This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

O baterie noua costa o gramada de bani, incerc sa storc esenta din asta pe care o am. Sa nu crezi ca am bagat polistiren acolo asa cum pare ci un fel de plastic moale care se foloseste tot la ambalat. Alte marci au din fabrica bateria izolata intr-un fel de ghiozdan. Prima oara am vrut sa o bag intr-o geanta de CocaCola sau de Gosser dar acestea nu sunt atat de inalte si trebuia data bateria jos. Ideei ar fi o gramada doar posibilitati ne trebuie. Inainte sa o invelesc, indicatoru nu arata nici o culoare (adica baterie pe duca) iar acum dupa ce am captusit-o a inceput sa se inverzeasca bula aceea (adica baterie inca buna).

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Stiu ce material e ca am si eu o bucata de vreo 25mm grosime care mi-o pun sub genunchi cand lucrez la masina Icon_wink
Chiar izolata in cutie aia nu cred ca e asa de bine, las-o asa ca isi face treaba pana la primavara Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Sa va arat ce mi-am comandat de sarbatori, abia astept sa-mi ajunga toate astea si sa le urc pe masina :

Reply

Ce vrei sa faci cu rola reglabila?

Reply

Am comandat-o pt un tip, dar pana la urma cred ca o pun la mine cand voi schimba cureaua de distributie, ar trebui sa-mi caut si un capac transparent ca sa se vada...

Reply

Spune-mi te rog cat a costat kit-ul de xenon. eventual posteaza link-ul de unde ai cumparat produsul.
Mersi.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

(07-01-2011, 17:34)Romarshall Wrote: Spune-mi te rog cat a costat kit-ul de xenon. eventual posteaza link-ul de unde ai cumparat produsul.
Mersi.

h4 bixenon in jur de 250 ron
P.s: vb cu milad el stia mai multe

Reply

2 milioane, ceva chinezisme de pe eBay cu minibalaste de 35w:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?V...K:MEWAX:IT

Reply

Thank you .. thank you Biggthumpup
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Eu zic sa nu te grabesti sa le iei pana nu imi ajung mie si sa-ti spun daca sunt OK ca persoana care le vinde are doar 98% feedback. Oricum sper sa-mi ajunga...

Sa va arat pe ce am pus ochii, poate pun si mana daca am noroc:

Reply

In sfarsit a ajuns si mos craciun la mine.
Cum le-am primit, le-am si montat...
Xenon, Fise, Delcou. Happy

Mai am si un filmulet cu scanteia care se vede prin capacu de la delcou, sper sa reusesc sa-l urc ...

Reply

Era aburit capacul delco sau imi face mie impresia?

Bun asa Laux Biggthumpup

Reply

E curat ca lacrima, pozele sunt facute noaptea cu blitz, probabil deaceea ...
Apropo cum incarc un filmuletz?

Reply

Probabil e blitz-ul care a iesit in poza.

Filmele nu se pot urca pe forum, imi pare rau. Incarca-l pe un alt site si pune link-ul aici.

Reply

Video 

Ai avut dreptate, am avut ceva condens in capac deoarece l-am curatat cu niste servetele umede inainte sa-l montez, acum s-a aerisit deoarece are o valva pe capac care lasa aieru sa circule si e limpede.

http://www.youtube.com/watch?v=rOSHV2yEF...r_embedded

Reply

Trebuia sa stangi lampasul ca sa se vada scanteia Icon_wink
Imi aduc aminte cand vindeam capace din astea la dacie ca era bataie pe ele Icon_lol

Sa mai verifici din cand in cand sa nu iti mai faca iarasi condens.

Reply

Mai am un mini filmuletz si cu becu stins dar am uitat sa o mai turez...

http://www.youtube.com/user/HondaCivicSe...0p_Ics5F9I

Reply

bulan ce xenon ti ai pus?!
L.E. ok am vast mai sus poze si descrierea ta!
si daca nu ma insel la mine is 40W, dar tre sa ma uit in carte, ca sti militia....

vezi poate gasesti ceva HB1 (pt accordul nostru)

si ia zi ce mai ispravesti!

vi de paste in ungaria?

Reply

Mi-am pus si eu niste ieftinituri de 35w si observ ca-si fac treaba destul de bine. La ce mi-am pus eu nu se poate spune Bi-Xenon pt ca are doar un singur bec care umbla pe acolo prin far dirijat de un electromagnet si astfel face toata treaba. Nu-ti recomand chestii din astea ieftine pe masina ta cea noua, eu cel putin nu mi-as umple masina nou nouta cu jucarii din astea ieftine, acolo este vorba de garantzii etc...

Prin strainatatzi nu ma duc pt ca am fost candva instalat 2 ani in Austria si mi s-a acrit. Apropo de Ungaria, uitate la asta: http://vplay.ro/watch/2xyxf71j/

Mi-am comandat un Short Shifter JDM stile si abea astept sa-mi ajunga ca sa le montez, pana atunci poate ma pun sa-mi vopsesc baia de aluminiu si capacu de la motor ca mi-am luat pistol de vopsit.

Pe viitor visez la brate reglabile fatza si spate etc.

Reply

A venit si Mos Nicolae pana la urma. Sa va arat ce mi-a adus:

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew