...

Reply

totul se rezuma la greutate/cp Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am comandat o piesa:
[Image: attachment.php?attachmentid=22917&d=1304362802]
[Image: attachment.php?attachmentid=22918&d=1306225155]

Reply

Asta sigur nu mai patineaza Icon_smile

Reply

(24-05-2011, 23:27)yulasinio Wrote: Asta sigur nu mai patineaza Icon_smile

+1 Icon_wink

Reply

Sa speram ca e mai bun decat celalalt. Discul cica e din Ceramica Stage 3 iar placa de presiune Stage 4.

Reply

belea cu plecarile astea de pe loc , papa ambreiaju una doua , eu strage 1 de la exedy inca mergea brici pe D....

Reply

Pai si al meu Stage 1 e OK pt mers agresiv dar pt Drag e cam slabutz, cand il supraincalzesc nu mai prinde cum trebe (dupa vre-o 3-4 plecari in fortza), o solutie mai neortodoxa ar fi sa scot tabla aia de la cutie ca sa aibe mai multa ventilatie dar eu o mai bag si prin namol uneori... Icon_smile

Reply

Laux, parerea mea ca stage 3 e cam mult pentru motorul tau dar asta e parerea mea personala si nu trebuie sa o iei in considerare. Tu daca foloseai un ambreiaj OEM iti garantez ca plecai de mai mult de 4 ori la drag fara probleme la puterea ta actuala.

Reply

(26-05-2011, 00:01)yulasinio Wrote: Laux, parerea mea ca stage 3 e cam mult pentru motorul tau dar asta e parerea mea personala si nu trebuie sa o iei in considerare. Tu daca foloseai un ambreiaj OEM iti garantez ca plecai de mai mult de 4 ori la drag fara probleme la puterea ta actuala.

+1
eu la s2k tot ambreaj oem am folosit si nu am avut nici o problema..
si aveam ~280cp in ultima configuratie Icon_wink
parerile vor fi tot timpul impartite indiferent de subiect...
spor la treaba!

Reply

Probabil o sa-l montez doar de proba sa vad cum functioneaza si daca ma deranjeaza voi trece pe OEM. Multumesc pt pareri si sfaturi.

Stage-urile astea de la XTD sunt mai slabute decat Stage-urile de la firmele serioase. Un Stage 3 sau 4 de la XTD e echivaletu cu Stage 1 sau 2 de la Exedy, cel putin placa de presiune de la Stage 1 XTD e identica cu cea de la Stage 2 si 3 XTD doar discul difera, deaceea am si ales Stage 4. Stiu pe cineva care a pus Kit complet Stage 3 XTD pe EJ9 si nu e deloc prea mult pt 90CP. Vom vedea ce si cum...

Reply

sfatul meu e sa nu vinzi inca vechiul ambreiaj, ca nu se stie.... o fi nu o fi greu de dat jos si schimbat dar un abreiaj gen :on-off , e ok la linii, dar in oras,..... sa te tii Icon_wink

Reply

la ce naiba iti trebuie stage jdemii la 90 cp, intreb si eu asa dornic de un raspuns concret.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Deoarece este mai ieftin decat cel stock...

Si cine stie cand ma supar si ii trag un turbo...

Reply

dar pana atunci..o sa faci febra musculara....e greu de mers prin oras cu stg 3 sau 4..u'll see

Reply

Prin Resita mai rar prinzi RashHaor Icon_wink Azi am facut lumina-n torpedou si am asortat culoarea consolei cu cea a casetofonului:

[Image: attachment.php?attachmentid=23008&d=1306523970]
[Image: attachment.php?attachmentid=23005&d=1306523958]

Reply

Au ajuns piesele, maine intentionez sa fac rocada...
Cel vechi a inceput sa asculte, de parca simte ca va fi schimbat.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Bafta la mesterit si forta la picior Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew