This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR FN2 CW

Pai tu poti sa ajustezi camberul din fabrica?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pot din suspensia Buddy Club pe fata numa, pe spate numa daca montez suruburile alea speciale.

LE: Am montat si jantele, imi place de numa cum dau pe masina, plus ca se simte clar mai sprintena pe accelerare decat cu jantele alea mai grele. Ce ziceti?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Pai atunci -1 camber fata spate cu 0 toe cred ca er merge bine.

Reply

nu vad nimic. ce e cu aparatu ala? da si tu un + la balans alb
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

@Adi: ptiu, sa nu ti-o deochi!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Liviu le-am facut cu telefonul, pe repede inainte, sa pun ceva; urmeaza sambata un detail calumea si poze ca la carte.

Multam maestre w33boo, te-astept si pe tine cu noutati, ca ai promis Icon_biggrin.

Reply

tu mergi asa cu ea, vezi dupa ce nu-ti place sau daca mai tre sa schimbi ceva
un setup care mie imi place poate sa fie sau nu pe gustul tau Icon_wink

Reply

Pai acu' caut sa scap de hoitul EG-ului (sapt. viitoare vorbesc la unii care se ocupa de dezmembrari) si vor veni, usor-usor, diverse pentru FK si poate si un proiect nou. Azi dimineata era sa pun mana pe un MX-5, da' nu s-a materializat, ca nu merita. Mi-am invatat lectia si nu ma mai grabesc, astept sa sara oportunitatea pe mine, nu mai sar eu pe ea Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Foarte faina masina. Mai trebuie sa-i tragi o dunga verde la jantele alea, asa cum le are Liviu pe CTS...

Reply

las ca ajung ele pe mana mea.

Reply

Pai ce sa se vada in poze, niste negrituri. Jantele negre nu ies niciodata in poza numai daca sunt trase in chip de aproape.

Sincer arata naspa Icon_no2

Reply

ok, ai sa vezi niste poze faine cand ajunge masina la mine Icon_wink

Reply

Nu-i mai ziceti ma, ideea imi era deja plantata in cap da nu vroiam sa ii zic nimic pana ce ajung la CJ ca sa nu se traga pe buci dup-aia sa nu mi le mai faca...acuma m-ati desconspirat Rollinglaugh Rollinglaugh.

Reply

(16-03-2012, 18:05)DeN1gRator Wrote: Nu-i mai ziceti ma, ideea imi era deja plantata in cap da nu vroiam sa ii zic nimic pana ce ajung la CJ ca sa nu se traga pe buci dup-aia sa nu mi le mai faca...acuma m-ati desconspirat Rollinglaugh Rollinglaugh.

Pai crezi ca eu nu l-am intrebat cum si le-a facut?.Icon_lol Si mie mi se par prea negre la ATR...

Reply

Going NUTS, light-weight nuts Happy Happy

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Sa folosesti vaselina cuprata cand le pui sus.

-----
Hai hui

Reply

Pff le-am pus deja, sa caut vaselina si sa le dau jos iara.

Reply

ce chinezarii ti-ai luat mah? cate culori vrei sa ai pe masina bata-te?

Reply

Nu-s ma chinezarii, si is foarte misto, sa vezi ce bine dau pe negru Icon_biggrin

Reply

si cu verdele ce faci?
banda mov n-am Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew