This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

Am luat-o din Austria acum cativa ani buni, era putin avariata frontal si avea doar 160.000 km, am reparat-o si am tinut-o in garaj aproape 2 ani pana mi-am permis sa o inscriu. Acum are 220.000 km si sunt foarte multumit de ea, i-am facut si cateva modificari:

- evacuare completa tip 4:2:1 XSPower;
- kit ambreiaj Stage 3/4 XTD + volanta usurata;
- discuri frana Brembo cu striatii si gaurele;
- filtru sport DualCon;
- ceasuri temperatura ulei si voltmetru;
- jante aliaj Wolfrace ProLite 15";
- bucsi Poliuretan;
- arcuri lasate Vogtlnad;
- folie omologata Lumar;
- leduri peste tot;
- stopuri spate California stile;
- bare ridizare 4 bucati;
- MP3 player Clarion, woofer Alpine, statie Blaupunkt
- ulei Motul 8100 x-cees 5w40;
- benzina numai EVO de la MOL;
- buji NGK Iridium IX;
- delcou transparent si fise Ferro Spiral de la Accel;
- Short Shifter & Shift Knob, JDM stile.

Reply

Bine ai venit pe la noi Laux Biggthumpup
Vazut si auzit masina asta vara Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Eu vazut si auzit masina la Sambata de Sus! Keep up the good work!Biggthumpup

Reply

ma intrebam eu cand iti vei face cont aici.
Ma bucur ca ai ajuns alaturi de noi.

Reply

Video 

Cateva poze:

Reply

Personal as da din emblemele de pe spate jos si as schimba stopurile cu unele 50/50 Biggthumpup

Reply

+1
1st of all bine ai venit!
2nd: ti-am editat primul post ca aveai unele greseli! amplificatorul e Blaupunkt sau Bluepunct cum ai scris tu? eu am modificat si am scris Blaupunkt(daca nu e asa let me now si modific)

Reply

JDM FTW!
Cu emblemele sunt si eu de acord Icon_smile

Reply

Nu pot sa dau emblemele jos fara sa o vopsesc pentru ca vor ramane urme si gauri. Ma gandeam sa-mi pun niste embleme "H" fata-spate cu fundal verde deschis si sa renunt la restu.

Reply

Crezi tu ca sunt gaurite? Confused Eu cred ca numai cel cu H fata spate sunt gaurite iar restul sunt lipite dar nu sunt 100% sigur

Reply

welcome man Icon_wink

Reply

ai sosit tinere?

vai da greu ai pedalat!?

ce mai e pe la munte pe la tine? vine Huber weekendu asta in zona am inteles ca pe vineri iar incingeti o beuta... de nu ma chemau la birou de maine tineam eu mira pt el pe acolo, ca mna sa lipsesc de la o fecioreasca?!

sa aveti distractie mare!

si in 2 saptamani ma apropii si eu de voi poate ne vedem... tre sa povestesc o tara cu Adi, denigrator, poate gasim o stana pe la Sibiu sa ma vad si cu Vtin in zona!

hai ca ma apuc sa bag si eu ceva poze pe aici!

Reply

Cred ca bagam niste gratarele ca mi-am terminat Grilu si eventual niste tuiculita fiarta. Vedem noi ce si cum... Pe Semenic inca nu am fost dar tot dau eu o fuga anu asta, probabil ma aliez cu Babaus ca se stie la schiat, nu ca mine, doar drept ca si la Drag Icon_smile

Reply

haha
eu fac driftrui si tu drag Icon_biggrin
Cu caldurile astea cred ca s-a topit zapada pe munte. De vineri se spune ca iar o sa fie frig.
Mergem odata pe Semenic.Eu as merge si pe Muntele Mic.

Reply

Frumoasa masina!!!bafta in continuare

Reply

Sa va arat cum mi-am pregatit serpisorii pt iarna:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

acu, sigur nu o sa le mai fie frigIcon_smile

am si eu o intrebare, filtru K&N box (adica acelasi format cu cel stock) nu e indicat sa-l folosesc si iarna? sunt posibile scapari? adica nu lucreaza la parametrii maximi de filtrare?

voi ce stiti?

Reply

(14-12-2010, 11:55)rav Wrote: acu, sigur nu o sa le mai fie frigIcon_smile

am si eu o intrebare, filtru K&N box (adica acelasi format cu cel stock) nu e indicat sa-l folosesc si iarna? sunt posibile scapari? adica nu lucreaza la parametrii maximi de filtrare?

voi ce stiti?

Stai linistit ca e bun, numai sa nu-l imbibi prea mult cu ulei... Mi-am luat si eu kit dinala de curatare si am citit cate ceva la modu de folosire.

Reply

Daca bateria de pe masine a trecut de 7 ani si afara este sub 0 grade ar fi bine sa va ganditi si la ea, o vesta nu-i strica deloc:

Reply

Imi place inventivitatea ta..
dar o baterie noua cred ca era mai buna Icon_razz

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew