16-03-2012, 14:48 (This post was last modified: 16-03-2012, 15:02 by DeN1gRator.)
pot din suspensia Buddy Club pe fata numa, pe spate numa daca montez suruburile alea speciale.
LE: Am montat si jantele, imi place de numa cum dau pe masina, plus ca se simte clar mai sprintena pe accelerare decat cu jantele alea mai grele. Ce ziceti?
Pai acu' caut sa scap de hoitul EG-ului (sapt. viitoare vorbesc la unii care se ocupa de dezmembrari) si vor veni, usor-usor, diverse pentru FK si poate si un proiect nou. Azi dimineata era sa pun mana pe un MX-5, da' nu s-a materializat, ca nu merita. Mi-am invatat lectia si nu ma mai grabesc, astept sa sara oportunitatea pe mine, nu mai sar eu pe ea
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t 2003 VFR800 Interceptor 1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
Nu-i mai ziceti ma, ideea imi era deja plantata in cap da nu vroiam sa ii zic nimic pana ce ajung la CJ ca sa nu se traga pe buci dup-aia sa nu mi le mai faca...acuma m-ati desconspirat .
(16-03-2012, 18:05)DeN1gRator Wrote: Nu-i mai ziceti ma, ideea imi era deja plantata in cap da nu vroiam sa ii zic nimic pana ce ajung la CJ ca sa nu se traga pe buci dup-aia sa nu mi le mai faca...acuma m-ati desconspirat .
Pai crezi ca eu nu l-am intrebat cum si le-a facut?. Si mie mi se par prea negre la ATR...