This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

El e un fel de chic n-ai ce-i face, strica bunatate de masina.

-----
Hai hui
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mah nu stiu io sa fac poze, pe track sa dea dracu daca a fost macar 1 persoana care sa zica ca e asa si-asa, toata lumea mi-a admirat-o, si in vama m-o oprit 10 minute vamesu si m-o tinut la povesti despre masina (chiar arata foarte fain).

Maine pun si eu pozele si un filmulet 2, a fost o super zi si am devenit dependent deja, ma apuc de strans bani de frane si semislicks Icon_biggrin.

Reply

pune vere odata pozele alea...

Reply

Mane tie trebuie sa iti placa pentru ca e a ta, era doar opinia mea.

Zi cum a fost pe track?

Reply

yo faceam jantele cverzi ca si buza aia de pe masina
hai cu impresii, lasa beutura .....

Reply

Cred ca is rupti de oboseala de pe drum Icon_biggrin

Reply

(21-03-2012, 03:27)yulasinio Wrote: Cred ca is rupti de oboseala de pe drum Icon_biggrin

ca dick ala ! Icon_biggrin
oboseala? ce-i aia ?Sick
Biggthumpup

Reply

Acum e in sevraj dupa track Icon_biggrin

Reply

nu e obosit ca a dormit o noapte in plus Icon_smile

adi n-am putut sa copiez filmuletu facut cu masina ta prin cablu direct de pe aparat pt ca e f mare, o sa incerc cu cititorul de carduri si poate merge.

Reply

Thankyou2
campionule !
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am adormit aseara Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. pentru ca am avut un drum inapoi in forta, a trebuit sa ajungem in SB la o anumita ora si am tras foarte tare, iar in Romania a fost un trafic infernal.

Acuma ma apuc de scos pozele dar nu am mare lucru si nici nu prea is fotograf, astept filmele de la mai multi oameni cand au timp sa le scoata si le postez.

De ce nu am eu filme: de idiot ce sunt am uitat acasa incarcatorul ptr masina al telefonului si acolo nu am gasit sa cumpar si pe deasupra in dimineata cand am plecat spre track am vrut sa rotesc partea care tine telefonul de pe suport si am rupt-o, asa ca am ramas fara nici un mod de a filma sau masura timpul, am avut noroc ca a filmat Razvan o sesiune, am imprumutat o camera HD de-aia de se pune afara pe masina pentru o sesiune si apoi un iphone cu suport ptr inca una, acuma astept pana ce scot oamenii filmele sa mi le dea si mie.

Reply

Baga o tara de istorie ca sa stie oamenii la ce sa se astepte daca vor sa mearga, drum, hotel, preturi...

Cat a durat o sesiune si cate v-ati dat?

Reply

pai vezi mah daca nu mergeti noaptea, eu la intoarcere direct in severin m-am oprit ca nu mai aveau baietii din tm loc de dormit si pentru mine si aia s-au dus la hotel de 4 stele si am zis pas. Eu noaptea am mereu medie 100 km/h

pai ai mah filme, mie nu mi-a filmat corse decat vreo 5 minute legat si aia a fost Icon_smile

Reply

Bun, hai sa facem o recapitulare:

Drumul pana acolo nu cred ca mai e un mister pentru nimeni, Romania te omoara cu oboseala pana in granita dup-aia intri direct pe autostrada daca iesi pe la TM sau Arad si mergi intins pana la ring, de pe autostrada iesi numa vreo 5 km asa pana la hoteluri/pensiuni. Se gasesc din plin Hoteluri si pensiuni, sunt 2 localitati langa ring (Mogyorod unde e chiar ringul si Gollollo ceva langa, la vreo 4 km), sunt si pensiuni ieftine si hooteluri de 3 stele "mai de fita"...atentie mare ca unde e mai ieftin sunt si tepari ai dracu ungurii, si pe noi au vrut sa ne mai intepe de ne-am certat cu ei pe acolo. Ca si tarife la un hotel de 3 stele foarte fain cca 75 eur/noapte camera dubla la pensiunea unde am stat noi 40 de eur/noapte camera dubla.
Pe circuit preturile au crescut mult, s-au dublat fata de anul trecut de exemplu, si sunt progresive: 1 sesiune 8000 de forinti, 2 sesiuni 15000, 3 21000, 4 sesiuni 24000, 5 sesiuni 30000, si tot asa; paritatea e de cca 300 de forinti la 1 eur, deci 5 sesiuni ar veni 100 de eur; o sesiune dureaza 20 de minute.
Cea mai scumpa parte pentru o zi de track e benzina de departe, pe langa ce consumi pe drum in timpul sesiunilor consumul e foarte mare (de ex 30% la mine) si benzina e scumpa, cca 7 lei cea de 100 la pompa de langa ring de unde trebuie sa alimentezi intre sesiuni.

Reply

Nu mi se pare mult 100€ pentru 5 sesiuni cand aici m-am dat una cu 50€ iar o jumate de zi cu 3-4 sesiuni e 250€.

Cum naiba mah de a consumat atata? Am ars si eu ceva benzina pe track dar nu cred ca am ajuns la un consum asa de mare.
Trebuia sa va carati benzina in canistre, asa se procedeaza cand se merge la track Icon_wink

Reply

yo ca neexperimentatu am avut rezervoru 3 sferturi iar dupa 3 intrari mi-a mai ramas vreo 10 l asa

Reply

se gandea la trase si daca o sa io traga lu dansa din stg Icon_biggrin [Image: DSCN8583.jpg]
si i-a tras-o, o sa se vada in film Icon_smile

ceva tuning la bordul lui adi Icon_biggrin
[Image: DSCN8582.jpg]

Reply

Reply

Manusile lu' MJ Icon_mrgreen (1)

Mama ce pofta mi s-a facut uitandu-ma la clip, trebuie sa ies si eu macar odata vara asta vtec

Reply

Mersi fain Razvane, mamaaa cate greseli am facut, data viitoare cand merg va fi cu totul altceva; ce mult conteaza sa mergi 1 data si sa te filmezi, ca sa analizezi apoi cum ai mers.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew